|
lunatic
|
 |
« : Ocak 23, 2007, 00:02:02 » |
|
Harry Potter kitaplarını Braille alfabesine çeviren Marcia Williams Cronin, böylece kitapları basılmadan önce okuyabiliyor! (vay be ne şanslı kadın )Marcia Williams Cronin Harry Potter ve Melez Prens'te kimin öldüğünü bizden haftalar önce öğrenmişti! (ve kimseye söylememiş. bravo valla.. gerçi söylese dünya kadar tazminat ödeyip parkta yatmaya başlardı zaten )"Herşey çok gizli kapaklıydı" diyor Cronin, bir National Braille Press çalışanına. "Kapalı kapılar ardında çalışmak zorunda kaldım ve bir gizlilik anlaşması imzaladım. (hah dedik di mi ben bile gizli protokolleri çevirirken anlaşma imzalıyorum. hatta birinin cezası 10 bin dolardı sanki anlaşma olmasa söylermişim gibi.. sonra kim iş verir bana yahu ) Ofiste kitabı bütün olarak gören tek kişi bendim." Braille kopyalama yazılımı kullanan Cronin, 652 sayfalık 6. Harry Potter kitabını 23 saatte çevirdi. Görme özürlü okurlar Harry Potter kitaplarına ilk kez diğer okurlarla aynı anda kavuştular. TAKKADANAK!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 23, 2007, 00:05:02 » |
|
7. kitabıda omu çevireek ki  bence güzel birşey yani herkezden önce ıkumak tabi kimseye söyleyememekte kötü haber için saol lunatic abla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DexteR
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 23, 2007, 00:05:10 » |
|
hakketten ne sanslı kadın cokda tatlı  haber için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 23, 2007, 00:05:27 » |
|
helal kadına valla Hem söylememiş hem hayırlı bir iş peri gibi kadın sevdim gülüşüde pek bir güzel  vildan abla senin 10 bin dolar derken 10 bin dolar demek istedin demi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 23, 2007, 00:19:54 » |
|
vildan abla senin 10 bin dolar derken 10 bin dolar demek istedin demi  evet bildiğimiz 10 bin dolar  çalışma protokolleri çok gizlidir, başka kimsenin eline geçmemesi gerekir. ama miktarı görünce şööyle bi tırsmıştım  hatta paranoya yapmıştım ya o şirkette bi yerden bilgi sızarsa da benden bilirlerse şeklinde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 23, 2007, 00:50:38 » |
|
way canına iyi para  kadında cidden ne şanslı yaa ama yararlı bi iş sonuçta ama ben sır tutamam ki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuBiLi
Süt
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 23, 2007, 11:14:07 » |
|
kadın çok şanslı yaf!!ne güsel kitabı herkesten önce okuyo!!  ama çok güsel bi iş yapmış yane! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 23, 2007, 15:13:24 » |
|
ya zaten sevin okyay da öle deil mi onlardan yayınlanmadan önce almıyolarmı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeynikey
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 23, 2007, 16:25:08 » |
|
herkesten önce okumak istemezdim o zaman kimle yorum yapıcam 
|
|
|
|
|
|
klüpler kısmında eragon ve diğer ejderha içerikli hikayeler için klüp açıldı...
bütün ciddiyetimle yemin ederim ki hayırlı bir şey düşünmüyorum
|
|
|
Mélawen
*piskolojik deli*
Krema

***mélawen***
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 23, 2007, 16:38:26 » |
|
herkesden önce okumak çok güsel olurdu ama ben dayanamayıp birilerine sölerdim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anti.mit
Şeker

exten next olmaz
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 23, 2007, 16:51:36 » |
|
ewt bende söylerdim ama herkesten önce okumak güzel olurdu
|
|
|
|
|
|
Türkler Uzayda
-houston gemi kontrolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
-apollo 31 napiyosunuz orda bu duman da ne? -mangal yakiyoruz guzel kardesim. hapla olmaz ki bu beslenme isi bilememissiniz siz. -karbonmonoksitten zehirlenme ihtimaliniz var, derhal sondurun. -$$. delikanli adama bi sey olmaz. "ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN OLSUN MANTIĞI
Tiksindiren Espiriler Dün yapılan bir operasyonla Ajda Pekkan'ın alnı sonunda ensesine ulaştı.
Bak Barbie'ciğim,sen daha TOY sun.
Türkiye'de en demokratik olay, trafik kazaları; herkes eziliyor...
Tüh!.. Amortiyi tek rakamla kaçırdım yine...
Oğlum,senin zayıflaman için daha 40 fırın ekmek yemen lazım..
Suçlu ayağa kalk!..Çocuklu bayana yer ver!..
Daha son kullanma tarihine çok var, Yavaş iç şu meyve suyunu...
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 23, 2007, 17:49:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gizemliprenses
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 23, 2007, 18:07:13 » |
|
kadın çok sevimli :Dbi de ne olcağını kimseye söylememiş ben çenemi yutamazdım harhalde  ama işin ucunda o kadar tazminat ödemek varken ben bile tutardım çenemi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|