|
|
|
|
|
|
|
ışıl
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 25, 2006, 21:12:54 » |
|
ya bende bekliyorum bir ara çıktı da bitti sanmıstım söyle oluyor ya kitapçık içinde4. film sahnelerinin resimleri var boş kısımlar için yapıştılan resmler alıp yapstırıosun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veLvet_dreams
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 26, 2006, 10:57:01 » |
|
ben genelde günde 10-15 tane alırdım bu yapıstırmalardan aynılarınıda duvara hp köşeme monte ederdimm.... ama cıkması lasımm bu yapsıtırma kitabının behhhhhhhhh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Killy
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 26, 2006, 11:39:36 » |
|
bencede çıksa iii olur yaaa........
|
|
|
|
|
|
Ben geLdim ben geLdim. 
|
|
|
CEDRİC HAYRANI
Süt
K@HvE b@h@nE cEdRiC ş@h@nE
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 27, 2006, 14:04:32 » |
|
bencede çıksa iii olur yaaa........
|
|
|
|
|
|
RoBeRt P@TtİnSoN @sIl @şKıM
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 02, 2006, 15:23:44 » |
|
ben harry potter ve azkaban'ı tamamlamıştım çıkartma kitabı olarak diğer ikisi çok yarım yamalak, çoğu zaten yatağıma ve kütüphaneme yapışık.gof çıkarsa da alırım. 
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
|
cezza__dan R.
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 20, 2006, 19:38:39 » |
|
hadi yaw bende duydum ama hiç rastlamadım  çıkmamışsa çıkınca bana haber werir misinizz?? 
|
|
|
|
|
|
 Snape: Sana sözsüz büyülerle çalıştığımızı söylediğimi hatırlıyor musun potter? Harry: Evet Snape: Evet 'efendim' Harry: Bana efendim demenize gerek yok profesör DAN FUN CLUBTÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTİ-EMMACIYIZLOTUR FAN CLUBKARAYİP FAN CLUBWEASLEY İKİZLERİ FAN CLUP=)
|
|
|
|
IncurabLe
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 20, 2006, 19:42:40 » |
|
iyide benim bildiğim 2. filmden beri yapıştırma kitapları wardı migrosta falanda satılıodu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 20, 2006, 20:00:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözde_red
AFFeT NeFReT eTTiM SenDeN...!!! / Kahve Bahane...
Krema

...PRıSoN ßReaK...! / ...!!! I LoVe YoU RED ...!!!
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 25, 2006, 02:26:24 » |
|
yaww bende bulamadım çıkmadı galiba ateş kadehi ufff barem başladıysanız bi işe bütün seriyi film çıktıkça çıkartma albülerinide çıkarsalardı ne bu böle zakaban tutsağına kadar çıkar sonra çıkarma oh ne ala
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 25, 2006, 02:29:05 » |
|
Bende bir tane hediye yapıştırma kitabı var azkaban tutsağının.  Bazı çıkartmalar sihirli böyle ilginç olaylarda var 
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|
|
|
|
|