Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 06, 2008, 17:32:44  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Voldemort Lily'i öldürmeyecekti...  (Okunma Sayısı 788 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Isolde Black
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Şubat 04, 2006, 22:46:32 »

ya Voldemort'un aşık olma ihtimali çokk düşük bence de hatta yok öyle bir ihtimal.. Kahkaha
ama Snape.. bilemiyorum.. Dil Çıkaran
da herkes aşk üzeinde durmuş belki ortada başka bir mesele vardı.. hımm mesele Lily Voldemort'un kızıydı !!  Gözlerini Deviren Dil Çıkaran yok değil hayr bu daha önce de ortaya atılmıştı bunun üzerine jk Voldemort'un kızı yok dedi..
hımm buradan bakınca en iyi teori Snape'in Lily'e aşık olması gibi duruyor.. zaten Snape hatırladığım kadarı ile James'e sürekli sövüp sayarken Harry'nin yanında Lily'e demedi bir şey..  Gözlerini Deviren Dil Çıkaran
zaten ben Lily'den son kitapta bir bomba bekliyorum.. Kahkaha ne tarz bir bomba bilmiyorum ama olacak öyle bir şey.. Kahkaha jk sürekli Lily hakkında ipuçları veriyor.. hakkında önemli bir şey öğreneceksiniz, gözleri çok önemli rol oynayacak..  Gülümseyen Dil Çıkaran
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Voldemort Lily'i öldürmeyecekti...
« Eklendi: Ekim 06, 2008, 17:32:44 »

**D@RkNesS**
Şeker
**

๑๑۞๑๑ I want to believe.x phile ۞๑๑۞๑๑

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Şubat 06, 2006, 16:59:08 »

bence voldemort kesinlikle lilye aşık değildi o kimseyi sevemez hele ki muggle kökenli birini asla bencede snape lilye aşık ve jamesten nefret etme  nedenlerinden biri bile olabilir.

Confusion never stops
Closing walls ticking clocks
Gonna come back and take you home
I could not stop the tune I know singing
eftelya
Krema

Harry Potter Cafe'yi seviyorum !

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Şubat 07, 2006, 16:10:45 »

snape lilye birşey yapma dediğinde voldemore tabiki snapeçim sen nasıl istersen ona birşey yapmam diyecek biri değil.bu olaydan başka birşey çıkacak gibi geliyor.ama snapein lilye aşık olma olasılığı çok yüksek.

Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk'üz

ginny_weasley
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Şubat 07, 2006, 17:46:18 »

bence voldemort kesinlikle lilye aşık değildi o kimseyi sevemez hele ki muggle kökenli birini asla bencede snape lilye aşık ve jamesten nefret etme  nedenlerinden biri bile olabilir.
Evet bence de Snape'in Lily'ye aşık olma ihtimali yüksek. Ama Voldemort'un birine, özellikle Lily'ye aşık olması gibi bir fikir düşünülemez bile. En azından Rowling'in yarattığı Voldemort imajı buna ters düşüyor.
ikisine de katılıyorum

Türkiye Turkche değil !! TÜRKÇE konuş !! Türkiye
lunatic
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Şubat 07, 2006, 23:41:05 »

snape lilye birşey yapma dediğinde voldemore tabiki snapeçim sen nasıl istersen ona birşey yapmam diyecek biri değil.

bu çok güzel bir yorum Kahkaha
~FrozenHunter~
Severus Snape
Sert Espresso

Here come the tears..

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Şubat 23, 2006, 19:34:56 »

teorin gayet mantıklı ama voldemort bizi dinlemez ki. bizi dinlese lily yi öldürmezdii!!

All alone, no one cares.
So much to give to you all out there.
Take me now in your arms.
Let me rest safe from harm.

Ohh... I want to be loved...
I need to be loved...
Won't somebody love me?
BULUT
"ah potter, seni katır, ah sen neler yaptın? öğrencileri öldürdün de bunu marifet sandın!"
Demleme Çay

00peeves

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Ocak 01, 2007, 15:32:17 »

bence de lily yi seviyodur

hattaa bence snape de voldemort lily yi öldürdü/seviyo diye iyi tarafa geçmiştir bence Sırıtan

bla bla bla
Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Bir şarkının başlangıcı gibi...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Ocak 01, 2007, 16:10:01 »

voldemort lily yi birini kurtarmak için ölmekten vazgeçirmek için ölmen gerekmiyor dedi.onu kötü yapmaya çalıştı.çünkü voldemort için birini kurtarmaya çalışırken canını feda etmesi fikri çok saçma.neden bir kişiyi daha karanlık tarafa çekmesin ki ?

Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
zeynikey
Demleme Çay

mordor adına, aç!

zeyni-key@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #23 : Ocak 04, 2007, 15:00:15 »

bilmiyorum arkadaşlar şu 7. kitap bi çıksada bizde anlasak nie böyle yaptı

başına buyruk ejderha süvarisi
herşey burda....  fantastikefsaneler
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Ocak 28, 2007, 12:50:08 »

ES: Benim aklıma her zaman takılmış sorulardan birisi; neden Voldemort Lily ye yaşaması için bu kadar fazla şans veriyor?

JKR: Hmmm

ES: Neden?

JKR: (bir süre sessiz kaldıktan sonra) Bu soruyu cevaplayamam. Ama gerçekten doğru, Voldemort Ona yaşama şansını gerçekten öneriyor. Bana neden James in ölümünün Lily ve Harry yi korumadığını sormak istemez misin? Aslında cevabı verdin. James zaten öldürülecekti, Lily ise yaşayabilirdi ve ölmeyi seçti. James in ölmeye hazır olmadığını söylemeye çalışmıyorum, kesinlikle öyleydi, ama sonuçta O nun zaten hiç seçeneği yoktu. Farklı cesaret türleri vardır bence, ve tabiki James son derece cesur, ama Lily ninki, o an için söylüyorum, James in cesaretinden fazlaydı. Gerçi her anne, her normal anne aynısını yapardı, ama Lily ye yaşama şansı ve bunu değerlendirecek kadar zaman verildi.

MA: Peki Lily hareketlerinin sonunun böyle olacağını biliyor muydu?

JKR: Hayır. Çünkü böyle bir şey daha önce hiç gerçekleşmemişti.

MA: Yani o ana dek hiç kimse benzer bir durumla karşılaşmadı mı?

JKR: Hayır.
evet bu röportaja bittim...
 Eğer Lily arkada dursaydı ve Voldemort'un Harry'i öldürmesine izin verseydi, yaşamasına izin verilecekti. Çok açık bir seçimi vardı ve bilinçli olarak hayatını feda etti.neden amaaaa...

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: