Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 08, 2008, 00:28:26  

Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: SİHİRLİ DÜNYADAKİ GİYSİLER  (Okunma Sayısı 1586 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
albus-severus
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : Şubat 22, 2008, 21:30:15 »

ıııı güzel yani ne diyim Cool...özellikle mcganogal tam büyücü gibi giyinio...yane büyücü gördüğümden değil tabiki!çizgi filmlerden fln Hede Hödö
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: SİHİRLİ DÜNYADAKİ GİYSİLER
« Eklendi: Ekim 08, 2008, 00:28:26 »

LiLySeveruS
Kakao

♥Sirius Black-Severus Snape♥

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : Nisan 06, 2008, 23:16:43 »

Hogwarts öğrencilerinin kıyaftlerine bayılıorm Sırıtan Cüppe fln uzun uzun güzel ya Kahkaha

––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
ron!_hermione!
Blower's Daughter
Telve

lost lost loooossttt!!!!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #47 : Nisan 20, 2008, 21:46:43 »

Ben her şeylerine bayılıyorum anneme diktirdim pelerin ve cüppe arkadaşllarım gelince giydim hepsi bana garip garip baktılar bnm deli olduğum kanaatini getirdiler  Ağlayan

AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm

[

MisSGuaRD
zemnüröG ~
Köpüklü Kapuçino

яǝʎmɐs ツ

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #48 : Nisan 25, 2008, 21:24:42 »

siyah pelerinler..cüppeler..okul formaları..ve normalde giydikleri giysiler..sonuç: hepsi Dil Çıkaran

Wonderful, marvellous, marvelous, fabulous, gorgeous, fantastic, fantastical, yummy, beautiful, bully, cool, corking, groove, groovy, phenomenal, prodigious, ripping, scrumptious, splendid, swell, wicked, wizard, wondrous, extraordinary, marvel, fabelhaft, famos, glorios, klasse, au poil, merveille, prodige, wunderbar, 带劲, 精彩, 美妙, 妙, 玅, 奇妙, 雄伟, 咺, 曜, 烨, 旖旎, 优秀, pfundig, bewundernswert, brillant, fabelhaft, herrlich, klasse, fantastico, magnifico, stupendo, meraviglia, phantastisch, wunder, wunderbar, ausgezeichnet, sagenhaft, чудесный, дивный, потрясающий, диковина, диковинка, гений, fantástico, estupendo, maravilloso, impresionante, θαυμαστός, رائع, مدهش, عجيب, بديع...
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #49 : Mayıs 14, 2008, 20:20:01 »

cüppeler özellikle süper bayılıyorum cüppelerine yaaa bende istiyorum onlardannn Dil Çıkaran

Harry Potter ve Umudun Büyüsü<br /><br />~Dans Kulübü~<br /><br />~HPC Yazarları Loncası~
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #50 : Mayıs 14, 2008, 22:34:00 »

Yaa ben aslında tam olarak aklımda detaylarıyla canlandıramıyorum. Ama flimlerde gördüğüm üzere McGanogal ve Snape in kıyafatleri çok ii. Okul cüppeleride fena değil ama aklımda canlanandan farklılar.

Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Sıcak Çikolata

Ateşten gelen ruh...

467973795 the-atesoku@hotmail.com olumyadigarlari@yahoo.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #51 : Mayıs 14, 2008, 22:36:06 »

Yaa ben aslında tam olarak aklımda detaylarıyla canlandıramıyorum. Ama flimlerde gördüğüm üzere McGanogal ve Snape in kıyafatleri çok ii. Okul cüppeleride fena değil ama aklımda canlanandan farklılar.

Katılıyorum, ben de kitapları okurken pek canlandıramadım ve Snape'in cübbesi tam anlamıyla muhteşem.

Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...

Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: