Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 25, 2008, 19:49:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
|
|
çatalak06
Lost ~
Role Playing
Köpüklü Kapuçino

Peki Ben? Neden hala böyleyim?
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 25, 2008, 21:14:58 » |
|
ehehe xD Kopuş anımı yaşıyorum.Süpperler teşekkürler yeniden =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 25, 2008, 21:24:51 » |
|
Ben sevenleri görünce ve bunlar yaptığı müziğe rock diyince sinir oluyorum işte böylece anti oldum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 25, 2008, 22:53:05 » |
|
Selam hosbuldum  Bu cocuklardan (cocukmu degilmi orasida muamma ama neyse  ) nefret etmemek elde degil Anti paylasimlar süper 
|
|
|
|
|
|
~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi. Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim. Bir TwiLight ParodisiEdward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
Hilary_Şule_Daniel
Şeker

%100 HiLaRy ve DaNiEl FaN'ı
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 25, 2008, 23:21:08 » |
|
ii de bu Hilary'nin resminin üztüne billin kafası montajlanmış.Bula bula Hilary 'i bulmuşlar haa.Gitsinler lindsay ın vücuduna montaj yapsınlar.Nese bunun şeyni yapmıcam.Sonuçta Hilary i deiştirmemişler.cidden ama Bill de resme çok uymuş sanki kendi vücudu gibi.resimler çk komik.ama "anti" tokio hotel die bişeyim yk yani.sevmem, sadece dinlerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çatalak06
Lost ~
Role Playing
Köpüklü Kapuçino

|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 26, 2008, 18:14:27 » |
|
Arkadaşlar lütfen resimleri beğenirsiniz-beğenmessiniz eğer üye değilseniz ve anti-th'ci değilseniz yazmayınız bu topice.Sonra tartışmalar çıkıcak. ~ Teşekkürler =) + Ve birçok yeni yeni üyemiz oldu.Hoşgelmişler hepsi  + Kıll Bill...hahha..kopuş anımı yaşıyorum.Teşekkürler paylaşımın için Fraktal.(=
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 26, 2008, 19:59:41 » |
|
ben 5 kez izlemiştim klibini, bu kız mı erkek mi diye  sonra kız olduğunu düşündüm ama değilmiş  bende aynen hala güçlük çekiyorum
|
|
|
|
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 26, 2008, 20:41:10 » |
|
bende bunları buldum    birde bir rpörtaj buldum gazeteci: Kim daha cimri? Tom: ben gazeteci : keşke kimse cevap vermeseydi,ama Tom her zaman ki gibi doğruluktan yana.Peki kimi saçları daha uzun? Tom: benim Bill: Tomun gazeteci : Kim modayı daha yakından takip ediyor? Tom: ben Bill: ben etmiyorum gazeteci: en mıymıy kim? (ikisi aynı anda) Tom: Bill Bill : Tom gazeteci: kim daha çirkin? (yine aynı anda ) Tom : Bill Bill: Tom gazeteci : daha çok ilgi gören? Tom & Bill : mmmmm Bill: ne desek yalan olur Tom: ben kendimi söylicem " ben" Georg : bence Bill gazeteci: kim daha sportiv cevap yok ... gazeteci : en çekici? Tom : dördümüz arasında ben,ikimiz arasında da ben (ne kadar alçak gönüllü ) gazeteci : en güçlü? Tom: ben gazeteci: kimin vicudu daha güzel Bill:işte kimse bunda bişey diyemez çünkü yüzde yüz benim.
|
|
|
|
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE
|
|
|
|
Frank McCourt
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 28, 2008, 18:17:59 » |
|
Kesinlikle varım. Artık bu öyle bir duruma geldi ki umursamayacağım insanların varlıkları beni rahatsız ediyor. Kesinlikle varım!
|
|
|
|
|
|
“Müzik, izledikten bir saat sonra unutup hayatınıza aynen devam ettiğiniz o salak fimler gibi değildir. O sizi bir şeyler yapmak için ateşlendirmelidir. Sanatın, insanların bok içinde yüzmekten memnun olduğu şu dönemde herşeyi değiştirebileceğini düşünmek belki safça olabilir, ama Jack Nicholson’un One Flew Over the Cuckoo’s Nest'de dediği gibi: En azından denedim, kahretsin... En azından bunu da yapmış oldum...” (Darren White)
|
|
|
FearLessCriticaL
awRad (LL*) heRüf
Kakao

We are best sin
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 28, 2008, 18:24:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
Ohh Pretty Babe... ~ i need you to warm a lonely night ~
|
|
|
çatalak06
Lost ~
Role Playing
Köpüklü Kapuçino

|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 30, 2008, 20:13:24 » |
|
Yeni gelen arkadaşlarımız var,Hoşgeldiler =) Kısa zamanda baya üyemiz oldu yahu. Biraz paylaşımları arttırsak daha iyi olur. (= + alessia teşekkürler paylaşımların için. (= edit: Anticilerin yaptığı birkaç video için; Tık , Tık , ve Tık
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 30, 2008, 20:18:53 Gönderen: çatalak06 »
|
|
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #29 : Mart 30, 2008, 21:25:37 » |
|
tokio hotel her şeyiyle o kadar gereksiz bir grup ki anti kulübüne bile üye olmuyorum. Üye olmasamda niye sevmediğimi de söyleme gereği duyuyorum  Öncelikle gerçek performanslarında ses yok hoş normal kaydı yapılmış bilgisayar ortamından geçmiş şarkılarında da ses yok. Müzik alt yapısı çok basit. Hiç bir şarkısı doyurucu değil. Milyonlarca hayrana neden var niye var nasıl var oldular bir türlü anlam veremedim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|