|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #45 : Ocak 10, 2008, 22:55:44 » |
|
Son kitabı okuduktan sonra tekrar ele alıcak olursak Dobby nin ölümü ne çok üzülmüştüm sonra ona mezar filan yapıyolardı  Snape'ye asla karanlık lordun tarafında olmadığını bile bile kızdıktan sonra onun voldemort tarafından öldürülmesinede üzülmüştüm son olarak harrynin ormana voldemortun yanına öleceğini bile bile herkes için kendini feda etmeye gitmesi ve giderken lily ,james ve diğerlerinin hayaletlerinin ortaya çıkması anında duygulanmıştım .
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #46 : Ocak 10, 2008, 23:01:56 » |
|
Dumbledore'un öldüğü sahne.
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh!
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #47 : Ocak 10, 2008, 23:06:03 » |
|
Snapeeeeee  aşkımmmm böhüüaaaaaa işte o sahnede ben iptal oldum.manyak gibiydim valla kimse ne olduğunu anlayamamıştı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #48 : Ocak 10, 2008, 23:10:13 » |
|
Kelid Aynası ! Ah ! Ah ! Anlatamıyorum. Üzgünüm T.T
|
|
|
|
|
|
 By Apuscan  Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|
Ganesha
|
 |
« Yanıtla #49 : Ocak 10, 2008, 23:31:25 » |
|
snape'ın ölüm anı Harry'nin son bölümlerde ailesiyle karşılaşması
|
|
|
|
|
|
kelime:süpürge -hani harry potter üstüne binip uçuyordu -nimbus 2000 -?    ??
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #50 : Ocak 10, 2008, 23:35:05 » |
|
kelid aynası  son kitapta harry diriltme taşını kullanınca sirius.un ve snape.in ölümü 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #51 : Ocak 10, 2008, 23:46:45 » |
|
Tabi ya Diriltme Taşı ! Bir de Dumbledore' un bir sözü vardı: " Ölülere acıma Harry. Yaşayanlara acı. En çokta sevgisiz yaşayanlara. " Nedendir bilmiyorum; ama kitabı bırakıp, uzun uzun ağlamıştım bu cümlelerden sonra. Tüm seriyi özetlemişti sanki :S Off hala hatırladıkça bir tuhaf oluyorum.
|
|
|
|
|
|
 By Apuscan  Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #53 : Ocak 11, 2008, 14:11:02 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 16, 2008, 18:45:39 Gönderen: snape »
|
|
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #54 : Ocak 27, 2008, 20:32:55 » |
|
harrynin kelid aynasını ilk görüşü  sirius tüle düştüğünde harrynin tepkisi  dumbledore'un çanaktaki o iksiri içtiği sahne (harrynin kendinden nefret ederek iksiri içirmesi ve dumbledore'un arianayla aberforhu görmesi)  dumbledore'un ölümü ve harrynin madalyonun sahte olduğunu anlaması (dumbledore'un o iksiri içerek boşu boşuna kendini zayıf düşürdüğünü düşünmesi)  Tonks, Lupin ve Dobby'nin ölümü.. ve özellikle de Fred'in ölümünde çok ağladım  (öldükten sonra Percy'nin üstüne kapanıp onu korumaya çalışması, harrynin dünyanın yıkıldığını her şeyin bittiğini düşünmesi, ronun intikam almak isteyişi..) 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 27, 2008, 20:34:17 Gönderen: Nélindë Urithrawiel »
|
|
|
|
|
|
|
|
bellatrix03
|
 |
« Yanıtla #56 : Ocak 30, 2008, 13:42:50 » |
|
dobbynin ölümü ve gömülüşü(mezarın başında harry çok kötüydü yaa  ) snapein ölümü(çok ağladım çoooooooook)  snapein lilye aşkını anlatan bölüm siriusun ölümü
|
|
|
|
|
|
YAŞŞASSIN KÖTÜLÜK
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aVaDa kEdAvRa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
phoenix_17
Süt
|
 |
« Yanıtla #57 : Ocak 30, 2008, 23:05:48 » |
|
dobbynin ölümü dumbi nin ölümü siriusun ölümü fredin ölümü snapein lilye olan aşkının anlatıkdığı bölüm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #58 : Ocak 30, 2008, 23:08:23 » |
|
James in ölümünü öğrendiğimiz an. Of, o sahneyi çekmezlerse ... Remus ve Dora' nın ölümü... Lily, James, Sirius ve Remus' un geri dönmesi... Does it hurt?... Dying? Not at all... Ya son kitap tam bir duygu bombasıydı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deathlycaner90
|