|
berat
|
 |
« : Haziran 02, 2006, 09:26:13 » |
|
ben: albusun öldüğünü remus'a söylediklerinde verdiği tepkiden, sirius ölünce harry'nin verdiği tepkiden,(ve benim için başlıbaşına bir üzüntü kaynağı olan sirius'un ölümünden) ve harry'nin albus'a rufus'la yaptığı görüşmeyi anlattığı bölümde tamı tamına dumbledore'un adamı olduğunu kabul ettiği yerde (hani albusun gözleri dolmuştu ya.. canımm..  ) çok etkilenmiştim......
|
|
|
|
|
|
Sen içmiyorsan içenleri kınama bari; Bırak aldatmacayı, iki yüzlülükleri; Şarap içmem diye övünüyorsun, ama, Yediğin haltlar yanında şarap nedir ki? Ö. Hayyam
|
|
|
|
|
|
cansarar
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 02, 2006, 09:31:09 » |
|
duygu derken üzüntüyü mü kastettin?eğer ööleyse sirius un ölüm sahnesi beni çok duygulandırdı.eğer sadece üzüntü değilse mezarlıktaki o sahne yani karanlık lord un yeniden doğuşu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Djin
Şeker

who are you ki?
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 02, 2006, 19:39:37 » |
|
Felsefe Taşı'nda(Filmde de gösterilen bir sahne), Harry'nin Kelid Aynası'na baktığı an. Annesinin elini omzunda görünce elini omzuna götürüyordu, bir şey bulamıyordu.. Kötü olmuştum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prisoner_of_azkaban
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 03, 2006, 10:02:49 » |
|
üçüncü kitapta bağıran baraka'da; Lupin: Lily ve James'i voldemort'a sen sattın değil mi? Pettigrew: isteyerek olmadı... Söylesene Sirius sen olsan ne yapardın? Sirius: Canımı verirdim... Arkadaşlarıma ihanet etmek yerine canımı verirdim... Tıpkı senin için de yapacağım gibi,...
kitabı her okuyuşumda, özellikle bu bölümde gözlerim doluyor... Zaten üçüncü kitap, bağıran baraka dan itibaren çok duygusal bence.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 07, 2006, 21:39:24 » |
|
Şu çapulculara falan duygulanıyorum ben ya...Özellikle 3. kitapta çapulcu haritasının adının geçtiği her yerde içim bir garip oluyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HermionesDream
İşte yıllar sonra istediğim yerdeyim!!
Kakao

Klaus :)
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 07, 2006, 21:46:15 » |
|
harry'nin kelid aynasına baktığı an, cedric'in dumbledore'un ve siriuscuumun öldüğü an off çok duygulanmıştım ya hatta ağladıdım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eda_cd_274
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 07, 2006, 21:56:27 » |
|
5. kitapta siriusun adını geçtiği her yerde bide mr weasley vurulduğunda ikizlerin davranışları garip amam siriusa çıkışmaları falan etkilenmiştim
|
|
|
|
|
|
 KARŞISINDA DURAMADIĞIN ASANIN ARKASINA GEÇ "alçak peter böyle yaptı işte"
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 07, 2006, 21:58:59 » |
|
harry'nin annesi ve babasının geldiği sahne cedric'in ölümü sirius'un ölümü dumby'nin ölümü çapulcuların olduğu bölümler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavinia
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 02, 2007, 20:45:03 » |
|
harrynin siriusu bulması mezarlıktan voldinin asasından lilynin çıkıp baban seni görmek istiyor harry lafı siriusun ölümü (hönküre hönküre sayfalarca ağlamıştım  ) dumbledoreun ölümü we merak etmiyorum harry yanımda sen warsın lafı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OcToBeR
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 06, 2007, 20:33:57 » |
|
iLk oLarak Sirius'un öLümü  ikinci oLarak DumbLedore'un öLümü
|
|
|
|
|
|
Desmond: I love you, Penny. I’ve always loved you. I’m so sorry. I love you! Penny: I love you too. Desmond: I don’t know where I am, but– Penny: I’ll find you, Des– Desmond: –I promise– Penny: –no matter what– Desmond: –I’ll come back to you– Penny: –I won’t give up– P&D: I promise. I love you. 
|
|
|
Neithan Turambar Turin
Dagnir Glaurunga
Krema

Fear of the High!
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 07, 2007, 22:39:51 » |
|
harry dumbledore'un cesedinin başındayken hagrid onu uzaklaştırmaya çalışmış ama başaramamıştı. sonra daha küçük ama daha sıcak bi elin harry'i uzaklaştırdığı yerde duygu seli yaşamıştım. bi de bill'in yanındalarken (hastane kanadında) konuşmaları da duygu yüklüydü (tonks'la remus'un aşkları konuşulmaya başlanana kadar).
|
|
|
|
|
|
"Master of doom, by doom mastered."
|
|
|
|