redsam
Şeker

Güç sizinle olsun.
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 06, 2006, 20:06:52 » |
|
tek ve öz cevap lupin tonks
|
|
|
|
|
|
 acıyom valla bu rahmetli babaya ii insandı toprağı bol olsun not:Helvasını bizzat ben yedim. 
|
|
|
|
|
Victor Krum
Süt
Kahve Bahane Krum Şahane
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 07, 2006, 19:24:07 » |
|
Molly Weasley ve Arthur Weasley  Yahu Yoldaşlık minicik bir grup  O grupta zor bulunur yakıştırılacak insanlar ama... Olsun  aynen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isolde Black
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 07, 2006, 22:23:05 » |
|
bence Sirius ve Tonks daha çok yakışırlardı..  ama yok ya akraba onlar  Dumbledore ve McGonagall da yakışırdı aslıda.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hungarian horntail
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 11, 2006, 18:56:56 » |
|
Tonks ve Lupin çok yakışırlar  katılıyorum.!
|
|
|
|
|
|
Fulfilment Lost In A Lifetime Of Regret, Hell Yeah..!
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 03, 2006, 23:59:51 » |
|
deli gözle, mcgonegall(doğru yazdıysam)  hehe
|
|
|
|
|
|
Bak ne diyorum Gizlemiyorum Sensiz yaşamak zor geliyor bana Her an içimdesin Her an kalbimdesin Seni seviyorum,seviyorum...
Rafet El Roman
|
|
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 04, 2006, 08:41:47 » |
|
tonks lupin Dumbledore ve McGonagall ama .. black ve tonks yakısırdı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 04, 2006, 10:22:35 » |
|
tonks-lupin mcgonagal -dumbledore
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
Rektör
Cafeden Uzaklaştırıldı
Süt
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 08, 2006, 16:14:31 » |
|
Ron---Hermione..... Harry---Cho...... Dumbledore----McGonagall... Lupin----Tonks...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seczey
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 08, 2006, 16:28:28 » |
|
Ron---Hermione..... Harry---Cho...... Dumbledore----McGonagall... Lupin----Tonks...
acaba cho yoldaşlıkta mı? bu arada hatırlarsanız black ile tonks kuzen nasıl yakıştırdın ceraan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginny_weasley
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 08, 2006, 17:18:52 » |
|
acaba cho yoldaşlıkta mı? evet deil hem harry,ron,hermione de yoldaşlıkta deil diye biliyorum ben almamışlardı onları yaşları tutmuyo diye hatta fred&george da girememişti (yanlış hatırlıyo olabilirim  ) Tonks&Lupin Dumbledore&McGonagall Molly Weasley&Arthur Weasley
|
|
|
|
|
|
Turkche değil !! TÜRKÇE konuş !! 
|
|
|
|
elyph
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 22, 2006, 17:13:38 » |
|
Ben de çoğunuza katılıyorum Tonks ve Lupin diyorumm  
|
|
|
|
|
|
I am not afraid to keep on livinq. I am not afraid to walk this world alone…
|
|
|
|
bb1_girl
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 23, 2006, 20:39:39 » |
|
lupin ve tonks
|
|
|
|
|
|
Bir aktör yakışıklı olabilir!(bkz:Brad Pitt) Karizmatik olabilir!(bkz: Matt Damon) Çekici olabilir!(bkz: Keanu Reeves) İyi bir oyuncu olabilir,soluksuz izlenebilir!(bkz: Robert De Niro) Her filmini izlerim,asla kaçırmam diyebilirsin!(bkz.George Clooney) Her rolü oynayabilir pekala diyebilirsin! (bkz:Jim Carrey) Bazı filmlerdeki bazı rollerle zihnine kazınabilir,adı geçtikçe takdir edebilirsin!(bkz: Tobey Maguire) Ama bir aktör bunların hepsi birden olursa adı JOHNNY D€PP olur!

|
|
|
|
elyph
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 24, 2006, 21:34:30 » |
|
acaba cho yoldaşlıkta mı? evet deil hem harry,ron,hermione de yoldaşlıkta deil diye biliyorum ben almamışlardı onları yaşları tutmuyo diye hatta fred&george da girememişti (yanlış hatırlıyo olabilirim  ) Tonks&Lupin Dumbledore&McGonagall Molly Weasley&Arthur Weasley yoldaşlık konusunda yanılmıyosun onların hem yaşları tutmuyo diye hem de tehlikeli olabilir diye yoldaşlığa almamışlardı (yanılıyo olamam kitabı iki defa okudum 
|
|
|
|
|
|
I am not afraid to keep on livinq. I am not afraid to walk this world alone…
|
|
|
|
df_grint
|
 |
« Yanıtla #29 : Nisan 01, 2006, 23:19:30 » |
|
dumbi-mcgonagall
|
|