dolores
If they hurt you they hurt me too
Krema

kabak çekirdeee
|
 |
« Yanıtla #30 : Şubat 08, 2006, 22:11:19 » |
|
ya zaten çocuk filmiyle uzaktan yakından alakası kalmadı die düşünüorum.millet ayy sen cocuk musun diince dövesim gelio  herkese şu açıklamayı yapıorum : 1-çocuk filminde 13yaş sınırı olmazzzz 2-çocuk filminde ruh emiciler,ölüm yiyenler olmazzz e hala daha cocuk filmi diolarsa kabaca çüşş dıorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eda_cd_274
|
 |
« Yanıtla #32 : Şubat 09, 2006, 14:10:08 » |
|
MERAKTAN 1. FİLME GİTTİM. BEĞENDİM AMA ÇOCUK FİLMİYMİŞ DİYE DÜŞÜNDÜM. Bİ ARKADAŞTA 4. KİTABI GÖRDÜM SIKINTIDAN BAŞLADIM. SONRA BIRAKAMADIM. VEEEEEEE ŞİMDİDE BURDAYIM.
|
|
|
|
|
|
 KARŞISINDA DURAMADIĞIN ASANIN ARKASINA GEÇ "alçak peter böyle yaptı işte"
|
|
|
|
Maltazard
|
 |
« Yanıtla #33 : Şubat 09, 2006, 15:49:11 » |
|
Valla Bende Süpürge Üstünde Uçuyordum Rüyada Tabi Keşke Gerçek Olsa
|
|
|
|
|
|
   GARFİELD Fan Clup Looney Tunes Fan Club Metal Club!!!!!! We Love The Chronicles of Narnia!! LuNa FaN cLUb Avrupa Yakası Fan Club ğяу₣₣ỉи∂σя ₣υи ¢ℓυв *_*_*FORT MINOR & LINKIN PARK*_*_* Evanescence Fan Club
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #34 : Şubat 09, 2006, 17:52:45 » |
|
ilk kitapla başladım süperdi.bidaa da bırakamadım 
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
|
hungarian horntail
|
 |
« Yanıtla #35 : Şubat 09, 2006, 21:35:27 » |
|
ben harry potter'ın felsefe taşı fragmanını bi kanalda gördüm ve daha o anda etkilendim.daha sonra felfese taşına gittim ve gerçekten çok sevdim.!
|
|
|
|
|
|
Fulfilment Lost In A Lifetime Of Regret, Hell Yeah..!
|
|
|
|
elmind
|
 |
« Yanıtla #36 : Şubat 11, 2006, 15:22:31 » |
|
harry potter ın 3. kitabı yeni çıkmıştı (yani teee 5 sene önce oluyor) bende o sırada yüzüklerin efendisi serisini ve abzı tolkien kltaplarını yeni bitirmiştim.. bir arkadaşım yüzüklerin efendisini seviyorsan bunu da çok seversin demiştii. ondan sonra birincisinden bşlamaya karar verdim ve o zamandan beri devam ediyorum : )))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hungarian horntail
|
 |
« Yanıtla #37 : Şubat 11, 2006, 17:36:03 » |
|
ben 1. filmi izledikten sonra çok beendim ve 1. kitabıda alıp en baştan okumaya başladım..!
|
|
|
|
|
|
Fulfilment Lost In A Lifetime Of Regret, Hell Yeah..!
|
|
|
|
|
|
siriusblack_hedo
|
 |
« Yanıtla #39 : Şubat 11, 2006, 19:39:57 » |
|
benim balamam şöle oldu.ben 6. sınıfa giderken benim canım sıra arkadaşım bana birinci filmi izlettirdi ondan sonra 2. filmi izledim eh ondan sonrada arkadaşımdan 3. kitabı aldım ertesi gün geri verdim ÇÜNKÜ KİTAP BİTMİŞTİ ONDAN SONRADA HİÇ BIRAKAMADIM HARRY POTTER I. 
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!KaLbİmİ Ve rUhUmU VeRmİŞtİm GeRi AlIyOrUm!!!!!!!! (Sirius Black ve Çapulcular hayran klübü)
|
|
|
|
Scholar
|
 |
« Yanıtla #40 : Şubat 11, 2006, 23:42:28 » |
|
canım kuzenimin elinde hp ve sırlar odasını gördüm o bitirince ödünç alıp okudum ve HASTASI OLDUM! kitapları okuma sıram aynen şu: 2 - 3 - 1 - 4 - 5 - 6 yani ilk 2. kitaptan başladım!...
|
|
|
|
|
|
 S2 Yuleball Magic S2
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #42 : Şubat 15, 2006, 10:57:16 » |
|
Benim başlama öyküm biraz sihir  Şöyle ki : Ben orta okulda 6. sınıftayken nöbetçiliklerimiz vardı. Kızlar iç binada çay servisi erkekler dış kapıda güvenlik görevini yaparlardı. Bizi iki erkek nöbetçiliğimizde kızların gelmediğini birimizin dönüşümlü olarak iç tarafta durmasını söylediler. Neyse dedik ve ilk önce ben girdim içeriye. İşte ben içeride otururken orda tiyatroların afiş kutucukları vardı. Onların bişrinin içinde Harry Potter ve Felsefe taşı vardı. Hemde orjinal olarak. Ben de can sıkıntısından alıp okumaya başladım. Okudum .. okudum .. okudum ... klubiye dönmedim .. ve oku kitabı bitirdim. Gerisi geldi. O kitap kimindi kim oraya bırakmıştı hiç bir fikrim yok. Tek bildiğim o kitabı alıp kitaplığıma koydum. Fakat şu anda kitaplığımda eksik olan tek kitabım felsefe taşı. İlginçtir güzeldir. Çünkü Harry Potter o yaştaki bir çocuğa okumayı sevdirmiş Kendi arkasından Yüzüklerin Efendisini sürükletmiş şu anda yazar olmak isteyen arkadaş ve ailesinin çok beğendiği öyküler yazan birini yaratmıştır.
|
|
|
|
|
|
Dust of love on the Moon
|
|
|
|
|