|
alessia
|
 |
« Yanıtla #1980 : Haziran 05, 2008, 22:45:03 » |
|
son resme bayıldım çok hoş olmuşlar...
|
|
|
|
|
|
Christian BALE Hayran Kulübü
|
|
|
|
|
|
|
|
Isla
|
 |
« Yanıtla #1982 : Haziran 08, 2008, 11:49:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isla
|
 |
« Yanıtla #1984 : Haziran 12, 2008, 20:50:05 » |
|
Sevgili Bella severler ben bundan sonra olamayacağım için başkanlığımı alessia ya ve başkan yardımcısıda ginny hhr ile size veda ediyorum. Bundan sonra sizinle ve klüple onlar ilgilenecek bir isteğiniz,bir sıkıntınız,bir sorununuz,şikayetiniz ve istediğiniz olduğunda sizinle ilgilenecekler.Bundan sonra klüp başvurusu için onlara Öm atmanızı rica ediyorum.Burada hep birlikte çok güzel vakit geçirdik eğlendik dostluk paylaştık. Benden bu kadar kendinize iyi bakın Bella Hayran Klübüne'de sizi seviyorum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 12, 2008, 20:50:46 Gönderen: anti cho_chang »
|
|
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #1985 : Haziran 13, 2008, 00:08:55 » |
|
Sevgili Bella severler ben bundan sonra olamayacağım için başkanlığımı alessia ya ve başkan yardımcısıda ginny hhr ile size veda ediyorum. Bundan sonra sizinle ve klüple onlar ilgilenecek bir isteğiniz,bir sıkıntınız,bir sorununuz,şikayetiniz ve istediğiniz olduğunda sizinle ilgilenecekler.Bundan sonra klüp başvurusu için onlara Öm atmanızı rica ediyorum.Burada hep birlikte çok güzel vakit geçirdik eğlendik dostluk paylaştık. Benden bu kadar kendinize iyi bakın Bella Hayran Klübüne'de sizi seviyorum  bizde seni seviyoruz ve unutmayacağız Melis
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cm2003
|
 |
« Yanıtla #1986 : Haziran 14, 2008, 19:52:11 » |
|
Benide Ekleyin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #1987 : Haziran 14, 2008, 20:16:38 » |
|
Benide Ekleyin
eklerizde cnm ö.m atmanız gerekiyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #1988 : Haziran 15, 2008, 15:55:18 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Narnia Kraliçesi
|
 |
« Yanıtla #1989 : Haziran 18, 2008, 19:41:58 » |
|
Sevgili Bella severler ben bundan sonra olamayacağım için başkanlığımı alessia ya ve başkan yardımcısıda ginny hhr ile size veda ediyorum. Bundan sonra sizinle ve klüple onlar ilgilenecek bir isteğiniz,bir sıkıntınız,bir sorununuz,şikayetiniz ve istediğiniz olduğunda sizinle ilgilenecekler.Bundan sonra klüp başvurusu için onlara Öm atmanızı rica ediyorum.Burada hep birlikte çok güzel vakit geçirdik eğlendik dostluk paylaştık. Benden bu kadar kendinize iyi bakın Bella Hayran Klübüne'de sizi seviyorum  yaa nası ayrılırsın?  Bi daha hiç uğramicanmı?  Neyse... Ehem ehem fazla dramatiğe kaçmayalım. Bu arada yeni başkanlarımıza başarılar dilerim  (bu da fazlamı resmi oldu?  )
|
|
|
|
|
|
"I don't think,I belive ghoststories anymore Captain Barbossa..." Elizabeth Swann

"Dünya eskiden daha büyüktü..." "Dünya hala aynı.Sadece içindekiler azaldı..."
|
|
|
|
|
|
|
|
Camellia
|
 |