|
bellatrixlestrange
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 26, 2006, 11:43:08 » |
|
şıklara göre; cedric tabii kitaba göre gerçekte ise viktor krum
|
|
|
|
|
|
VOLDEMORT BENİM DÜNÜM BUGÜNÜM VE GELECEĞİM... ÖLÜM YİYENLER...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gökalp
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 03, 2006, 11:15:02 » |
|
harry potter tabiki en yakışıklısı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CEDRİC HAYRANI
Süt
K@HvE b@h@nE cEdRiC ş@h@nE
|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 29, 2006, 11:09:32 » |
|
bence kesinlikle diggggggggggggggggggggoooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyaaaaaaaaannnnnnnnniiiiiiiiii ccccccccccceeeeeeeeeeeeedddddddddddddddrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiic
|
|
|
|
|
|
RoBeRt P@TtİnSoN @sIl @şKıM
|
|
|
|
cansarar
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 29, 2006, 11:10:16 » |
|
lord voldemooooooooooooorrrrrrrdddddd
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aragonaise
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 29, 2006, 11:14:13 » |
|
victor ben kız olmasam bile hoş gelio yani.zaten ruslar genellikle yakışıklı oluyorlar ve de güzel.nerden biliyorum çünkü bir rusa aşıım.ama victor ve malfoy işaretlerdim iki şık olsaydı
|
|
|
|
|
|
 The Show Must Go On Mr. Mercury...
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 29, 2006, 11:15:42 » |
|
lord voldemooooooooooooorrrrrrrdddddd
 diyeyim Krummmmm diyeyeim  öle işte:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rooniwaz99
|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 29, 2006, 11:16:38 » |
|
normalde ron derdim; ama saçı berbat; kestirsin  Malfoy diyorum...
|
|
|
|
|
|
 Without you  Love, by the snow of December...    R/HR shipper->Because if a witty chick gets to know some hot redhead for 6 years, she definitely falls for him :***D °¨¨°º©۩۞۩-[R O C K C L U B]-۩۞۩©º°¨¨° Fake Tales of San Francisco Echo through the room More point to a wedding disco Without a bride or groom There's a super cool band yeah With their trilbys and their glasses of white wine And all the weekend rock stars in the toilets Practicing their lines
|
|
|
|
*ginny*
|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 30, 2006, 11:45:57 » |
|
neden şıklarda sirius yok ya!!!  ya da yorgun yüzündeki ince kırışıklıklarla remus? ya da yüzündeki muzip gülümsemeyle james?? ya da hepimizin bildiği gibi karizmasıyla diğer weasley'lerden bir adım önde giden bill? ama oyumu harry'ye verdim.. son kitapta epey yakışıklı ve karizmatik olmuştu kerata  işte bu ya nie sirius yok deli oldum yaa hernekadar filmde o irenç adam oynasada gönlüm hep siriustan yana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
busra_emma_hp
emma watson.eren kurtel.alex watson =)
Şeker

Emma Watson* kim sevebilirki seni bu kadr ?!
|
 |
« Yanıtla #28 : Haziran 30, 2006, 11:47:56 » |
|
neden şıklarda sirius yok ya!!!  ya da yorgun yüzündeki ince kırışıklıklarla remus? ya da yüzündeki muzip gülümsemeyle james?? ya da hepimizin bildiği gibi karizmasıyla diğer weasley'lerden bir adım önde giden bill? ama oyumu harry'ye verdim.. son kitapta epey yakışıklı ve karizmatik olmuştu kerata  işte bu ya nie sirius yok deli oldum yaa hernekadar filmde o irenç adam oynasada gönlüm hep siriustan yanakatılıyorummmm sirius süper nie o yokki  filmde oynayan gerçekten iğrenç ama bnm hayalimdeki siriuss beyaz atlı prenss  yani en yakışıklı sirius =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veLvet_dreams
|