|
anti cho_chang
|
 |
« : Aralık 17, 2006, 17:13:14 » |
|
Benim gibi Bella severler işte Bellatrix Lestranger Hayran Klübü.Bu kulüpte Bellatrix ve ona hayat veren Helena Bonham Carter hakkında yazı,şiir,haber,resim,video ve kendi çalışmalarımızı paylaşacağız. Klübe katılmak isteyenler kuralları iyice okumalıdır. Kurallar
1.Üye olmak isteyen arkadaşlar bunu bana,alessia ya da CamelliaÖM ile bildirsinler lütfen. 2.Sürekli bir paylaşım ve aktif olmak zorunludur.(En azından belli aralıklarla ama düzenli olarak) 3.Alıntı mesaj atarken resimlerin önündeki ve sonundaki kodları lütfen kaldırın(Boşu boşuna yer kaplıyor ve çirkin görüntü oluyor) 4.Kesinlikle kavga ve ağız dalaşları yasaktır.(Tartışma ortamı çıkaranlar derhal clubdan atılıcaktır)NOT:KULÜBE ÜYE OLUPTA AKTİF OLMAYANLAR KULÜPTEN ATILACAKTIR!!! BELLATRİX LESTRANGE Doğum tarihi:1951(gün ve ay bilinmiyor) Babası:Cygnus Black (1929 - 1979) Annesi:Drusella Rosier ( ) Kızkardeşleri:Narcissa Black Malfoy,Andromeda Black Tonks Kuzenleri:Sirius ve Regulus Black Yeğenleri:Draco Malfoy,Nymphadora Tonks İsminin orginali: "Bellatrix" ismi Latincede kadın savaşçı anlamına gelir.Aynı zamanda Orion takımyıldızındaki en parlak yıldızın adıdır.Bu takımyıldızına bazen "Amazon Yıldızı" da deniyor. HELENA BONHAM CARTER Doğum tarihi:26.05.1966 Doğum yeri:Golders Green Londra İngiltere Boyu:1.64 Onu ünlü yapan ne ? Wings Of The Dove (1997) filmindeki Kate Croy rolü ile tanındı. Ailesi
Annesi:Elena Bonham Carter (psikoterapist) Babası:Raymond Bonham Carter (bankacı) Kardeşleri:Edward ve Thomas Bonham Carter Kuzenleri:Cripsin Bonham Varter (aktör) Eşi:Tim Burton Oğlu:Billy Ray Burton Kızı:Nell Burton Eğitimi:Westminster School Londra Klüb yöneticisi:anti cho_chang Yardımcı:Nezii,Camellia,alessia Kuruluş amacı:Bellatrix Lestrange ve Helena Bonham Carter hakkında herşeyi paylaşmak. Yapılacak Faaliyetler:Bella hakkında paylaşımlarda bulunmak
Üyeler 1.DarkSatan 2.October 3.Nezii 4.Bells_Lestrange 5.alessia 6.bellatrix bayrak 7. Raziel Neith 8.ginevra 9.pesimist_RG 10.rCkmTL_4yL4 11.bbkharry 12.hp-voldi 13.Camellia 14.Cm2003 15.harry_asly 16.~ naz 17.|HésTia| 18.BeLLatRİX LesTranGe-HBC- 19.NauqhTy BLacK 20.Ozz_tormenter
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Bugün 12:28:00 Gönderen: anti cho_chang »
|
|
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 17, 2006, 18:25:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anti cho_chang
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 17, 2006, 18:32:49 » |
|
çok güzel resimler çok sağ ol canım ablacım sende olmasan çok tüşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OcToBeR
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 18, 2006, 18:19:05 » |
|
ayy bnde kayılmayı cok istiorum bu klübe kabul edildim mi?
|
|
|
|
|
|
Desmond: I love you, Penny. I’ve always loved you. I’m so sorry. I love you! Penny: I love you too. Desmond: I don’t know where I am, but– Penny: I’ll find you, Des– Desmond: –I promise– Penny: –no matter what– Desmond: –I’ll come back to you– Penny: –I won’t give up– P&D: I promise. I love you. 
|
|
|
|
anti cho_chang
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 18, 2006, 18:20:15 » |
|
evet cnm imzana Bellatrix Lestrange Fan Club yaz yeter hoşgeldinnnnnnnnnn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OcToBeR
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 18, 2006, 18:37:47 » |
|
hosbulduk jnmmm
|
|
|
|
|
|
Desmond: I love you, Penny. I’ve always loved you. I’m so sorry. I love you! Penny: I love you too. Desmond: I don’t know where I am, but– Penny: I’ll find you, Des– Desmond: –I promise– Penny: –no matter what– Desmond: –I’ll come back to you– Penny: –I won’t give up– P&D: I promise. I love you. 
|
|
|
|
|
|
anti cho_chang
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 23, 2006, 22:59:17 » |
|
 işte Bella
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 19, 2007, 22:09:16 Gönderen: anti cho_chang »
|
|
|
|
|
|
DarkSatan
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 24, 2006, 00:47:22 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 24, 2006, 01:00:46 Gönderen: DarkSatan »
|
|
|
|
|
|
anti cho_chang
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 25, 2006, 12:15:09 » |
|
süperler yaaa cnm çok sağ ol paylaşım için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 25, 2006, 12:54:17 » |
|
bu kulupten tek bir tane dimi ben yanlış hatırlamıyorum yani ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkSatan
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 25, 2006, 14:40:35 » |
|
süperler yaaa cnm çok sağ ol paylaşım için
tşk ederim cnm yine bulunca koyarımbu kulupten tek bir tane dimi ben yanlış hatırlamıyorum yani ??
bir tane olması lazım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anti cho_chang