|
BilgeNazz
|
 |
« Yanıtla #105 : Ekim 11, 2006, 09:16:05 » |
|
evet voldermort a acıyorum öyle kötü biri olduğu için voldiye acınırmı ya adam iyi olsaydı mutlu yaşasaydı diyonuz olurmu hiç birileri kötü olmak zorunda woldi =yara izi=bahtsız potter=hp kitapları. puhaha dooru ya voldi kötü olmasa hp kitapları olmazdı.birinin kötü olması gerekiyodu şans voldi ye vurdu  +melsicim haklısın birinin kötü olması gerekirdi o voldermort oldu 
|
|
|
|
|
|
кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяıEylül yıldızları gibi Benden çok, uzağa yakın Ve Eylülün yaz sonuna gelişi gibi, O cananın gelişi; Ömrümün sonuna yakın...
|
|
|
|
|
|
lavinia
|
 |
« Yanıtla #106 : Ekim 18, 2006, 21:16:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ganesha
|
 |
« Yanıtla #107 : Ekim 19, 2006, 23:56:44 » |
|
voldi'nin annesine acıdım ama voldi'ye asla Harry'de ailesiz ve ondan çok daha berbat koşullarla büyüdü ama o hep iyi kaldı.bence gücü elde etmek voldi2nin kanında var aileside olsa öyle olurdu büyükbabasından kalma birşey
|
|
|
|
|
|
kelime:süpürge -hani harry potter üstüne binip uçuyordu -nimbus 2000 -?    ??
|
|
|
|
daniel_s_love
|
 |
« Yanıtla #108 : Ekim 21, 2006, 20:19:52 » |
|
aslında belkide riddle ın voldemort a dönüşmesinin asıl nedeni bu olabilir yani merope ölmeseydi o da bi sevgi görmüş olurdu ve karanlık lord un sevgiye inanmamasının asıl nedeni hiç sevilmemiş olması yani herkes ona acıdı flan ama 6. kitaptan öğrendiğim kadarıyla kimse gerçek bi sevgi göstermedi yani öğretmenler onu sadece çok başarılı olduğu için sevdiler ama bir anne gibi olmazdı herhalde çünkü anneler nedensiz severler o hayatında asla böle bi sevgi görmedi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kral_Aragorn
|
 |
« Yanıtla #109 : Ekim 25, 2006, 02:07:48 » |
|
Ben tam kararlı değilim ama şunu biliyorum ki eğer Voldi yetimhanede büyümeseydi böyle bir geleceği olmazdı 
|
|
|
|
|
|
  [/UR  ! HaykO CepkiN Fan Club !
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #110 : Ekim 28, 2006, 15:53:21 » |
|
acıyorum biraz  bence de ailesinden filan etkilenmiş  belki ailesi daha ii bi örnek olsaydı o da böyle olmazdı. sonuçta babası gitmiş başka bi aile kurmuş annesi ztn garip bi kişilik. ben böyle düşünüyor ve bu konuda seczeye katılıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pink
Süt
|
 |
« Yanıtla #111 : Ekim 28, 2006, 16:28:56 » |
|
kesinlikle acımadım harry'e ve iyi insanlara yaptıkları çok acımasızca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #112 : Ekim 28, 2006, 16:31:23 » |
|
ya kimse dogustan kötü degildir çevresi ve yasadıkları onu kötü yapar voldiye acımak saçma olur belki çünkü o bir kitap karakteri yani kötü olmasını istedigi için jkr onu kötü yaptı ama voldi gibi olan bir sürü insana acıyorum sevgi görmedikleri için kötü oluyolar.
|
|
|
|
|
|
ve yeniden asık olmak,hayata ve heybesinde tasıdıgı tüm acılara ragmen...ÖZ 'ünde hissetmek askı...
|
|
|
|
ER EN
|
 |
« Yanıtla #113 : Aralık 08, 2006, 17:04:05 » |
|
aslında ben voldiyeacımıyorum harrye yaptıklarından sonra
|
|
|
|
|
|
sirius black FAN CLuP~MoRvEöTeSiFaNcLuB~°¨¨°º©۩۞۩-[R O C K C L U B]-۩۞۩©º°¨¨°~greenday fanhttp://img81.imageshack.us/img81/4944/ug0ceebacf2ua7.gif club~Nirvana Fan Club~evaNeScence FaN cluB Voldemort benim dünüm bugünüm ve geleceğimm 
|
|
|
felix felicis
müdahelesiz hayat için elele =D
Kakao

avucumda gökyüzü
|
 |
« Yanıtla #114 : Aralık 09, 2006, 13:43:12 » |
|
annesine acmıştım bende ama ona acımadım bazı dertleri çekmeden güç sahibi olunmuyor!!
|
|
|
|
|
|
bütün ciddiyetimle yemin ederim ki hayırlı bir şey düşünmüyorum  yaşamak için yazmak yalnızlıkla şeviş karanlığa boşal !!! [/color]
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #115 : Aralık 28, 2006, 21:10:36 » |
|
niye acıyımki o öldürürken hiç acıdımı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #116 : Aralık 29, 2006, 18:45:43 » |
|
elbette acıyorum tam bir ruhun gücünü anlayamadığı için, sevgiyi hiç tadamadığı için, cinayet işlemeyi sevmediği için, gözünü gerçeklere kapamadığı için
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #117 : Aralık 29, 2006, 20:46:50 » |
|
Ne acıyacağım yahu  Gurur duyuyorum ben onla 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 22, 2008, 00:37:23 Gönderen: bellatrixxx... »
|
|
"Grandmother! You voice sounds so odd. Is something the matter?" "Oh, I just have touch of a cold," "But Grandmother! What big ears you have," "The better to hear you with, my dear," "But Grandmother! What big eyes you have," "The better to see you with, my dear," "But Grandmother! What big teeth you have," "The better to eat you with, my dear,"
Little Red Riding Hood was trusting wolf, and she was sure of he was her grandma...
|
|
|
|
Apus
|
 |
« Yanıtla #118 : Aralık 29, 2006, 21:10:59 » |
|
ben acıyorum hem de çok  eğer onun iyi bir çocukluğu olsaydı veya annesi babası sağ olup Tom'a yeterli bir sevgi verselerdi Voldemort asla olmayacaktı.... ne yazık ki insanların kendi kaderlerini seçme şansı yok...
|
|
|
|
|
|
The grass was greener The light was brighter The taste was sweeter The nights of wonder With friends surrounded The dawn mist glowing The water flowing The endless river
Forever and ever!!
|
|
|
|
|
|