Yorum yazacağım ama Fant'ın dediklerini tekrarlamak olacak
Bence birini 'benim gibi düşünmüyor' 'benim büyüklüğümü kabul etmiyor' gibi düşüncelerle öldürmek çok büyük eziklik, çok büyük acizlik ve çok büyük kendini ispatlama idteğinden başka bişey değil (BENİM DÜŞÜNCEM :p)
Ki bunu ne zaman nerde yaptı demeyin bana.. Ben de aciz insanları pek sevemiyorum nedense.. Aynı şey şu andaki tartışmalar için de geçerli

Şimdi ben 'laurana benim gibi düşünmedi' deyip onu banlamaya çalışsam bu bir EZİKLİKTİR. (BANA GÖRE

)
Dumbledore'a gelince BENCE çok büyük aptallıklar yaptı. Hatta BENCE affedilecek şeyler bile değil yaptıkları... Ama saygı duyuyorum.. Çünkü hatasını yapıp kabul etti. Sirius'u ben öldürdüm dedi. Üstelik saygım var çünkü adam doğal lider. Tabi Voldinin doğal lider olamaması ışığın tarafıyla karanlık taraf arasındaki farklardan kaynaklanıyordur dediğiniz gibi. O konuda haklı olabilirsiniz

Voldi yırtınmak zorunda başarmak için...
Lunatic abla da çok doğru demiş.. Çocuktan korkup saldırmak konusunda... Bebekleri, çocukları, masum insanları öldürebilmek bence mide bulandırıcı birşeydir.. İsterse bunu en kutsal şeyler adına yapsın yani

Sen kimsin ki bir canlının yaşamını almayı kendinde hak görürsün. Görüyorsan haketmediğin, yanlış bir şeye inanıyorsun demektir kendin için... Ve iğrenç garip bir yaratık olursun benim gözümde

(BENİM GÖZÜMDE... Yani hepsi BENİM DÜŞÜNCEM

saldırıya uğramış hissetmeyin kesinlikle... Sizin için çocukları, masumları amacı için öldürmek sorun değilse ya da başarmak için herşey mübahtır gibi düşünüyorsanız elbette Voldi tek geçilecek adam olabilir

Ama ben (dikkati çekiyorum BEN) Voldi'yi zavallı bir yaratık olarak görüyorum.. Bazı şeyler için duyduğum saygı diğer şeyler için duyduğum tiksinti tarafından yok ediliyo

)