|
Eärendil
|
 |
« : Haziran 13, 2006, 15:16:57 » |
|
ewet bence daha güzel olurdu.................................
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 04, 2006, 11:30:55 Gönderen: Black_Rose »
|
|
|
|
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 13, 2006, 23:03:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
|
Eärendil
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 14, 2006, 15:21:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 14, 2006, 16:00:18 » |
|
upss pardon yannş okudum  ...............
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
|
|
|
Fiddler
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 15, 2006, 21:09:14 » |
|
ewet bence daha güzel olurdu.................................
lütfen bir başlık açtığında içerik de koy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aragonaise
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 15, 2006, 21:17:59 » |
|
lkü pek gzl çevireememiş sevin daha ii olurdu.ama hakkaten içerik koymalısın
|
|
|
|
|
|
 The Show Must Go On Mr. Mercury...
|
|
|
|
Eärendil
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 19, 2006, 09:28:40 » |
|
ok tamam bidakinde daha dikkatli olcam .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ölümperisi
Şeker

AŞK ÇIPLAK AYAKLA ATEŞE GİRMEKTİR
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 26, 2006, 22:19:55 » |
|
bilinmez değil mi sonuçta birinci kitapta baya bi ii çevrilmişti tabi bitane büyük hata yapılmıştı ama genelde baya bi başarıl idi
|
|
|
|
|
|
 LUNA LOWEGOOD: SEN HARRY POTTER'SIN HARRY: BİLİYORUM
|
|
|
|
bb1_girl
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 01, 2006, 18:29:31 » |
|
eh bncede daha ii olabilirdi onun çevirmesi.. ama çok büyük hatalar falan da yok ülkü tamer çeviisinde..
|
|
|
|
|
|
Bir aktör yakışıklı olabilir!(bkz:Brad Pitt) Karizmatik olabilir!(bkz: Matt Damon) Çekici olabilir!(bkz: Keanu Reeves) İyi bir oyuncu olabilir,soluksuz izlenebilir!(bkz: Robert De Niro) Her filmini izlerim,asla kaçırmam diyebilirsin!(bkz.George Clooney) Her rolü oynayabilir pekala diyebilirsin! (bkz:Jim Carrey) Bazı filmlerdeki bazı rollerle zihnine kazınabilir,adı geçtikçe takdir edebilirsin!(bkz: Tobey Maguire) Ama bir aktör bunların hepsi birden olursa adı JOHNNY D€PP olur!

|
|
|
gözde_red
AFFeT NeFReT eTTiM SenDeN...!!! / Kahve Bahane...
Krema

...PRıSoN ßReaK...! / ...!!! I LoVe YoU RED ...!!!
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 25, 2006, 01:13:22 » |
|
bence ülkü tamer'de güsel çevirmişti kitabı, ama sevin okyay'ın eline kimse su dökemez.
bencede sevin okyay'ın eline kimse su dökemez 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 01, 2006, 21:56:45 » |
|
bence sevin okyay çevirse çok daha ii olurdu çünkü felsefe taşında çok fazla devrik ve uzun cümleler vardı  ayrıca sevin okyay anlatım biçimi fln da daha ii ülkü tamer'e göre bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 01, 2006, 21:59:21 » |
|
bence ikiside iyiydi sonuçta ikiside kaliteli bir çevirmen ve yazar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HermionesDream
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 01, 2006, 22:06:25 » |
|
melisin dedii gibi gerçekten çok devrik cümleler wardı biraz tercümesi karışık olmuştu bence ,ama sonuçta yine de iiydi bişi diemicem ama sevin okyay olsaydı daa ii olurdu gibime gelio
|
|
|
|
|
|
 Üç şeyden emindim.. Birincisi Edward bir vampirdi..İkincisi ne kadar baskın olduğunu bilemesem de onun bu vampir yanı kanıma susamıştı..Üçüncüsü ise koşulsuz ve geri dönülemez bi şekilde ona aşık olmuştum.. Twilight.*
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 08, 2006, 16:03:13 » |
|
benim felsefe taşını sevmememin en büyük nedeni çevirinin kötü olması. 7-8 yaş grubu için yazılmış, masalsı bi üslup vardı. sevin okyay tadının yanına bile yaklaşamıyor. :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|