|
seczey
|
 |
« : Mart 06, 2006, 13:46:02 » |
|
Sihir dünyasındaki insanların kıyafetleri hakkında neler düşünüyorsunuz?
Ben özellikle okul formalarına ve aksesuarlarına bayılıyorum. Bir de Mcganogal'ın kostümleri süper.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 06, 2006, 15:50:16 Gönderen: seczey »
|
|
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 06, 2006, 18:18:24 » |
|
hogwarts ın kıyafetleri çok hoşuma gider.cadıların felanda pelerin giymelerini sewerim
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
Achromatic
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 06, 2006, 18:41:24 » |
|
PElerin ve Cüppeye bayılırım. ama günlük yaşamda giydikleri kıyafetler hoşuma gitmiyo !
|
|
|
|
|
|
 "Güzeldin Birçok Can Yakabilirdin, Sen Bir Canı Çok Yakmayı Seçtin"
|
|
|
lily
>> Amy <<
Kakao

Öykü ^^
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 13, 2006, 18:50:23 » |
|
Okul formaları güzel 
|
|
|
|
|
|
Sen aslında sen sen değilsin Sendeki ben de ben değilim Bir sen var bende senden farklı Bir ben var sende benden ayrı kabul et artık o da tıpkı senin gibi Sürdürüyor insan denen neslini Kırıyor, vuruyor, yıkıyor, döküyor, söküyor, alıyor, kaçıyor, gidiyor!!
|
|
|
|
bb1_girl
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 17, 2006, 17:07:07 » |
|
hep aynı giyiniyolar.pelerin veya cüppe bence okadarda ilginç değil..
|
|
|
|
|
|
Bir aktör yakışıklı olabilir!(bkz:Brad Pitt) Karizmatik olabilir!(bkz: Matt Damon) Çekici olabilir!(bkz: Keanu Reeves) İyi bir oyuncu olabilir,soluksuz izlenebilir!(bkz: Robert De Niro) Her filmini izlerim,asla kaçırmam diyebilirsin!(bkz.George Clooney) Her rolü oynayabilir pekala diyebilirsin! (bkz:Jim Carrey) Bazı filmlerdeki bazı rollerle zihnine kazınabilir,adı geçtikçe takdir edebilirsin!(bkz: Tobey Maguire) Ama bir aktör bunların hepsi birden olursa adı JOHNNY D€PP olur!

|
|
|
|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 26, 2006, 17:10:25 » |
|
bence cüppeler ve pelerinler süper olurrr
okul formaları da güselll(ama muggle gibi giyinmeye uğraşmasınlar)
|
|
|
|
|
|
All alone, no one cares. So much to give to you all out there. Take me now in your arms. Let me rest safe from harm.
Ohh... I want to be loved... I need to be loved... Won't somebody love me?
|
|
|
|
GRifiNN
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 26, 2006, 17:13:46 » |
|
bencede okulformaları çok güzel özellikle pelerinlere bayılıyorum bir gün bir kıyafet partisine katılırsam cadı kostümü giyerim herhalde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GRifiNN
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 26, 2006, 17:17:48 » |
|
ben mcgonagallın şapkasna bayılıormmmmmm  bende istiorm onda bitane  evet birde şapkalr var tabi onlarda çok hoşş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 27, 2006, 01:12:55 » |
|
pelerinler süper dumbledore nin şapkalarıda hoş  sanki orta çağa veya daha eski zamanlara ait giysiler gibi.........
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will i find it if i rip your chest apart? -Will i find it if i crack open your skull?
|
|
|
|
berat
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 02, 2006, 09:20:08 » |
|
türkiyedeki okul formaları da böyle olsun o formaya kurban olayım.. gerçi artık öyle olsada bir işe yaramaz.. okul bitti..  ben hp tarzı giyinmeyi çok istiyorum ya.. hatta bir pelerin aldım ama annem dışarı çıkarken giymem izin vermiyor.. keşke şöyle cafeden dostlarla pelerinli günler yapsak... bri yerde buluşup hp sohbetleri etsek.. bilgisayardan yapmak bana yetmiyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prisoner_of_azkaban
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 03, 2006, 10:04:52 » |
|
ben özellikle muggledünyasında giydiklerine bayılıyorum:))) saçma sapan alakasız şeyler giyiyorlar ya.... çok gülüyorum.... ve JK Rowling'i bir kez daha tebrik ediyorum, bu kadar küçük ayrıntılarla bile, yüzümüe bir gülümseme yerleştirdiği için.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
delidir
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 17, 2007, 13:34:01 » |
|
ben pelerini felan çok sevdiğim için kıyafetlere hastayım  özellikle snape in cüppeleri ve mcganogal ın cüppelerine...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|