Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 10:45:11  

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 8   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Avatar Son Havabükücü Hayran Kulübü  (Okunma Sayısı 4278 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nélindë Urithrawiel
~Lostie and a Waterbender :P :)
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 12, 2008, 23:12:43 »

Avatar Son Havabükücü Hayran Kulübü

Kulübün Yöneticisi: Nélindë Urithrawiel
Kulübün Kuruluş Amacı: Avatar: The Last Airbender isimli animasyon dizisi izleyenlerini biraraya toplayarak konuşmak, yorum yapmak ve paylaşımda bulunmak
Kulüpte Yapılacak Aktiviteler: İlgili konu hakkında bilgi, resim, haber vs. paylaşmak

Kurallar:
1) Üye olmak isteyen arkadaşların bana özel mesaj atması yeterli. Mesajı gönderdikten sonra geri cevap beklemenize gerek yok, direkt üye sayılırsınız.
2) Kulüp başlığı altında konu dışı konuşmayınız.
3) Kavga çıkartmak, dalga geçmek vs. gibi davranışlarda bulunmak yasaktır.

ÜYELER:

(göstermek/gizlemek için tıkla)

Su.
Toprak.
Ateş.
Hava.

"Büyükannem bana eski günler hakkında hikayeler anlatırdı. Barış zamanlarının, Avatar’ın Su Kabileleri, Toprak Krallığı, Ateş Ulusu ve Hava Göçebeleri arasındaki dengeyi koruduğu günlerin.

Ama Ateş Ulusu saldırınca her şey değişti.

Sadece Avatar, dört elementin hepsinde ustalaşabilirdi. Acımasız Ateşbükücüleri sadece o durdurabilirdi.
Ama dünyanın ona en çok ihtiyaç duyduğu anda, kayboldu.

Yüz yıl geçti. Ateş Ulusu savaşta zafere yaklaşmıştı. İki yıl önce, babam ve kabilemin erkekleri Ateş Ulusu’na karşı savaşa yardım etmek için Toprak Krallığı’na gittiler. Beni ve abimi kabileye göz kulak olmamız için geride bıraktılar.

Bazı insanlara göre, Hava Göçebeleri’nde hiç yeni bir Avatar doğmamış, çember kırılmıştı.
Ama ben umudumu yitirmemiştim.
Ben hâlâ inanıyorum ki, bir şekilde, Avatar dünyayı kurtarmak için geri dönecek."   ~Katara

Dünya dört ulustan oluşmuştur: Su, Toprak, Ateş ve Hava.

Avatar, kurgu bir dünyada geçer. Bu dünyada dört ulus vardır: Su Kabilesi, Toprak Krallığı, Ateş Ulusu, Hava Göçebeleri.

Dört Ulusun Yerlerini Gösteren Harita

Bu dünyada dört elementi; Su, Toprak, Ateş ve Hava’yı bükme gücüne sahip Bükücüler yaşar. Her bir ulusta adını taşıdığı elementi bükebilme gücüne sahip bükücüler yer alır. Bir kişi en fazla bir elementi bükme gücüne sahip olabilir. Belirli hareket ve teknikler sayesinde elementleri istedikleri şekilde yönlendirebilen bükücüler kendi uluslarının gelenekleri içinde yaşıyorlardır.

Bükücüler arasında en fazla güce sahip ve bütün elementleri bükmede yeteneğine sahip tek bir kişi vardır: AVATAR.

Dört elemente hakim ve olağanüstü güçlere sahip olan Avatar, dünyanın düzeninden sorumludur. Avatar dört ulus arasındaki dengeyi ve düzeni sağlar. Avatar öldükten sonra sırayla diğer uluslarda tekrar doğar. Önce su, sonra toprak, sonra ateş ve hava ulusunda olmak üzere sırasıyla doğarak bu çemberi devam ettirir. Asırlar boyunca sayısız Avatar, dört ulusu barış ve ahenk içinde tutmak için çalışmıştır. Avatar ayrıca Dünya ile Ruhlar Alemi arasında bir köprüdür.

Avatar olan kişiye bu 16 yaşına geldiğinde açıklanır. Avatar, öncelikle kendi sahip olduğu element bükücülüğünde, daha sonra da sırasıyla diğer elementlerde ustalaşır.

Uzun yıllar bu dört ulus uyum içinde yaşayarak dünyanın dengesi korunmuştur. Ancak bir gün Ateş Ulusu, gücünün sınırlamalarla kalmaması gerektiğini düşünerek ve Sozin Kuyrukluyıldızının yeryüzüne de düşmesiyle güçlenerek diğer uluslara savaş açmış, tüm dünyaya hükmetmek için saldırmaya başlamıştır.

Yaşayan son Avatar Hava Göçebeleri’ndendir. Ve sadece o, bu savaşı sona erdirebilecek güce sahiptir. Her şey çok geç olmadan önce bu savaş durdurulmalıdır. Ancak Avatar, 12 yaşındaki Aang adlı küçük bir Havabükücüdür.

Ama Avatar Aang, birden ortadan kaybolur.
Aradan 100 yıl geçer. Dünyanın Avatar’ı bekleyişi uzun yıllardır cevapsız kalmıştır ve Ateş Ulusu’nun akınları da halen sürmektedir. Herkesin son umudu olan Avatar’ında artık dünyayı terk ettiği düşüncesi Ateş Ulusunun gücüne güç katmış, başarısını kanıtlamasına engel olabilecek hiçbir şeyin olmaması bu savaşı neredeyse durdurulamaz hale getirmiştir.

Okyanusun Aang'i son sürüklediği yer Güney Kutbu olmuştur. Dünyanın kaderini değiştirecek olan son Avatar Aang, Güney Su Kabilesinden olan Katara ve Sokka adındaki bir kız ve erkek kardeş tarafından tesadüfen keşfedilir.

Avatar ruhu sayesinde 100 yıl boyunca hayatta kalmayı başaran Aang ve bizonu, yeni arkadaşları ile Avatar kaderi ile artık yüzleşmeye hazırdır. Ama Ateş Ulusu savaşı kazanmak üzeredir. 100 yıllık bir gecikme Aang 'e büyük bir suçluluk duygusu yükler. Yeryüzünde ki son hava bükücü olan Aang, 4 elementte ustalaşmak için Katara ve Sokka ile Appa'nın sırtında uzun yolculuklara çıkarlar. Ama Avatar'ın geri dönmesi Ateş Ulusunu harekete geçirir. Savaşın başlamasında Ateş Ulusu’na güç veren Sozin Kuyrukluyıldızı geri dönüyordur ve bu kez Ateş Lordu Ozai savaşı kökten bitirmeye hazırdır.

Aang'ın bu kovalamaca da hem 4 elementte ustalaşması hem de peşinde ki Ateş Ulusu ordusunun yanı sıra Prens Zuko’nun takibinden de sıyrılmalıdır. Yolculukları boyunca Aang pek çok şey öğrenecek, pek çok kişi tanıyacak ve büyük maceralara atılacaktır. Eski dostlarını ziyaret ederken bir yandan da kendisine elementler de ustalaşabilmesi için öğretmen arayışını girmiştir.

Dizinin (Animasyonun) Başlangıcı

Dizinin diğer bölümlerinin başlarında, yukarıda yazılan konuşma daha kısa ve biraz farklı bir şekilde geçmektedir:

Uzun zaman önce dört ulus birlikte uyum içinde yaşadı. Sonra Ateş Ulusu saldırınca her şey değişti.
Sadece Avatar, dört elementin de ustası, onları durdurabilirdi. Ama dünyanın ona en çok ihtiyaç duyduğu anda, kayboldu.
Aradan yüz yıl geçti. Abim ve ben yeni Avatar’ı bulduk. Aang adında bir Havabükücü. Havabükme yeteneklerinin mükemmel olmasına rağmen, birisini kurtarmaya hazır olmadan önce öğreneceği çok şey var.
Ama ben, Aang’in dünyayı kurtarabileceğine inanıyorum.
~Katara

Yapım
Avatar adlı animasyon dizisi, 3 Kitap olarak tasarlanmıştır. Birinci kitapta Avatar Aang Subükücülüğü, ikincisinde Toprakbükücülüğü, üçüncüsündeyse Ateşbükücülüğü öğrenmektedir.

Avatar: Son Hava Bükücü, Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko'nun yapımcılık ve yönetmenliğinde, Kaliforniya'daki "Nickelodeon Animation Studios"da oluşturulmuştur. Animasyon süreci Güney Kore'de yapılmıştır. Dizinin ilk bölümü orjinal konsepte uygun olarak 6 yılda hazırlanmıştır. Bu bir animasyonu hazırlamak için gereken süreden çok daha fazladır. İlk olarak Kasım 2004'te yayınlanması planlandığı halde ancak Şubat 2005'te yayına başlamıştır.

Dizinin ilk sezonunun büyük başarısı üzerine Nickelodeon, 2. Sezon için 20 bölüm sipariş etmiş ve yeni bölümler 17 Mart 2006'da yayınlanmaya başlamış ve 1 Aralık'ta sona ermiştir. Dizinin 3. Kitabı yani 3. Sezonu ABD'de 2007'de gösterime girmiştir.

Avatar'ın 3. Kitabının son 6 bölümü, "Countdown to the Comet" adı verilen bir tür Avatar haftasıyla birlikte, (ABD'de) 16 Temmuz 2008'de yayınlanmaya başlamıştır.

Bu hafta içerisinde, 17 Temmuz'da 3x16 - The Southern Raiders (Güney Çapulcuları) adlı bölüm,
18 Temmuz'da da 3x17 - The Ember Island Players (Ember Adası Oyuncuları) adlı bölüm yayınlanmıştır.

19 Temmuz tarihinde ise "Sozin's Comet - The Final Battle" sloganıyla yayınlanan, 4 bölümden oluşan 2 saatlik muhteşem bir finalle Avatar sona ermiştir.

[Bu son 6 bölümle ilgili kısa bilgi için: bend this]

=ANA KARAKTERLER=

Aang
12 yaşındaki son havabükücü Aang , hava ulusunda keşişler tarafından büyütülerek 16 yaşına gelmeden önce Avatar kimliğini öğrenmiştir. 100 yıllık bir kayboluşun ardından geri dönerek 4 elementte ustalaşmak için kendisine öğretmen aramaktadır. Su bükmeyi Katara'dan öğrenmeye başlarken, 2. kitapta tanıştığımız Toph adlı 11 yaşındaki kızdan da toprak bükmeyi öğrenecektir. Bir önceki Avatar olan Roku ise Aang'e bu yolculuğunda çok yardımcı olacaktır. Gün geçtikçe geri dönüşünün duyulması önüne büyük engeller ve düşmanlar çıkarmaya başlamıştır. Ancak Aang’in de Katara'ya olan sevgisi hızla artmakta ve kaderinin gerektirdiği görevleri de beraberinde zorlaşmaktadır.

Katara
Güney kutbundaki kabilede son su bükücü olan 14 yaşındaki Katara, annesini Ateş Ulusu saldırılarında kaybetmiş ve babası da savaşa engel olmak adına yolculuğa çıkmıştır. Buz kütlesinin içinde buldukları bu çocuk kaderinin bir dönüm noktası olmuştur. Kabilesini terk ederek, Aang ve Sokka ile su bükmede ustalaşmak için beraber Kuzey Kutbundaki Su kabilesine doğru yola çıkarlar. Bu yolculuğunda Aang'e de bildiği su bükme tekniklerini öğretecektir. Katara da umduğundan daha güçlü bir bükücü olmanın yolundadır.

Sokka
16 yaşındaki, Katara'nın ağabeyi olan Sokka, element bükme yeteneği olmamasına rağmen zeki, çok yönlü ve en zor durumlarda pratik çözümler bularak kurtulmalarına yardım eden bir savaşçıdır. Elinden bumerangını eksik etmeyen şaka ustası Sokka yolculuğu boyunca aşkı tadacak ve savaş tekniklerini da gitgide geliştirecektir.

Toph
2. kitapta karşımıza çıkan kör toprakbükücü sıradışı bir yeteneğe sahiptir. Çıplak ayakları ile toprağı hissederek gören ve toprağı görerek kontrol edebilen herkesten daha üstün yeteneklere sahiptir. Ailesinin kendisine kör olması nedeniyle acıması onu çok rahatsız etmektedir ve gizlice toprakbükme düellolarına katılarak ün kazanmaya başlamıştır. Bu sırada Aang ile tanışan Toph ailesinden kaçarak, Aang’in toprakbükme öğretmeni olmuştur. Gruba katılan Toph asi ve kendi bildiğini yapan bir kızdır. Toprakbükme yeteneğini kullanarak pek çok şeyi keşfedecektir.

Zuko
Ateş Lordu'nun oğlu olan Prens Zuko, babasına karşı saygısızlık etmesinin sonucunda babası tarafından yüzü yakılarak ulustan sürülmüştür. Avatar'ı bulup babasına teslim ederek onurunu geri kazanmak istiyordur. Pek çok kez Avatar ile karşı karşıya gelen Zuko asla yılmayıp hedefine ulaşmak için her yolu denemektedir.Onun için, tahtın varisi ünvanını geri kazanmaktan daha önemli hiçbir şey yoktur.

Iroh
Ateş Lordunun ağabeyi olan Iroh oğlunu kaybettikten sonra, Zuko'yu kendi oğlu gibi sevmekte ve sürgünde onunla yolculuk etmektedir. İyi niyeti ve espirileri ile çoğu zaman Zuko ile tartışsada asla ulusuna geri dönmemiş ve Zuko'yu yalnız bırakmamıştır. Batının Ejderi olarak bilinen General Iroh muhteşem bir ateşbükücüdür ve Zuko'nunda eğitmenidir.

Azula
2. Kitapta karşımıza çıkan Zuko'nun kardeşi olan Prenses Azula, Zuko ile Iroh'u yakalaması ve Avatar'ı öldürmesi için babası olan Ateş Lordu Ozai tarafından görevlendirir. Ateşbükmede ki olağanüstü başarısı ve güçlü teknikleri ile Azula çok iddialı olduğu kadar zekidir de. Attığı her adımda hem Zuko'ya hem de Avatar'a yaklaşmakta, ve yolculuğu sırasında eski arkadaşlarını da bu göreve katıp takibini hızlandırmıştır.

Roku
Ateş Ulusunda doğan Aang'den önceki Avatar olan Roku, pek çok kez Aang'ın bu kaderi ile yüzleşmesine yardımcı olacaktır.Ruhlar dünyası ile arasındaki bağlantıyı kavramasında ve savaşı nasıl durdurabileceği hakkında Roku, sürekli Aang ile bağlantı halindedir.

Appa
Aang'ın uçan bizonu olan Appa'da tıpkı Aang gibi Hava Ulusundan kalan son canlılardan biridir. Gruptakilerin hayatlarını defalarca kurtaran bu 5 mideli bizon da yolculukta hiç ummadığı şeyler yaşayacaktır ve onun da yolculuklarına büyük katkıları olacaktır.

Momo
Aang'ın güney hava tapınağında bulduğu yarasamsı hayvan olan bu lemur, gruptaki herkesin çok sevdiği zeki bir hayvandır.

=Bölüm İsimleri Listesi=
     Kitap 1 = SU

Kitap 2 = TOPRAK

Kitap 3 = ATEŞ

=Birkaç Resim=

« Son Düzenleme: Ekim 01, 2008, 20:41:24 Gönderen: Nélindë Urithrawiel » Logged

Water.. Earth.. Fire.. Air..

~
"She lied to you! She was protecting
the last Waterbender." [~Katara]
"But for me, it takes all the mistakes
I've made in my life, and shoves
them back in my face." [~Zuko]

~~
Türkiye        Cafemi Seviyorum !
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Avatar Son Havabükücü Hayran Kulübü
« Eklendi: Ekim 13, 2008, 10:45:11 »

Hey Ho Lou
görünmez
Köpüklü Kapuçino

"Su günah dolu."

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mayıs 14, 2008, 19:02:43 »

Biraz resim paylaşımı yapayım. Dil Çıkaran
devamını bir başka zamanda paylaşırım efendim Dil Çıkaran

~ Su ~
derhavril
Cliff...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mayıs 16, 2008, 20:30:44 »

paylaşımlar !!  Dil Çıkaran

Kahkaha  Kahkaha  Sırıtan

şimdilik bu kadar... Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Mayıs 16, 2008, 20:31:54 Gönderen: derhavril » Logged

Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...

Hey Ho Lou
görünmez
Köpüklü Kapuçino

"Su günah dolu."

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Mayıs 17, 2008, 12:21:44 »

resimler süper.
ben elimdeki gifleri paylaşacağım bu akşam. Kahkaha

~ Su ~
AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Demleme Çay

Neden hep iyiler kazanır, kötüler kaybeder?

be_cool_326@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Mayıs 17, 2008, 12:44:38 »

bölümlelerini kacırmamak ıcın saat kurup gusel uykumdan mahrum kaldıgım ..... ve hayranı oldugum ... bir  şahaser Kahkaha

üye kısmına benım de adımı yazarsanız sevınırm Kahkaha

ÖLÜM ŞİİRİ

Kanımı alın,
Kefenimi,
Ve
Ne varsa benden kalanı.
Mezar başı yalnızlığında cesedimin,
Fotoğrafını çekin.

Dünya görsün,
Görsün yargıçlarınız,
Vicdanlı insanlarınız,
Görsün,
Ben ilkeliyim,
Hak yemem diyenler.

Dünyanın, tarihin önünde,
Çocuklarımın karşısında,
Taşısınlar
Bu masum canın yükünü.
Sözde barışı kollayanların elinde,
Bu günahsız canın,
Çaresiz acılara mahkumiyetini görsünler.

Cuma ed-Dussari

Guantanamo'dan Şiirler : Mahkumlar Konuşuyor
Arminas
seviyorum sormadan..!
Has Türk Kahvesi

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : Haziran 03, 2008, 21:36:13 »

ya süper bi çizgi film büyük ihtimalle pokemon tarzı bi efsane olcak o kadar uzun sürer mi onu bilemem tabi ama..Sırıtan

Nélindë Urithrawiel
~Lostie and a Waterbender :P :)
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Haziran 11, 2008, 18:45:47 »

3. Kitabın Final Trailer'i için Çat!

(youtube kapalı olduğundan ve diğer video sitelerinden bulamadığımdan facebook üzerinden koydum Hede Hödö )

Dipnot= 16. bölümün adı The Southern Raiders ('Güney Çapulcuları' gibi bir şey oluyor Hede Hödö) ve 16 Temmuz'da yayınlanacak..

ve birkaç resim.. Kahkaha

« Son Düzenleme: Ağustos 16, 2008, 09:14:21 Gönderen: Nélindë Urithrawiel » Logged

Water.. Earth.. Fire.. Air..

~
"She lied to you! She was protecting
the last Waterbender." [~Katara]
"But for me, it takes all the mistakes
I've made in my life, and shoves
them back in my face." [~Zuko]

~~
Türkiye        Cafemi Seviyorum !
AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Demleme Çay

be_cool_326@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : Haziran 11, 2008, 18:51:25 »

arkadaslar  ben bütün bölumlerı ızledım en azından yayınlanan Kahkaha

izledik.biz   

sitesinden izleyebılırsınız

ÖLÜM ŞİİRİ

Kanımı alın,
Kefenimi,
Ve
Ne varsa benden kalanı.
Fotoğrafını çekin.

Dünya görsün,
Görsün yargıçlarınız,
Vicdanlı insanlarınız,
Görsün,
Ben ilkeliyim,
Hak yemem diyenler.

Çocuklarımın karşısında,
Taşısınlar
Bu masum canın yükünü.
Bu günahsız canın,

Cuma ed-Dussari

Arminas
seviyorum sormadan..!
Has Türk Kahvesi

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : Haziran 11, 2008, 19:00:49 »

vaayyy sğl süper resimler yaa...

Hey Ho Lou
görünmez
Köpüklü Kapuçino

"Su günah dolu."

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Haziran 11, 2008, 22:09:42 »

arkadaslar  ben bütün bölumlerı ızledım en azından yayınlanan Kahkaha

izledik.biz   

sitesinden izleyebılırsınız

ya da http://site.mynet.com/avatartv adresinden de izleyebilirsiniz.

~ Su ~
derhavril
Cliff...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Haziran 12, 2008, 15:15:48 »

paylaşımlar için teşekkürler  Dil Çıkaran

simdilik bu kadar  Hede Hödö

Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...

Cm2003
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : Haziran 19, 2008, 14:31:52 »

kitabını bir bulsam anında okurum
AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Demleme Çay

be_cool_326@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12 : Haziran 19, 2008, 14:32:50 »

kitabını bir bulsam anında okurum

aynn Kahkaha

ÖLÜM ŞİİRİ

Kanımı alın,
Kefenimi,
Ve
Ne varsa benden kalanı.
Fotoğrafını çekin.

Dünya görsün,
Görsün yargıçlarınız,
Vicdanlı insanlarınız,
Görsün,
Ben ilkeliyim,
Hak yemem diyenler.

Çocuklarımın karşısında,
Taşısınlar
Bu masum canın yükünü.
Bu günahsız canın,

Cuma ed-Dussari

the-marauders
Süt
*

"Draco Dormiens Nunquam Titilandus" PADFOOT

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Haziran 21, 2008, 01:38:48 »

bu arada avatarın filmiyle ilgili haberlerim vardı ama ben yeni sayılırım kulüpler bölümüne yanlış bi başlık açtım (kitlendi tabi) Terleyen Sırıtan çook özür dilerim.  Terleyen Aww Kararsız Üzgün Ağlayan avatar film yazıo ilgilenenler okuyabilir. Gülümseyen bu arada kitap konusunda sizi üzmek zorundayım öyle bir şey planlanmıyor şimdilik ama avatarın ne olduğunu anlatıp onun hakkında bilgi veren bi kitap-dergi arası bi yayın var internetten ulaşabilirsiniz. ben bi tane bulmuştum içinde iki kısa hikaye vardı. (ana konudan bağımsız tabi, yolculukları sırasında gittikleri bi köyü anlatıyordu--komedi) Kahkaha Göz Kırpan
« Son Düzenleme: Haziran 21, 2008, 01:43:16 Gönderen: the-marauders » Logged

"Ölmekten korkuyordum", dedi Nick usulca. "Arkada kalmayı seçtim. Bazen merak ederim yapmamalı mıydım diye...neyse artık orası burası farketmez...zaten ben de ne buradayım, ne orada..." Küçük hüzünlü bir kahkaha attı. "Ölümün sırları hakkında hiçbir şey bilmiyorum, Harry, çünkü ben onun yerine hayatın cılız bir taklidini seçtim..."
*The Marauders Fan Club*Sirius Black Fan Club*Lily Evans Fan Club*Harry Potter Fan Club
lilyevans
Kakao

Toph ~ Earth Bender

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Temmuz 04, 2008, 21:06:47 »

Ben de biraz resim paylaşayım dedim..