|
Alin_Musemania
|
 |
« Yanıtla #225 : Mayıs 06, 2008, 22:51:15 » |
|
bizi sınıfça okul götürmüştü felsefe taşı'na zaten merak ediyordum gazetede görmüştüm sanırım filmi izledikten sonra etkisinden çıkamadım zaten
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wiseva
|
 |
« Yanıtla #226 : Mayıs 10, 2008, 11:41:37 » |
|
bizim okulda zorunlu kitap okuma saatleri vardır herkes kitap okuyor bu saatlerde bn de kitabımı unutunca arkadaşımın yanında hp felsefe taşı varmş bn de mecburiyetten okumuştm ama bırakamadm zil çaldı herkes çıkıyor bn daha okuyorm  o gün bitirdim 1.kitabı.. 
|
|
|
|
|
|
éğéR aşK ßuYsa sévgi ßuYsa isTémiYoruM.. ßu şeHir sensiz Yaşanmaz oLdu ..DayanaMıyoRum..
|
|
|
|
sailormoon
|
 |
« Yanıtla #227 : Mayıs 25, 2008, 18:33:25 » |
|
kitabı ilk çıktığında reklamları hoşuma gitmişti sonrada benim kuzzi kitabı aldı bende ondan alıp okudum ve vuruldumm
|
|
|
|
|
|
Muziplik Tamamlandı
|
|
|
lilyevans
Kakao

Toph ~ Earth Bender
|
 |
« Yanıtla #228 : Haziran 15, 2008, 15:59:34 » |
|
Benim kzenimde vardı. Ama hiç okumamıştı sanırsam. Ben de pek hevesli değildim. Sonra ablam kuzenimden alıp okumaya başladı. O okuyunca ben de okiim dedim. Bi daha da bırakamadım zaten.. Üff uzun olmuş be 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #229 : Haziran 17, 2008, 22:11:14 » |
|
2. film cıktığında 8 yaşındaydım abim elimden tutup beyencen diye götürmüştü çok iyi hatılıyorum istanbul süreyya sinamasıydı. Çok beyenmiştim. filmlerini hep takip ediyordum çok beyeniyodum ama kitaplarını okumaya cesaret edemiyodum . Sonra bu yıl komşumuz taşınıyodu ve kitaplarını ayıklıyodu bizde yardıma gittik bi baktım veriliceklerin yanında ZAY. vardı bende alabilirmiyim diye sordu oda tabiki dedi bende böylece harry pottar okumaya başladım ve bi daha bırakadım ama hayret ediyorum nası daha önce okumamışım çünkü bnm cadılı ve büyülü kitaplara karşı zaafım ve ilgim vardı kolesyon yapıyodumm....enteresan
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 17, 2008, 22:12:32 Gönderen: ron!_hermione! »
|
|
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm [   
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #230 : Haziran 18, 2008, 07:39:11 » |
|
Yıllar yıllar önce abim söylemişti, çocuk işiyle vaktim yok demiştim o zamanki kafayla , aldırmadım. 
Daha sonra birkaç yıl önce eniştemde kitapları gördüm, bu sefer anlaşılmaz şeylerle uğraşamam dedim ve gene aldırmadım. 
Derken, bundan tam 2 yıl önce (Tam günü hatırlamıyorum ama bu tarihlere denk geliyor.), arkadaşım bana birkaç kitap yolladı ve bunların arasında Felsefe Taşı dikkatimi çekti, birkaç saatte okudum ve o andan sonra bambaşka bir insandım. 
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #231 : Haziran 18, 2008, 08:31:26 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 18, 2008, 08:34:31 Gönderen: hermioneda »
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
|
|
rpgci
|
 |
« Yanıtla #233 : Haziran 27, 2008, 15:52:57 » |
|
ben lisedeki ilk yılımda başladım. edebiyat öğretmenimiz herkese bir kitap seçtirtip, okumayı zorunlu tutuyordu. kitaplarla aram o zamanlar pek iyi değildi ve bu yüzden bu mevzu beni biraz sıkıyordu. Tabi o zamanlar piyasada heryerde harry potter'ın reklamlarının dönmeye ilk başladığı zamanlardı. Öğretmen bana hangi kitabı seçtiğimi sorduğunda sırf 'sırlar odası' ismi çekici geldiği için harry potter dedim. niyetim sadece ödevimin gereğini yerine getirmekti  sonra hoca serinin içinden hangisini okumak istediğimi sordu. direk sırlar odası dedim (sırf böyle gizemli şeylerden hoşlandğım için, ismi çekici gelmişti). bundan bir ders sonra öğretmen beni buldu ve felsefe taşıyla başlamam gerektiğini, eğer öyle yaparsam daha çok zevk alacağımı söyledi, bir öğretmen arkadaşına sormuş şimdi kendisine ne kadar minnettar olduğumu söylememe gerek var mı bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hjglas_potter_begum
|
 |
« Yanıtla #234 : Temmuz 03, 2008, 12:01:58 » |
|
Yolculuk sırasında mola verdiğimiz yerde kitapçı vardı ben de bir kitap kurdu olarak (!) kitaplara bakayım dedim.Melez Prens'in kapağı çok hoşuma gitmişti ve ben de aldım. Sırf o tatil boyunca 3 kere okudum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ko4ever
Süt
|
 |
« Yanıtla #235 : Temmuz 30, 2008, 23:47:10 » |
|
hp 1 numara ya 4. sınıfta arkiler okuodu merak ettim zaten okumayı severm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|HésTia|
|
 |
« Yanıtla #236 : Temmuz 30, 2008, 23:52:19 » |
|
ilk önce ablamın sayesinde felsefe taşının ilk filmini sinemaya gitmiştim pek anlamamıştım doğrusu  ve sonra ablam kitanı okudu bende okudum sonra bırakamadım malesef
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 31, 2008, 00:05:30 Gönderen: |HésTia| »
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #237 : Temmuz 31, 2008, 17:40:19 » |
|
arkadas sayesinde (haha sigaraya nasıol basladın gibi olmus baslık)
tamam yalandı benim hiç bi arkim hp okumaz tek basıma basladım tek basıma basardım...
tek basıma bitirdim ...
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
|
|
|
DarkMark
|
 |
« Yanıtla #239 : Temmuz 31, 2008, 17:45:09 » |
|
felsefe taşının ilk versiyonu dost kitabevinden çıkmıştı 1999da.9 yıl olmuş.adı büyülü taştı onla tanımıştım.şans eseri kitapçıda görüp almıştım başucumdan ayıramadım gittiğim heryere götürürdüm.böyle başlamıştı ahua
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|