Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 07:48:26  

Sayfa: 1 ... 13 14 15 [16] 17   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Nasıl Başladınız?  (Okunma Sayısı 4812 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alin_Musemania
Süt
*

kimiraikkonen-alinayvaz@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #225 : Mayıs 06, 2008, 22:51:15 »

bizi sınıfça okul götürmüştü felsefe taşı'na zaten merak ediyordum gazetede görmüştüm sanırım filmi izledikten sonra etkisinden çıkamadım zaten XD
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Nasıl Başladınız?
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 07:48:26 »

wiseva
Şeker
**

(= ...eL NiNo.. =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #226 : Mayıs 10, 2008, 11:41:37 »

bizim okulda zorunlu kitap okuma saatleri vardır herkes kitap okuyor bu saatlerde bn de kitabımı unutunca arkadaşımın yanında hp felsefe taşı varmş bn de mecburiyetten okumuştm ama bırakamadm zil çaldı herkes çıkıyor bn daha okuyorm Kahkaha o gün bitirdim 1.kitabı.. Gülümseyen

éğéR aşK ßuYsa sévgi ßuYsa isTémiYoruM.. ßu şeHir sensiz Yaşanmaz oLdu ..DayanaMıyoRum..
sailormoon
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #227 : Mayıs 25, 2008, 18:33:25 »

kitabı ilk çıktığında reklamları hoşuma gitmişti sonrada benim kuzzi kitabı aldı bende ondan alıp okudum ve vuruldumm

Muziplik Tamamlandı
lilyevans
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #228 : Haziran 15, 2008, 15:59:34 »

Benim kzenimde vardı. Ama hiç okumamıştı sanırsam. Ben de pek hevesli değildim. Sonra ablam kuzenimden alıp okumaya başladı. O okuyunca ben de okiim dedim. Bi daha da bırakamadım zaten..

Üff uzun olmuş be Sırıtan

Harry Potter ve Melez Prens filminin 1 SENE ertelenmesine siz de tepkinizi belirtmek istiyorsanız; tıklayın, bilgilerinizi girin tepkinizi gösterin..

ron!_hermione!
Blower's Daughter
Telve

lost lost loooossttt!!!!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #229 : Haziran 17, 2008, 22:11:14 »

2. film cıktığında 8 yaşındaydım abim elimden tutup beyencen diye götürmüştü çok iyi hatılıyorum istanbul süreyya sinamasıydı. Çok beyenmiştim. filmlerini hep takip ediyordum çok beyeniyodum ama kitaplarını okumaya cesaret edemiyodum . Sonra bu yıl komşumuz taşınıyodu ve kitaplarını ayıklıyodu bizde yardıma gittik bi baktım veriliceklerin yanında ZAY. vardı bende alabilirmiyim diye sordu oda tabiki dedi bende böylece harry pottar okumaya başladım ve bi daha bırakadım ama hayret ediyorum nası daha önce okumamışım çünkü bnm cadılı ve büyülü kitaplara karşı zaafım ve ilgim vardı kolesyon yapıyodumm....enteresan 
« Son Düzenleme: Haziran 17, 2008, 22:12:32 Gönderen: ron!_hermione! » Logged

AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm

Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Sıcak Çikolata

Ateşten gelen ruh...

the-atesoku@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #230 : Haziran 18, 2008, 07:39:11 »

Yıllar yıllar önce abim söylemişti, çocuk işiyle vaktim yok demiştim o zamanki kafayla Utanmış, aldırmadım.  Dil Çıkaran

Daha sonra birkaç yıl önce eniştemde kitapları gördüm, bu sefer anlaşılmaz şeylerle uğraşamam dedim ve gene aldırmadım.  Dil Çıkaran

Derken, bundan tam 2 yıl önce (Tam günü hatırlamıyorum ama bu tarihlere denk geliyor.), arkadaşım bana birkaç kitap yolladı ve bunların arasında Felsefe Taşı dikkatimi çekti, birkaç saatte okudum ve o andan sonra bambaşka bir insandım. Kahkaha

Albus Dumbledore   ve  Gellert Grindelwald   arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düsünseli'den Gerçekler  'de...

hermioneda
Demleme Çay

btn kötülükler eriyecekse küresel ısınmaya evt!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #231 : Haziran 18, 2008, 08:31:26 »

ben ortaokulda 7.sınıfta Türkçe öğretmenimin sayesinde başladım,bir dersini o hafta hangi kitabı okuduysak onu bize anlattırmaya ayırırdı ve tabi ki sözlü notu olarak değerlendiriyordu.Zamanla HP serisi geçti elime,bu serinin kitaplarının hayranı oldum.Filmlerinin hayranı olduğum zamanlarda 6.sınıftayken başlamıştı sanırım.5 sene oldu HP ile geçirdiğim günler. Gülümseyen Sarılan Azn Öpücük
« Son Düzenleme: Haziran 18, 2008, 08:34:31 Gönderen: hermioneda » Logged

hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır...
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

-EvANesCeNCe-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #232 : Haziran 18, 2008, 09:14:30 »

Sırıtan ben baya geç başladım. 6. kitap çıkmıştı Sırıtan . Benim bi arkim şu anda nasıl becerdiğini hatırlamıyorum beni bağımlısı etmişti Sırıtan şu anda ondan çok daha çılgın bi okuyucuyum. Ama geçmişim felaket şimdi düşünüyorumda kendimden utanıyorum. Kuzenim okurduda benden "ayy sana inanamıyorumm o eşşek ölüsü gibi kitaparı nasıl okuyorsunn, güzelim flimleri varkennn" derdim. Ayy ben çok değiştim be Hede Hödö şu anda 1000 sayfanın altında pek kitabım yok bi güne bi kitap Hede Hödö Sırıtan e dostlar saolsun.. Sarılan

rpgci
Süt
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #233 : Haziran 27, 2008, 15:52:57 »

ben lisedeki ilk yılımda başladım. edebiyat öğretmenimiz herkese bir kitap seçtirtip, okumayı zorunlu tutuyordu. kitaplarla aram o zamanlar pek iyi değildi ve bu yüzden bu mevzu beni biraz sıkıyordu. Tabi o zamanlar piyasada heryerde harry potter'ın reklamlarının dönmeye ilk başladığı zamanlardı. Öğretmen bana hangi kitabı seçtiğimi sorduğunda sırf 'sırlar odası' ismi çekici geldiği için harry potter dedim. niyetim sadece ödevimin gereğini yerine getirmekti Kahkaha

sonra hoca serinin içinden hangisini okumak istediğimi sordu. direk sırlar odası dedim (sırf böyle gizemli şeylerden hoşlandğım için, ismi çekici gelmişti). bundan bir ders sonra öğretmen beni buldu ve felsefe taşıyla başlamam gerektiğini, eğer öyle yaparsam daha çok zevk alacağımı söyledi, bir öğretmen arkadaşına sormuş Kahkaha

şimdi kendisine ne kadar minnettar olduğumu söylememe gerek var mı bilmiyorum

hjglas_potter_begum
Kakao

Acceptus

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #234 : Temmuz 03, 2008, 12:01:58 »

Yolculuk sırasında mola verdiğimiz yerde kitapçı vardı ben de bir kitap kurdu olarak (!) kitaplara bakayım dedim.Melez Prens'in kapağı çok hoşuma gitmişti ve ben de aldım. Sırf o tatil boyunca 3 kere okudum   Sırıtan

Arda Âşık

ko4ever
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #235 : Temmuz 30, 2008, 23:47:10 »

hp 1 numara ya
4. sınıfta arkiler okuodu merak ettim zaten okumayı severm
|HésTia|
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #236 : Temmuz 30, 2008, 23:52:19 »

ilk önce ablamın sayesinde felsefe taşının ilk filmini sinemaya gitmiştim pek anlamamıştım doğrusu Hede Hödö ve sonra ablam kitanı okudu bende okudum sonra bırakamadım malesef Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Temmuz 31, 2008, 00:05:30 Gönderen: |HésTia| » Logged

aragorn
Köpüklü Kapuçino

Kendine iyi bak derler ve giderler...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #237 : Temmuz 31, 2008, 17:40:19 »

arkadas sayesinde (haha sigaraya nasıol basladın gibi olmus baslık)

tamam yalandı benim hiç bi arkim hp okumaz tek basıma basladım tek basıma basardım...

tek basıma bitirdim  Hede Hödö ...

тєℓєfσи çαℓ∂ı,иє уαzıк кι ιуι иιуєтℓєяιиι мєşgυℓє νєя∂ιм ...
çığℓıк αтαи вυ ∂υναяℓαя тαяαfıи∂αи иαѕıℓ яαнαтѕız є∂ιℓ∂ιм,
вιℓ∂ιкℓєяιмι şαякıℓαяıм∂α уüкѕєк ѕєѕℓє ∂ιℓє gєтιя∂ιм !!!
кαρяιѕℓєяιмιи тα∂ıиı çıкαяıρ кιиℓєяιмι вσğαя ∂υяυм∂αуıм.
güи вαтıмıиα єкιℓєи тσнυмℓαяıи нα∂∂ι,нєѕαвı уσк ,
вαиα вєи∂єи вαşкα вιя ∂σѕт ναяѕα вιℓмєм ℓαzıм .!!!
αşкıм güνєи ö∂üℓüмє єи уαкıи α∂αуıм ,
ѕσи ∂σğυм güиüм∂є кєи∂ιмє уєиι вιя вєи αℓ∂ıм ...
MonoMino
Şeker
**

TheShining~

monomino.95@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #238 : Temmuz 31, 2008, 17:41:25 »

çiğdem diye bir arkadaşım vardı birgün onun serviste felsefe taşını okuduğunu görmüştüm ve ilgilenmiştim ... okumam için bana verdi o kitabı okuduktan sonra da diğerleri geldi zaten ...

Avatar Son Hava Bükücü Hayran Kulübü~
Royal Mail Ship (rms) Titanic~
Kimse gece yarısı palyaçoları sevmez ...

DarkMark
merth.
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #239 : Temmuz 31, 2008, 17:45:09 »

felsefe taşının ilk versiyonu dost kitabevinden çıkmıştı 1999da.9 yıl olmuş.adı büyülü taştı onla tanımıştım.şans eseri kitapçıda görüp almıştım başucumdan ayıramadım gittiğim heryere götürürdüm.böyle başlamıştı ahua
Sayfa: 1 ... 13 14 15 [16] 17   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: