|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #1996 : Haziran 20, 2008, 17:50:51 » |
|
|
|
|
|
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE Christian BALE Hayran Kulübü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #2002 : Haziran 28, 2008, 18:05:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE Christian BALE Hayran Kulübü
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #2003 : Haziran 28, 2008, 18:23:51 » |
|
Robbie Williams son resmide zombi gibi çıkmış  eüheüh sağ ol paylaşım için
|
|
|
|
|
|
But I loved her first and I held her first And a place in my heart will always be hers From the first breath she breathed When she first smiled at me I knew the love of a father runs deep And I prayed that she'd find you someday But its still hard to give her away

|
|
|
|
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #2006 : Temmuz 01, 2008, 13:59:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #2007 : Temmuz 01, 2008, 17:18:44 » |
|
güzel olmuşlar, lütfen devamıda gelsin çünkü avatar ve imza bulmak zor oluyor gerçekten bellatrix_bayrak paylaşımlar için sağol çizimler çok güzel...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isla
|
 |
« Yanıtla #2009 : Temmuz 02, 2008, 20:16:41 » |
|
|