|
seczey
|
 |
« : Mart 06, 2006, 13:46:02 » |
|
Sihir dünyasındaki insanların kıyafetleri hakkında neler düşünüyorsunuz?
Ben özellikle okul formalarına ve aksesuarlarına bayılıyorum. Bir de Mcganogal'ın kostümleri süper.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 06, 2006, 15:50:16 Gönderen: seczey »
|
|
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 06, 2006, 18:18:24 » |
|
hogwarts ın kıyafetleri çok hoşuma gider.cadıların felanda pelerin giymelerini sewerim
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
Achromatic
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 06, 2006, 18:41:24 » |
|
PElerin ve Cüppeye bayılırım. ama günlük yaşamda giydikleri kıyafetler hoşuma gitmiyo !
|
|
|
|
|
|
 "Güzeldin Birçok Can Yakabilirdin, Sen Bir Canı Çok Yakmayı Seçtin"
|
|
|
lily
>> Amy <<
Kakao

Öykü ^^
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 13, 2006, 18:50:23 » |
|
Okul formaları güzel 
|
|
|
|
|
|
Sen aslında sen sen değilsin Sendeki ben de ben değilim Bir sen var bende senden farklı Bir ben var sende benden ayrı kabul et artık o da tıpkı senin gibi Sürdürüyor insan denen neslini Kırıyor, vuruyor, yıkıyor, döküyor, söküyor, alıyor, kaçıyor, gidiyor!!
|
|
|
|
bb1_girl
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 17, 2006, 17:07:07 » |
|
hep aynı giyiniyolar.pelerin veya cüppe bence okadarda ilginç değil..
|
|
|
|
|
|
Bir aktör yakışıklı olabilir!(bkz:Brad Pitt) Karizmatik olabilir!(bkz: Matt Damon) Çekici olabilir!(bkz: Keanu Reeves) İyi bir oyuncu olabilir,soluksuz izlenebilir!(bkz: Robert De Niro) Her filmini izlerim,asla kaçırmam diyebilirsin!(bkz.George Clooney) Her rolü oynayabilir pekala diyebilirsin! (bkz:Jim Carrey) Bazı filmlerdeki bazı rollerle zihnine kazınabilir,adı geçtikçe takdir edebilirsin!(bkz: Tobey Maguire) Ama bir aktör bunların hepsi birden olursa adı JOHNNY D€PP olur!

|
|
|
|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 26, 2006, 17:10:25 » |
|
bence cüppeler ve pelerinler süper olurrr
okul formaları da güselll(ama muggle gibi giyinmeye uğraşmasınlar)
|
|
|
|
|
|
All alone, no one cares. So much to give to you all out there. Take me now in your arms. Let me rest safe from harm.
Ohh... I want to be loved... I need to be loved... Won't somebody love me?
|
|
|
|
GRifiNN
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 26, 2006, 17:13:46 » |
|
bencede okulformaları çok güzel özellikle pelerinlere bayılıyorum bir gün bir kıyafet partisine katılırsam cadı kostümü giyerim herhalde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ŞeBo
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 26, 2006, 17:16:51 » |
|
ben mcgonagallın şapkasna bayılıormmmmmm  bende istiorm onda bitane 
|
|
|
|
|
|
 " Üç seyden emindim. Birincisi Edward bir vampirdi. Ikincisi, ne kadar baskin oldugunu bilemesem de onun bu vampir yani kanima susamisti. Üçüncüsü ise, kosulsuz ve geri dönülemez bir sekilde ona asik olmustum. "
|
|
|
|
GRifiNN
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 26, 2006, 17:17:48 » |
|
ben mcgonagallın şapkasna bayılıormmmmmm  bende istiorm onda bitane  evet birde şapkalr var tabi onlarda çok hoşş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 27, 2006, 01:12:55 » |
|
pelerinler süper dumbledore nin şapkalarıda hoş  sanki orta çağa veya daha eski zamanlara ait giysiler gibi.........
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|
|
|
prisoner_of_azkaban
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 03, 2006, 10:04:52 » |
|
ben özellikle muggledünyasında giydiklerine bayılıyorum:))) saçma sapan alakasız şeyler giyiyorlar ya.... çok gülüyorum.... ve JK Rowling'i bir kez daha tebrik ediyorum, bu kadar küçük ayrıntılarla bile, yüzümüe bir gülümseme yerleştirdiği için.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
delidir
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 17, 2007, 13:34:01 » |
|
ben pelerini felan çok sevdiğim için kıyafetlere hastayım  özellikle snape in cüppeleri ve mcganogal ın cüppelerine...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|