miss-riddle
Süt
''riddle''
|
 |
« Yanıtla #75 : Şubat 21, 2008, 12:30:14 » |
|
ben bütün ölümlerde duygulanmıstım özellikle voldemort un ölümüne çok üzüldüm yaa!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alin_Musemania
|
 |
« Yanıtla #76 : Mayıs 06, 2008, 22:55:32 » |
|
siriusun,cedricin ve snape in ölümü.özellikle de snape in anılarını çıkarttıktan sonra ''bana bak'' deyip harry le göz göze gelmelerinde çok fena olmuştumm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #77 : Mayıs 14, 2008, 20:15:43 » |
|
Ben sirius öldüğünde sinirdeen hüngür hüngür ağlamıştım .... 
|
|
|
|
|
|
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm
|
|
|
wiseva
Şeker

vaKit geçMek biLmeZdi oYsA..!!
|
 |
« Yanıtla #78 : Mayıs 17, 2008, 11:26:40 » |
|
3. kitabın sonunda Sirius ve Harry'nin ayrıldıkları sahnede çok duygulanmıştım ve 5. kitapta Sirius öldüğü zaman ağlamıştım 
|
|
|
|
|
|
NasıL oLuyoR..? Vakit ßiR türLü geÇmeZkeN,, yıLLar HaYatLar gEçiYoR..
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #79 : Mayıs 19, 2008, 17:16:01 » |
|
1. kitaptaki kelid aynası vee 6. kitapta oooo anıyı almak için annesinin ve babasının ölüümünü anlatı yo yaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#hp-melezprens*
Süt
|
 |
« Yanıtla #82 : Haziran 10, 2008, 18:15:33 » |
|
7. kitaptaki prensin hikayesi , snapein ve dumbledoreun ölümü:(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chester
Süt
LPfan & HeroesFAN
|
 |
« Yanıtla #83 : Haziran 10, 2008, 18:31:22 » |
|
snape in ölümü.özellikle de snape in anılarını çıkarttıktan sonra ''bana bak'' deyip harry le göz göze gelmelerinde çok fena olmuştumm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#hp-melezprens*
Süt
|
 |
« Yanıtla #84 : Haziran 11, 2008, 16:54:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dora_mien
Süt
KayßedeßiLecegim ßir $ey Yokken Kendimi Kayßettim
|
 |
« Yanıtla #85 : Temmuz 02, 2008, 23:17:52 » |
|
lupin in dumbledore un ölümüne verdiği tepki sirius un ölümü melez prens te hastane kanadında yapılan konuşmalar harry nin sirius un ölümüne verdiği tepki snape in ölümünde harry e bana bak demesi daha birçok yer war !
|
|
|
|
|
|
DoRa&MieN
"Bugün pazar... Bugün, beni ilk defa Güneşe çıkardılar. Ve ben, ömrümde ilk defa Gökyüzünün Bu kadar benden uzak, Bu kadar mavi, Bu kadar geniş olduğuna şaşarak, Kımıldamadan durdum..." Nazım Hikmet Ran
|
|
|
|
puduhepa
|
 |
« Yanıtla #86 : Temmuz 09, 2008, 19:44:35 » |
|
sirius'un Albus'un ve Dobby'nin öldüğü an k,i tepkisi harry'nin beni çok duygulandırmıştı. albus'un cenaze töreni. ve en önemlisi son kitapta harry ülünce kreacher'in ev cilerini örgütleyip savaşa katıldığı ve atadmlartın savşa katıldığı an beni çok duygulandırmıştı.
|
|
|
|
|
|
puduhepa
|
|
|
Dark Eagle
Süt
SüngerBob da Emo :O
|
 |
« Yanıtla #87 : Temmuz 11, 2008, 16:37:53 » |
|
Dumbledore'un ölümü  Sirius'un öldüğü an Harry'nin tepkisi ve sonraki çaresizlikleri. Voldemort Harry'nin içine girdiğinde yapılan konuşma. Dudley'in vedası Tonks ve Lupin'in ölümü :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SERSEM
Süt
|
 |
« Yanıtla #88 : Temmuz 15, 2008, 17:44:52 » |
|
zümrüdüankada voldemort harrynin aklına girdiğinde yerde yatıyodu ya ondan sonraki her sahnede duygulanmıştım sirius ve dumbleorenin ölümü cedricin ölümü harynin acıklı bakışlarının olduğu her sahne  (güzel soru paylaşım için saol)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 15, 2008, 17:48:18 Gönderen: SERSEM »
|
|
|
|
|
|