Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 07:47:26  

Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Voldemort  (Okunma Sayısı 1280 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lunatic
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Aralık 18, 2005, 14:02:07 »

Her zaman, hataları olan bir karakter ama o yönlerine bile hayranım demişimdir.

bu kısmı kaçırmışım pardon  Utanmış Sırıtan
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Voldemort
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 07:47:26 »

Laurana_
Süt
*

Asalet doğuştandır,zorbalıkla sahip olunmaz...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #31 : Aralık 18, 2005, 14:03:47 »

ehuehuhee sorun değil tabii ki Kahkaha

Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Aralık 18, 2005, 16:06:26 »

Yorum yazacağım ama Fant'ın dediklerini tekrarlamak olacak Dil Çıkaran

Bence birini 'benim gibi düşünmüyor' 'benim büyüklüğümü kabul etmiyor' gibi düşüncelerle öldürmek çok büyük eziklik, çok büyük acizlik ve çok büyük kendini ispatlama idteğinden başka bişey değil (BENİM DÜŞÜNCEM :p)

Ki bunu ne zaman nerde yaptı demeyin bana.. Ben de aciz insanları pek sevemiyorum nedense.. Aynı şey şu andaki tartışmalar için de geçerli Kahkaha Şimdi ben 'laurana benim gibi düşünmedi' deyip onu banlamaya çalışsam bu bir EZİKLİKTİR. (BANA GÖRE Kahkaha)

Dumbledore'a gelince BENCE çok büyük aptallıklar yaptı. Hatta BENCE affedilecek şeyler bile değil yaptıkları... Ama saygı duyuyorum.. Çünkü hatasını yapıp kabul etti. Sirius'u ben öldürdüm dedi. Üstelik saygım var çünkü adam doğal lider. Tabi Voldinin doğal lider olamaması ışığın tarafıyla karanlık taraf arasındaki farklardan kaynaklanıyordur dediğiniz gibi. O konuda haklı olabilirsiniz Kahkaha Voldi yırtınmak zorunda başarmak için...

Lunatic abla da çok doğru demiş.. Çocuktan korkup saldırmak konusunda... Bebekleri, çocukları, masum insanları öldürebilmek bence mide bulandırıcı birşeydir.. İsterse bunu en kutsal şeyler adına yapsın yani Dil Çıkaran Sen kimsin ki bir canlının yaşamını almayı kendinde hak görürsün. Görüyorsan haketmediğin, yanlış bir şeye inanıyorsun demektir kendin için... Ve iğrenç garip bir yaratık olursun benim gözümde Dil Çıkaran (BENİM GÖZÜMDE... Yani hepsi BENİM DÜŞÜNCEM Dil Çıkaran saldırıya uğramış hissetmeyin kesinlikle... Sizin için çocukları, masumları amacı için öldürmek sorun değilse ya da başarmak için herşey mübahtır gibi düşünüyorsanız elbette Voldi tek geçilecek adam olabilir Kahkaha Ama ben (dikkati çekiyorum BEN) Voldi'yi zavallı bir yaratık olarak görüyorum.. Bazı şeyler için duyduğum saygı diğer şeyler için duyduğum tiksinti tarafından yok ediliyo Dil Çıkaran)
Phoenixia Beaunifty
Veela ;)
Şeker
**

Puccaa & Garuu --Funny Love^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Aralık 18, 2005, 16:32:07 »

Eh ben de yorum yapmaya kalksam sizin tekrarınız olacak o yüzden Fantasticc ve Lunatic'e katılıyorum diyim. Ayrıca "senin fikirlerin" olduğunu "sence"leri ben de başka yorumlarımda belirtseydim keşke. Kahkaha

Ladymort
Süt
*

VOLDEMORT BENİM GEÇMİŞİM BUGÜNÜM GELECEĞİM...

slytherin_jessica_riddle@mynet.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #34 : Aralık 18, 2005, 18:07:23 »

tabi canım voldi kötü adam yaklaşmayın ona..
 Dil Çıkaran

BÜYÜKLÜK HASETE YOL AÇAR HASET KİNE YOL AÇAR KİN İSE YALANLARI DOĞURUR...
Laurana_
Süt
*

Asalet doğuştandır,zorbalıkla sahip olunmaz...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #35 : Aralık 18, 2005, 18:13:31 »

Aynı şeyler olduğunu ilk paragrafta anladım ve okumadım Dil Çıkaran

Her neyse... Zaten Voldemort'u çok kişinin sevmesinden yana değilim! O özel bişi Dil Çıkaran Kahkaha

Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Aralık 19, 2005, 00:36:10 »

Yaw ben okurken zorlandım siz yazarken zorlanmamışsınız özellikle fant we gla tebrikler Kahkaha 1 saat önce çıktm msnden yatcm die hala bunları okumaktan yatamadım cık cık Dil Çıkaran Nese ben uzun uzadıya yazmicm. Ben özel insanlar tarafında deilim, bu yüsden Voldemort'u sewmiorm we sewmicem de Dil Çıkaran Neden de belirtmiorm, öö pis kaka da demiorm herkesin kendi zewkidir Dil Çıkaran Ama bnm gözümde de Voldemort saygı duyulcak bi insan deil, Snape'in de olmadğı gibi (ha snape'i sewerim orası ayrı ama Dil Çıkaran ) Ama Dumbledore'u çok sewiorm we özellikle ona büyük bi saygı duyuorm. Nese güsel sitemin güsel insanları ben yatim artık sabah yine geç kalcm kesin Dil Çıkaran Hadin herkese ii gecelerrr Kahkaha

The Seven Deadly Sins

Superbia
Luxuria
Gula
Avaritia
Acedia
Ira
Invidia

Glacius
Bezgin =P
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Uyur Yazar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Aralık 19, 2005, 00:45:27 »

Tabii ben her zaman için burdayım.. Büyük Bir Karanlık Taraf Yancısı ve Felsefecisi Olaraktan Dil Çıkaran Dil Çıkaran  Gülümseyen

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #38 : Aralık 20, 2005, 00:51:07 »

Fanta, geçiştirdiğim yer neresi, ben senden önce onu bir alayım_? İlk sayfada ufak çaplı paragraflarla yeterince iyi açıkladığımı düşünüyorum Voldemort'u neden sevdiğimi... Yok illa ki bana bir desten lazım diyorsan, elimde 13 sayfalık bir inceleme var. Msn'e gelince sana onu gönderirim belki daha rahat anlarsın Gözlerini Deviren

biz senin neden sevdiğini yeterince anladık. daha neyi zorluyosun. senin neyi neden sevdiğini mi tartışıyoruz burda Dil Çıkaran

ben diyorum ki voldemort "kötücül lider" sıfatına pek uygun değil. en büyük nedeni de kendine güvensiz olması. (yukarıdaki tüm mesajlar boyunca tekrar ettiğim ve kanıt sunduğum şey bu)

şimdi sen "ben kendine güvensiz liderleri" seviyorum diyorsan, orası da beni bağlamıyor Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Aralık 20, 2005, 18:35:24 Gönderen: Fantasticc » Logged

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Glacius
Bezgin =P
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Uyur Yazar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Aralık 21, 2005, 14:53:12 »

dark lord'ların en büyük zaaflarının kendilerine fazla güvenden kaynaklandığını sanıyordum.. ilginç voldemort'ta bu yok diyorsun yani..  Gülümseyen
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #40 : Aralık 21, 2005, 18:07:12 »

dark lord'ların en büyük zaaflarının kendilerine fazla güvenden kaynaklandığını sanıyordum.. ilginç voldemort'ta bu yok diyorsun yani..  Gülümseyen

işte voldemort güvensiz olduğu için bence iyi bir dark lord değil. bunu söylüyorum. Dil Çıkaran

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Glacius
Bezgin =P
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Uyur Yazar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : Aralık 22, 2005, 22:53:44 »

işte voldemort güvensiz olduğu için bence iyi bir dark lord değil. bunu söylüyorum. Dil Çıkaran

hayır güvensiz olduğunu horcrux lardan mı çıkarıyorsun eğer öle ise her dark lord ölümü yenmek istemiştir buda tabii karanlık taraf felsefesi... Dil Çıkaran
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #42 : Aralık 23, 2005, 18:00:09 »

aa başa sardırma yaw :S

yukarda neden kendine güvensiz olduğunu anlatmaya çalıştım hep Dil Çıkaran
hortkulukların adı bile geçmiyor Dil Çıkaran

Isolde Black
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : Şubat 04, 2006, 22:31:44 »

yaa sen hala konuşuyon mu AVADA KEDAVRA!!  

puhahhaa...
karanlık tarafta olmanın böyle de bir güzelliği var işte.. baktın olmuyor ''avada kedavra''.. Kahkaha Kahkaha
**D@RkNesS**
Şeker
**

๑๑۞๑๑ I want to believe.x phile ۞๑๑۞๑๑

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : Şubat 06, 2006, 17:00:58 »

bence küçüklüğünden beri yaşadığı olaylar onun kötü bir insan olmasında rol oynamış ama onun atalarıda öyleymiş genetik anlayacağınız

Confusion never stops
Closing walls ticking clocks
Gonna come back and take you home
I could not stop the tune I know singing
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: