Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 16, 2008, 01:30:38  

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 18   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hangi bina  (Okunma Sayısı 6480 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ladymort
Süt
*

VOLDEMORT BENİM GEÇMİŞİM BUGÜNÜM GELECEĞİM...

slytherin_jessica_riddle@mynet.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Kasım 30, 2005, 14:09:11 »

Binalar harry potter kitabplarında en önemli kavramlardan biri peki sizce hangisi
Gry
Sly
Huff
Raven

BÜYÜKLÜK HASETE YOL AÇAR HASET KİNE YOL AÇAR KİN İSE YALANLARI DOĞURUR...
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Hangi bina
« Eklendi: Ekim 16, 2008, 01:30:38 »

VampiretoR
fk
Süt
*

Fuatsal Davranışlar

shyangel482@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Kasım 30, 2005, 15:02:47 »

Kendime göre düşünüyorumda bana hiçbiri uymuyor.Ama Raven en iyisi bence.

Her kuşun etini yemek orucu bozar
Ben her kuşum!!
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #2 : Kasım 30, 2005, 15:09:08 »

her zaman hufflepuff dedim yine diyorum Göz Kırpan

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Phoenixia Beaunifty
Veela ;)
Şeker
**

Puccaa & Garuu --Funny Love^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Kasım 30, 2005, 17:13:03 »

Elbette Gryffindor!! Göz Kırpan

Eumelia
ToXic Tears
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Kasım 30, 2005, 18:49:26 »

Bilmiyorum seçmen şapkaya sormak lazım  Göz Kırpan

Lekker als snoepjes met een sterretje op haar gedachten.
Met haar paarse handen komt ze weer om de harten te versieren.
Een lichtje daarin te zetten om alles wat je niet kan zien te laten zweven...

~ Emu

Hikari
Yönetici
Kakao

OMFG!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Kasım 30, 2005, 20:12:02 »

slyth olmazsa olmaz ^^ heryer "aaa biz çok mutluyuz hiçbir kötülük yok bu kalede!!" diyen neşeli mutlu insanlarla dolardı... sıkıcıııı >_<

ne demişleeeeeeeeer? kötülük olmadaan iyilik de olmaaaz :p ((amma saçmaladım yahu...))

"...amadare wa chi no shizuku to
natte hoo wo tsutai ochiru..."
Phoenixia Beaunifty
Veela ;)
Şeker
**

Puccaa & Garuu --Funny Love^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Kasım 30, 2005, 21:48:49 »

Bi slytherin'li olmana rağmen sen baştan kabullenmişin onların kötü olduğunu ama ben aynı fikirde değilim tamam belki geneli pek vatana millete hayrılı şeyler yapmıyo ama yine de öyle düşünme. kısacası saçmalamışsın Kahkaha Ayrıca diğer binaları küçümsemen de tam bi slyth davranışı!

Glacius
Bezgin =P
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Uyur Yazar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Aralık 01, 2005, 16:42:18 »

Slytherin...  Cool

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.

Burada döndürdüğümüz ilüzyonlara inanmaya başladınız ve televizyondakilerin gerçek, kendi hayatlarınızın ise hayali olduğunu düşünmeye başladınız. Televizyon ne derse onu yapıyorsunuz. Onun gösterdiği gibi giyiniyorsunuz, onun gösterdiklerini yiyorsunuz, çocuklarınızı onun dediği gibi yetiştiriyorsunuz hatta onun istediği gibi düşünüyorsunuz.

Bu tamamen saçmalık, sizi manyaklar!

Tanrı aşkına sizler gerçeksiniz.

HAYALİ OLAN BİZİZ!!

-Zeitgeist The Movie
PHiNeaS_NiGeLLuS
Süt
*

Stu@7Tp

deathless_boy@hotmail.com
« Yanıtla #8 : Aralık 01, 2005, 16:47:31 »

slytherin tabiki

Shadows walking in the crowd We're Lost And Found but LOvE iS GonnA SaVe Us

!!! Faq ThE SySteM!!!

MeMBer oF AL€ღ©!L£®
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Aralık 01, 2005, 18:33:59 »

geçen seneye kadar gryffindor diyodum ve slytherin [çünkü black rose un babası slytherin, rp şeysi :p]

ama fant sayesinde asıl olmam gerekn yerin raven olduunu anladım ve raveni seviyorummmmm

[bende saçmaladım galiba :S Dil Çıkaran]

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
« Yanıtla #10 : Aralık 02, 2005, 14:37:37 »

geçen seneye kadar gryffindor diyodum ve slytherin [çünkü black rose un babası slytherin, rp şeysi :p]

ama fant sayesinde asıl olmam gerekn yerin raven olduunu anladım ve raveni seviyorummmmm

aslında hep kitaptaki popülerliğine göre seçiyoruz. ama karakterlerimize göre değerlendirince gerçekten farklı sonuçlar çıkıyor...
hoş, sen başlarda biraz isyan etmiştin di mi raven için Kahkaha özellikle sizinkiler ödev yapmayınca Sırıtan

ama ben binaları incelerken, özelliklerini fln toplarken hufflepuf'ı çok sevdim... seçmen şapka her zaman eşitlikten yana demişti bir keresinde ve ortada bir haksızlık varsa bunun için savaşır demişti... bu yüzden orda olmayı tercih ederdim Dil Çıkaran aslında bu tanıma bakınca slytherin'in zıttı gryffindor değil, hufflepuff oluyor ama Hede Hödö rowling daha iyisini bilir tabe Kahkaha

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Lud
Ficrod Gorydfirng
Süt
*

SyStem Of A DoWn

ficrod_tr@yahoo.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : Aralık 02, 2005, 16:44:21 »

yaa kitapta çok fazla vurgulandığından yada içimdeki ses diyeyim Kahkaha

ben gryffindor dan yanayım

Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Aralık 02, 2005, 22:12:19 »

aslında hep kitaptaki popülerliğine göre seçiyoruz. ama karakterlerimize göre değerlendirince gerçekten farklı sonuçlar çıkıyor...
hoş, sen başlarda biraz isyan etmiştin di mi raven için Kahkaha özellikle sizinkiler ödev yapmayınca Sırıtan

ama ben binaları incelerken, özelliklerini fln toplarken hufflepuf'ı çok sevdim... seçmen şapka her zaman eşitlikten yana demişti bir keresinde ve ortada bir haksızlık varsa bunun için savaşır demişti... bu yüzden orda olmayı tercih ederdim Dil Çıkaran aslında bu tanıma bakınca slytherin'in zıttı gryffindor değil, hufflepuff oluyor ama Hede Hödö rowling daha iyisini bilir tabe Kahkaha

eft haklısın çok, fant... isyan ediyodum harbiden Sırıtan Sırıtan Sırıtan ama uysallaştım, ve dediin gibi orda olmam gerektiğini anladım hep senin sayende aiiii Kahkaha

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
PHiNeaS_NiGeLLuS
Süt
*

Stu@7Tp

deathless_boy@hotmail.com
« Yanıtla #13 : Aralık 03, 2005, 15:39:02 »

black rose un babasi km yaf Ne?

Shadows walking in the crowd We're Lost And Found but LOvE iS GonnA SaVe Us

!!! Faq ThE SySteM!!!

MeMBer oF AL€ღ©!L£®
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Aralık 03, 2005, 15:47:56 »

black rose un babasi km yaf Ne?

phauahauhaauahuahaua, hogwarts başlangıcında tanıştırrım Sırıtan Sırıtan Sırıtan

yaws rp de geçen sene ööle yapmıştım, hayat hikayemden bahsederken bahsetmiştim Dil Çıkaran Dil Çıkaran olay rp yani Kahkaha Kahkaha

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 18   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: