|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 23, 2006, 17:43:54 » |
|
Süper bi haber Fantastic çok sevindirdin bizi saol ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*sarah_dan*
|
 |
« Yanıtla #16 : Aralık 23, 2006, 18:16:27 » |
|
çook güzel sağol fantasticc
|
|
|
|
|
|
May it be the shadows call Will fly away May it be you journey on To light the day When the night is overcome You may rise to find the sun
Mornie utúlië (darkness has come) Believe and you will find your way Mornie alantië (darkness has fallen) A promise lives within you now
|
|
|
harry hermoine ron
Süt
|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 23, 2006, 19:31:24 » |
|
Kutlukhan, Sevin Okyay'ın oğlu oluyor, evet. Ama "ana oğul çeviri yapıyolar" demesinler diye göze sokmuyolar. aslında gizledikleri de yok ama soramasanız söylemezler  Biz röportaja lunatic ile birlikte gideceğiz. Sevin Okyay'ın evinden pek çok fotoğraf vs görebileceksiniz  (bildiğiniz gibi o evi HP çevirilerinden gelen gelirle almıştı) yaf sizn bu yaptığınız bir hpciye yapılacak en büyük iyilikler arasında yaf saollun çok tşkler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #19 : Aralık 23, 2006, 20:37:38 » |
|
ayy içim içime sığmıyo yeni haberler için çok tşkler.sevgilerimle... 
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|
missmurder
|
 |
« Yanıtla #20 : Aralık 23, 2006, 20:40:10 » |
|
hahah süper ya...ama Okyay haklı kitabı okumadan olmaz...kitapla daha iyi bir başlık olur... sağol fantasticc!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #21 : Aralık 23, 2006, 20:55:59 » |
|
bu site işte bu yüzden süper Yşasın HPC  ismi (ilk) bize duyurcanız için çook tşkler inş biran önce belli olur =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #22 : Aralık 23, 2006, 21:19:03 » |
|
Gerçeği söylemek gerekirse vildan ablanın çevirisinin diğer türk hp sitelerinde kullanıldığını gördüm ve çok çok mutlu oldum Ve geçen sefer olduğu gibi yapıkredinin türkiye fanlarına zıt düşmesi hoş olmayacak. Çünkü hatırladığım kadarıyla geçen sene hp sitelerinde " Yarım-kan Prens " olarak geçiyordu ama " Melez Prens " olarak çevrildi. Öhöm neyse  Ben çok mutluyum  Sevinçliyim Çıktığı zaman ben gene Antalya Migros D&R kasasından geçen ilk HP kitabı olucam
|
|
|
|
|
|
Ben, işe yaramaz bir boşlukla doluyken bir şey olamaycak konumda dolanıyorum. Gel gitlerimle, değişmemle yıktıklarımın haddi hesabı yok.
Huzur ve hüzün, ikisini biliyorum ve ikisi için yaşıyorum. Bir de aşkı ve aşk ile deli gibi sevişmeyi biliyorum. Bunların dışında bir hiçim ve hiçliğimi kabul ediyorum.
Bir varlık olmamın bile beni şaşırtması bir yana, hiç bir amacım yok şu dünya üzerinde. Kendimi sürekli sahte amaçların rüyaları ile süsleyip, kendimi korumaya çalışıyorum.
Başımın arısını dindirmemekten zevk alıyorum çünkü beynimin artık durmasını istiyorum. Deli gibi korksam da o sonsuz boşluktan, içinde olmak çekiyor beni . Karamsarlıktan uzak sınırın, kara kısmındayım.
Uyurken neden hala yaşıyorum ?
Aynı hisler. Tekrar ve tekrar geliyorlar.
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #23 : Aralık 23, 2006, 22:13:11 » |
|
sağolun bu arada yaşadığım yerin ilk m.psini ben almıştım (il çapında)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 23, 2006, 22:14:47 Gönderen: Pureblood »
|
|
|
|
|
|
harry_ginny
|
 |
« Yanıtla #24 : Aralık 23, 2006, 22:19:15 » |
|
yuppi ilk biz duyuyoruzzz  harikaaaa muhteşem daha ne diim süpersiniz çok sağolun fantastic ve diğer adminler
|
|
|
|
|
|
Kate ♥Jack Blair ♥Chuck ~ Nate ♥Serena

You are exactly my brand of heroin... _______________________________
Youre free to leave me But just dont deceive me And please Believe me when I say, I love you
|
|
|
|
Olwen
|
 |
« Yanıtla #25 : Aralık 23, 2006, 22:19:26 » |
|
way beaa, süpersiniz ne diyimm... ben de daha dün melez prensi okuduuma göre, 7. kitabı dört gözle bekleyebilirim 
|
|
|
|
|
|
  Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
|
|
|
wizard91
cafemi seviyorum ama artık dan'i sevmiyorum...
Şeker

it's real love that you don't know about...
|
 |
« Yanıtla #26 : Aralık 23, 2006, 22:37:12 » |
|
Sevin Okyay, Kutlukhan Kutlu'nun annesi değil mi? Kulağından tutsun getirsin buraya, sinirlendirmesin bizi!
hayır canım değil sanırsam bana oğlu gibi geliyor hatta bence oğlu. çünkü bir röportajında söylemişti. oğlum o diye. hatta bölümleri paylaşırken ve bazı cümleleri çevirirken tatlı tatlı tartışıyoruz demişti. yanlış hatırlamıyorsam anne oğuldan çok iki arkadaş gibiyiz falan demiştii. gazetede çıkmıştı röportajıı
|
|
|
|
|
|
çapulcular fan clup We love The Chronicles Of Narnia!!! karayip korsanları fan clup manga fun clup
|
|
|
|
elmind
|
 |
« Yanıtla #27 : Aralık 23, 2006, 22:45:50 » |
|
anaaaaaaaaaaam yine helecanlandııııım : ))) allahtan sevin okyay bizleri seviyordaa hemen söyleyeceğini belirtmiş yoksa ben rüşvet verelim diye bir fikri az kalsın sunmak üzereydim : )))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MuSe
|
 |
« Yanıtla #28 : Aralık 23, 2006, 23:00:15 » |
|
cafemi seviyorum yavvvvv. HPcafeli olmanın ayrıcalığı işte ilk biz öğreneceğizzzzzzz.... çooooooooooooooookkkkkk sevinçliyim.... Paylaşım için teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
 Glacier'S MelTing !n tHe Dead of nigHt and tHe SuperStaR suCKed İnto tHe SupeRmaSSive......
|
|
|
|
d!lara
|
 |
« Yanıtla #29 : Aralık 23, 2006, 23:06:44 » |
|
aaaa harikasınızz sizz yaa =) yeni haberleri büyük bir merakla beklioruzz! ayrıca sevin okyay la röportaja gittiğinizde boll boll resim çekersenizz çook ama çokk sewinirizz =) çok saollun fant abi ve diğer herkess =)
|
|
|
|
|
|
Love is all I'm praying for stay with me Give me strength to carry on stay with me And hearts will surely find the way to go stay with me Be my shelter when the angels disappear!!
"...Doch ach, schon mit der Morgensonne Verengt der Abschied mir das Herz..."
|
|
|
|