|
|
|
|
|
|
|
eda_cd_274
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 19, 2006, 15:41:53 » |
|
bende ilk üç çıkartma albümü var ama çıkartmaları çooooooooook eksik. ben 3. çıkartma albümünü sinema filminde çıkar çıkmaz sinemanın önündeki kitapçıdan almıştım. yani 4. film çıkalı 1 seneyi aştı artık bu saatten sonra çıkacağını sanmıyorum
|
|
|
|
|
|
 KARŞISINDA DURAMADIĞIN ASANIN ARKASINA GEÇ "alçak peter böyle yaptı işte"
|
|
|
şebnem radcliffe
Süt
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 19, 2006, 15:42:18 » |
|
yha hatırlamıorm ama böle emma vardı cedric krum fleur fln vardı balo resmiydi altıda yapıştırma resmine benziosu ama bilmiorm eğer resmini tekrar bulursam gösteriririm size  çok teşekkür ederim dostumm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şebnem radcliffe
Süt
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 19, 2006, 15:43:01 » |
|
bende ilk üç çıkartma albümü var ama çıkartmaları çooooooooook eksik. ben 3. çıkartma albümünü sinema filminde çıkar çıkmaz sinemanın önündeki kitapçıdan almıştım. yani 4. film çıkalı 1 seneyi aştı artık bu saatten sonra çıkacağını sanmıyorum
sana katılıyorum ve de çok üzülüyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tonks
|
 |
« Yanıtla #20 : Eylül 09, 2006, 16:48:09 » |
|
millet bu hp ates kadehi yapıstırma kitabı ne zaman cıkıcakk dayanamıorum artık haberi olan warmıı galba bu gidişle cıkmıycak ne diorsunuz  hiçhaberim yoktu senden öğrendim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Godric Gryffindor
|
 |
« Yanıtla #21 : Ocak 31, 2007, 23:27:26 » |
|
nerdeyse 5.film cıkıcak artık cıkmaz heralde...ılk 3 albüm bende vardı hatta 3.de sadece bı kac tane eksıktı nerdeyse bitmişti sonradan düşündüğümde bu çıkartmaları biriktirmenin cok sacma olduğuna karar verdim.4.çıksaydı almazdım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #22 : Ocak 31, 2007, 23:46:23 » |
|
ya bence de ates kadehinin yok yane artık takwim falan da cıkmıo
|
|
|
|
|
|
En güzel günlerimin üç melun adamı var Biri sensin,biri o,biri ötekisi Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi
Sana gelince.. Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün Artık seninle biz, Düşman bile değiliz ~Nazım Hikmet Ran
|
|
|
|
mert gökduman
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 24, 2007, 15:42:20 » |
|
heralde çıkıp bitmiştir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mert gökduman
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 24, 2007, 15:45:33 » |
|
yanlışlıkla oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zigu
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 24, 2007, 16:06:10 » |
|
bak canım arka arkaya mesaj atmak yasak eğer bi yanlışlık olduysa mesajının sol üst kısmındaki değiştire tıklayıp mesajını değiştirebilirsin
|
|
|
|
|
|
"Beni ihanetle itham edenlere soruyorum: R/HR shippers Ben ne zaman, hangi tarihte ve mevzide esasen müdafaa ettigim cepheden bir adim dönmüsümdür, bir tek kardes kani dökmüsümdür?" Çerkez Ethem
|
|
|
|
mert gökduman
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 26, 2007, 16:48:51 » |
|
kusura bakma bende biliyorum ama unutmuşum 
|
|