|
deathlycaner90
|
 |
« Yanıtla #60 : Ağustos 17, 2007, 14:35:56 » |
|
doğru zaten ronla hermione arasında bi aşk olduğu bilinen bir gerçek kıskanıyordur kesin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #61 : Eylül 21, 2007, 16:24:33 » |
|
bence Ron sadce harry yi kıskanıyor ki zaten bu bütün kitaplar da cok bariz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arwenundomiel
|
 |
« Yanıtla #62 : Ekim 04, 2007, 17:58:36 » |
|
ben söylediklerin çok doğru ron kıskanıo harry i
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #63 : Ekim 10, 2007, 18:27:29 » |
|
ne kadar iyi arkdaş olsalarda bence kıskançlık var bu hoşlanma dışında da gösteriyo mesela ron 5. sınıfta başkan olduğunda harry kıskanmıştı.
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #64 : Ekim 11, 2007, 15:34:27 » |
|
bundan bahseden var mı okumadım ama; 7. kitapta da ronun harry ve hermonie'yi kıskandığını gösteren bi yer var..madalyon yok edilirken öğrenio harry,ron'un onları kıskandıını.. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 18, 2007, 19:21:49 Gönderen: I3UK£T »
|
|
|
|
|
Faith
Süt
Chilli'N'Weasel Hr-R Shipper
|
 |
« Yanıtla #65 : Ekim 11, 2007, 15:59:55 » |
|
Bence ronun kıskanması suç değil yani htamamen hermionenein ölçüsüz davranması yok onu öpüyo her fırsatta sarılıyo övüyo bilmem ne normal davranıslar aslında ama o zamn ronada öle davranıcaktı onu sürekli eleştirip durmasına gerek yoktu  7.kitaptada en büyük korkusu o cıkıyodu işte madalyondan cıkan riddle-herm ve riddle-harrynin öpüştüğünü görüyodu garibim yha gözlerinde kırmızı ışık cakmıstı yani buda bir anlığınada olsa kötü olmustu o kdr seviyor hermioneyi yani  O kdr yorum yaptım yanlış anlamayın haa hermione en sevdiğim kız serideki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #66 : Ekim 11, 2007, 16:05:58 » |
|
haklısın zaten ben de ron'a kabahat buldugumdan diil ama durum bu ve 5.kitapta ron'un sınıf baskanı olmasını kıskanması çok sinir etmişti beni çok brncilce o kitapta harry bni çıldırtıyor zaten
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kezban
|
 |
« Yanıtla #67 : Ekim 12, 2007, 14:33:16 » |
|
bence üçüncü kitaptan beri açık açık ortadaydı 
|
|
|
|
|
|
My girl, my girl, don't lie to me, Tell me where did you sleep last night? In the pines, in the pines Where the sun will never shine I would shiver the whole night through
|
|
|
|
ronaldo_seyit
|
 |
« Yanıtla #68 : Ekim 13, 2007, 13:43:54 » |
|
WALLA ron harry i diilde hermioneyi kıskanıyorr.ama oolsun ben ronu sewiyorum 
|
|
|
|
|
|
HARRY POTTER
|
|
|
|
Alastor MadEye Moody
|
 |
« Yanıtla #69 : Ekim 17, 2007, 18:06:50 » |
|
Ron,Hermione'yi Hermione'de Ron'u kıskanıyor Ron arada bir Harry'yi kıskanıyor cıkardıım sonuc..
|
|
|
|
|
|
ѕιηιя тαηιмαуαη вιя zєкα,єη вüуüк нє∂ιує∂ιя ιηѕαηα.
Mr.Moony presents his compliments to Professor Snape,and begs him to keep his abnormally large nose out of other people's business.
Mr.Prongs agrees with Mr.Moony and would like to add that Professor Snape is a ugly git.
Mr.Padfoot would like to register his astonishment that an idiot like that ever became a professor.
Mr.Wormtail bids Professor Snape good day,and advises him to wash his hair,the slimeball.
Favourite Teacher:Filius Flitwick
Favourite Lesson:Charm
Favourite Founder:Rowena Ravenclaw
Favourite HP Book:Harry Potter and the Chamber of Secrets.
Favourite Hause:Ravenclaw.
|
|
|
|
Ozz_tormenter
|
 |
« Yanıtla #70 : Ağustos 09, 2008, 23:27:20 » |
|
Güzel yakalamışsın bazıları mantıklı geldi bana da 
|