|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #64 : Nisan 27, 2008, 10:41:59 » |
|
Kulüplerde msn muhabbeti yapmayın lütfen.Bu sadece bu kulüp için değil bütün kulüpler için geçerlidir.
|
|
|
|
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
qizeem
uzuuuunn'm
Kakao

an"'ı yaşşaa :D
|
 |
« Yanıtla #65 : Nisan 27, 2008, 15:08:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
Her feelings she hides. Her dreams she can't find. She's losing her mind. She's fallen behind. She can't find her place. She's losing her faith. She's fallen from grace. She's all over the place.
|
|
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #67 : Nisan 30, 2008, 19:28:38 » |
|
anam hemen imza-avatar hazırlıklarına başlamamız lazım doğum günü münasebetiyle  oyy üzerinde iyiki doğdun aslı, iyiki varsın aslı vb. yazılı imzaları sabırsızlıklan bekliorum  (ıyk 5 mayıs bizim türkçecinin de doğum günü  )
|
|
|
|
|
|
"Katie Cassidy Hayran Kulübü" XXXX What I've felt What I've known Never shined through in what I've shown Never free Never me So I dub thee unforgiven XXXX
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rockçıkız
|
 |
« Yanıtla #71 : Mayıs 11, 2008, 16:19:36 » |
|
Siz fark ettniz mi bilmiorm ama ben aslı enveri hafif yandan bakınca fLn Hilary Duff 'a benzetiorm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #72 : Mayıs 11, 2008, 16:27:50 » |
|
10 mayısmıydı  ben de bişi yapamadım photoshopum yokk  en kısa zamanda temin edicemm ama  paylaşım için saol canım  Ben de 5 Mayis saniyordum yanlis bilgi vermisim  herzaman  Siz fark ettniz mi bilmiorm ama ben aslı enveri hafif yandan bakınca fLn Hilary Duff 'a benzetiorm  Yo, ben direk yüzüne bakinca benzetiyorum  Hilary Asli'nin ingiliz versiyonu  Hilary Duff kimdir nedir tanimayanlar icin ( ehm espri yaptim ehehe gülme ifadesi  )
|
|
|
|
|
|
~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi. Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim. Bir TwiLight ParodisiEdward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
|
|
|
|
|