|
DarkMark
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 15, 2006, 16:07:09 » |
|
kitap bnde war ama cok qüzel bişi diil fantastik canavalar nelerdir nerede bulunur da war hosh kitaplar ama cook qüzel diil olsun kitaplıkta bulunsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gökalp
|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 09, 2006, 22:12:09 » |
|
bende ikisi de var. arada bir bakıyorum. trhogwarts ödevleri için.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #17 : Ekim 09, 2006, 22:16:40 » |
|
bnde ikiside var ama çok sıkıcı geldi bana özellikle çağlar boyu Quiddtich  bitiremedim zaten ama genel olarak hoştu snich'in fln nerden geldii,fantastik canavaralrın tarihi fln çok güseldi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HermionesDream
|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 09, 2006, 22:21:39 » |
|
of ya ben hiç okumadım ama çook merak ediom şu kitabı bitiriim hemen onları alicam kafama koydum sıkıcı bile olsa okicam
|
|
|
|
|
|
 Üç şeyden emindim.. Birincisi Edward bir vampirdi..İkincisi ne kadar baskın olduğunu bilemesem de onun bu vampir yanı kanıma susamıştı..Üçüncüsü ise koşulsuz ve geri dönülemez bi şekilde ona aşık olmuştum.. Twilight.*
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #19 : Ekim 09, 2006, 22:24:19 » |
|
bende hiç okuyamadım yaf  inşallah bir gün okurum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ganesha
|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım 11, 2006, 16:11:30 » |
|
Arkadaşıma sordum nasıl diye iyi değil dedi bende okumadım (onun fikirlerini önemsediğim için) 
|
|
|
|
|
|
kelime:süpürge -hani harry potter üstüne binip uçuyordu -nimbus 2000 -?    ??
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 23, 2007, 20:15:35 » |
|
bnde fantastik canawarlar wardı ama ilginc gelmedi hiç onun icin CBQ yi alma gerei duymadım 
|
|
|
|
|
|
En güzel günlerimin üç melun adamı var Biri sensin,biri o,biri ötekisi Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi
Sana gelince.. Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün Artık seninle biz, Düşman bile değiliz ~Nazım Hikmet Ran
|
|
|
çorap
Süt
BEŞİKTAŞ ÇOCUĞU
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 27, 2007, 15:28:58 » |
|
ikisini de okudum ve fantastik canavarlar harrynin kitabıydı basımı çok güzeldi.çağlar boyu'da güzeldi harry potter kitaplarında geçen ve kafamızda takılan çoğu şeyi öğrenmiş oluyoruz
|
|
|
|
|
|
SOMETİNG WİCKED THİS WAY COMES
|
|
|
|
ThE cRaZy DrEaM
|
 |
« Yanıtla #25 : Mayıs 27, 2007, 19:08:08 » |
|
yaa bu kitapların ismini hep duyuyorum ama; 1.ben bu kitaplara hiç biyerde rastlamadım 2.ne zaman çıktı bu kitaplar 3.bu kitapları nerelerden bulabilirm gerçekten çok merak ediorum yaa
|
|
|
|
|
|
 ***ZaC eFrOn*** Something about us, doesn't seem right these days life keeps getting in the way, Whenever we try, somehow the plan is always rearranged
|
|
|
|
mithrandir
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 23, 2007, 18:49:43 » |
|
ben okumadım merak da ediyorum inşallah en kısa zaman de okurum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shiniko
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 28, 2007, 02:25:22 » |
|
Ben bunları arkadaştan okumuştum. O üzerindeki yazıları o yazdı zannetmiştim hatta 
|
|
|
|
|
|
NBA Hayran Klubü
|
|
|
|