|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #30 : Temmuz 16, 2008, 23:54:04 » |
|
evet inceledim  dikdörtgen çizip neyi anlatmak istediğini sen söyleyene kadar ben tam anlamamıştım. azula ağlıyormuş  nasıl olcak merak ettim şimdi  katara'yı fragmanda tekrar kanbükme yaparken göstermişlerdi (yani en azından ben kesin öyle diye düşünmüştüm  ), azulayı yenmede belki kanbukme kullanmış olabilir  azula orada bağlı fln değil ve bi aynaya değişik (tarağa benzettm  ) bişey fırlatıyor. epey garip davranıyor ama aang/katara resminde geri çekilmesine ben de şaşırdım  altındaki resimdeki gibi bir şey az çok bekleniyordu aslında  zuko da şaşırıyo zaten 2. resimde gözlerine dikkat edilirse  bu arada ilk sayfada bir yerde final fragmanı vardı, youtube kapalı diye facebook üzerinden koymuştum kaldırılmış www.ktunnel.com 'a girip şunu yapıştırırsanız izleyebilirsiniz --> http://www.youtube.com/watch?v=gzXy2c83VuU
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 18, 2008, 23:01:47 Gönderen: Nélindë Urithrawiel »
|
|
|
|
|
|
|
|
Karamela Sepeti
|
 |
« Yanıtla #31 : Temmuz 17, 2008, 17:13:10 » |
|
Video'yu şimdi izledim Bir yerde Zukocan düşüyomuydu  Üzüldüm bak.Cık cık.Ve evet Azula baya garip davranıyodu. Birde eklemeden etmeyeyim gazetede okumuştum Avatar'ın filmini yapmaya hazırlanıyorlarmış.
|
|
|
|
|
|
Tvilaylay lomm 
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #32 : Temmuz 18, 2008, 20:58:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #33 : Temmuz 19, 2008, 00:44:26 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 21, 2008, 00:26:49 Gönderen: Nélindë Urithrawiel »
|
|
|
|
|
MonoMino
Şeker

TheShining~
|
 |
« Yanıtla #34 : Temmuz 19, 2008, 19:04:14 » |
|
Bunlar da benden ZUTARA    bu çok komik! umarım beğenirsiniz  ve bunlar da 3. sezon bölümleri Book 3: Fire (Ateş) 1- The Awakening (Uyanış) 2- The Headband (Kafabandı) 3- The Painted Lady (Boyalı Kadın-Makyajlı Kadın) 4- Sokka's Master (Sokka'nın Ustası) 5- The Beach (Kumsal) 6- The Avatar and the Firelord (Avatar ve Ateş Lordu) 7- The Runaway (Kaçak) 8- The Puppetmaster (Kuklacı) 9- Nightmares and Daydreams (Kabuslar ve Düşler) 10- Day of Black Sun Part 1: The Invasion (Kara Güneş Günü Bölüm 1: İşgal) 11- Day of Black Sun Part 2: The Eclipse (Kara Güneş Günü Bölüm 2: Tutulma) 12- The Western Air Temple (Batı Hava Tapınağı) 13- The Firebending Masters (Ateşbükme Ustaları) 14: The Boiling Rock, Part 1 (Kaynayan Kayalık) 15: The Boiling Rock, Part 2 (Kaynayan Kayalık) 16: The Southern Raiders (Güneyli Akıncılar) 17: The Ember Island Players (Kor Adası Oyuncuları) 18: Sozin's Comet Part 1: The Phoenix King (Sozin Kuyruklu Yıldızı Bölüm 1: Anka Kral) 19: Sozin's Comet Part 2: The Old Masters (Sozin Kuyruklu Yıldızı Bölüm 2: Eski Ustalar) 20: Sozin's Comet Part 3: Into the Inferno (Sozin Kuyruklu Yıldızı Bölüm 3: Cehenneme Doğru) 21: Sozin's Comet Part 4: Avatar Aang (Sozin Kuyruklu Yıldızı Bölüm 4: Avatar Aang)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 19, 2008, 19:10:57 Gönderen: MonoMino »
|
|
Avatar Son Hava Bükücü Hayran Kulübü~ Royal Mail Ship (rms) Titanic~ Kimse gece yarısı palyaçoları sevmez ... 
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #35 : Temmuz 19, 2008, 19:10:18 » |
|
Ya bir sorum olcak. Şu aralar hangi kitap yayınlanıyo TV'de. Ben internetten indiriorum ilk iki kitap var ben de. Ama daha ilk kitaptayım.
|
|
|
|
|
|
rekabet mi? al sana rekabet... Arminas & Camellia
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #36 : Temmuz 19, 2008, 19:12:14 » |
|
eh ehh şimdi 3.kitabın ilk 8 bölümünü izledim(bugünnnn izledim) kalanını nerden izlerim bi fikri olan.
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Ahh Bill ahhhh...
|
|
|
|
|
|
Erenüx
|
 |
« Yanıtla #38 : Temmuz 19, 2008, 19:20:32 » |
|
bi ara normal gidiyodu.sonra yayımlanmış bütün bölümler bitti tv de.onlarda bi süre beklemek yerine başa sardı  sonra hepten karıştırdılar.bölümler düzenli ilerlemedi.öyle kaldı.ben son sezonun 10.bölümden sonrasını netten izledim ama kotayı doldurduğum için Southern Raiders için bu ayın bitmesini beklemeliyim 
|
|
|
|
|
|
-the People I Must Know,They are Far Far Away Now- "Aşk, korkunç bir lanettir Eragon,insanların kusurlarını gizler.Zaaflarını göremezsin.." Dikkatli olmak gerek; çünkü kader,insanoğluyla fazla ilgileniyor.
|
|
|
|
Karamela Sepeti
|
 |
« Yanıtla #39 : Temmuz 19, 2008, 19:21:18 » |
|
Nelida Hanım benimde ismimi yazar mısınız  Bu sabah 2.sezondan bir bölüm izledim cnbc-e'de (ühüü oks yüzünden uzun süre izleyememiştim,izlesemde bölük börçüktü) Anaeem Toph'a bir kere daha hayran kaldım.O ne karizma o ne bükmee.Dehşet kız dehşet!! Sozin Kuyrukluyıldızının amacını da tam anlamıyla öğrenmiş oldum  Voov öyle bir bölüme denk gelmişimkii...Zuko'nun değiştiği -değişmeye karar verdiği- bölüm.2 Bölüm üstüste verdiler,sağolsunlar.Verdiği karar yüzünden aslıyla verdiği savaş...UUuuuuvv.. Bunu da ben yapmıştım.Tasarım Stüdyosu'na da koymuştum,ama beğndim ekleyeyim dedim (gülmeyin yaa  )  Mesaj yollanırken şu hatalar oluştu: Uyarı: Siz mesajınızı yazarken 4 yeni mesaj daha gönderildi. İsterseniz gönderilen mesajı okuyun. 
|
|
|
|
|
|
Tvilaylay lomm 
|
|
|
|
Blooms
|
 |
« Yanıtla #40 : Temmuz 19, 2008, 19:37:02 » |
|
17'yi izledim. Ember Island Players  Eğer bu bi aşk üçgenine dönüşmesse ben de blooms değilim  eğer dönüşmesede blooms değildim zaten , Saliha'ydım derim ama  var yaaa... off  NOT!ZUKO: "I THOUGHT YOU WERE THE AVATAR'S GIRL!" NOT!KATARA: "WHY, HE'S LIKE A LITTLE BROTHER TO ME!" ahauahau  canımada deysinle  Aang de salak mı ne ya Allah'ım iyce gıcık olmaya başladım -_- Katara kafam karışık diyo anlasa ya kız Zuko'ya aşık  İşte neyse  Toph çok tatlıydı yaa canım özlemişim vallaha  Bi de Zuko'yla olan konuşması çok güzeldi... Canım Zuko'm aşkum Zukom ehe  Bugün bastırıyo sozin's Comet vuhuuuuu  16. bölümü izleyen ve 13 yaşın üstünde olan Zutaracılar için 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 19, 2008, 19:38:39 Gönderen: blooms »
|
|

...
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

|
 |
« Yanıtla #41 : Temmuz 19, 2008, 20:31:10 » |
|
Nélindë Urithrawiel; sağol.İkinciyi kaptım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

|
 |
« Yanıtla #42 : Temmuz 19, 2008, 21:00:35 » |
|
edit:Eyh,flood mu yapmışım ne? Bükme Teknikleri : Subükücülük; Teknikler Tai Chi sitiline göredir. Güçlerini aydan alırlar.  Sarmaşıkların içindeki su sayesinde kontrol edilebilnmesi Ve bükücüler ayrıca iyileştirme gücüne sahiptir. Toprakbükücülük: Teknikler Hung Gar ve Kung Fu stiline göredir.   Bazıları kumbükme yeteneğine sahiptir. Ateşbükücülük: Teknikler Kuzey Shaolin Kung Fu ve Güney Seven Star Praying Mantis stiline göredir.Güçlerini güneşten alırlar.  Çok az kişi yıldırımı kontrol edebilme gücüne sahiptirler.  Havabükücülük: Teknikler Ba Gua ve Hsing Yi stiline göredir.   Planör sayesinde uçabilme imkanı vardır. *alıntıdır
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 19, 2008, 21:01:15 Gönderen: Göreceli Kavram »
|
|
|
|
|
|
ervolda
|
 |
« Yanıtla #43 : Temmuz 19, 2008, 21:37:56 » |
|
17 yi izledim... Valla herkes izledikten sonra mı yapsam yorumumu  Çok şaşırmadım aslında olanlara diyorum...
|
|
|
|
|
|
 tıvaylayt 
|
|
|
|
|