|
mithrandir
|
 |
« Yanıtla #195 : Temmuz 04, 2007, 16:09:54 » |
|
tabii zay en güzeli 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serseri_bludger
|
 |
« Yanıtla #196 : Temmuz 07, 2007, 10:57:43 » |
|
arkadaşlar böye sölyorsunuz ama bence her kitap birbirinden güzel... ben ayrım yapamıyorum. not : kitapların sayfa sayısı giderek artıyordu ama 6. kitapta bi azalma oldu. 7. kitabın 1500 sayfadan fazla olmasını bekliyorum. umarım olur
|
|
|
|
|
|
kelid aynasındaki yazı : ''Erised stra ehru oyt ube cafru oyt on wohsi" tersten okursak : "I show not your face but your heart's desire" türkçesi : ''Sana yüzünü gösteremem ama kalbindeki dilekleri gösterebilirim'' aynanın orjinal ismi erised, tersten okunuşu desire, desire ingilizcede dilek anlamına gelir, dileğin tersten okunuşu kelid DÜŞÜNSELİ'DEN GERÇEKLER
|
|
|
nfgreen
Süt
ümit&sabır
|
 |
« Yanıtla #197 : Temmuz 07, 2007, 11:01:28 » |
|
ayrım yapmk çok zor ama 2nci kitabı okurkenki halimi hatırlıorumda, dier kitaplarda ööle olmadmıştım.
|
|
|
|
|
|
...YENİÇİFTLİKLİ...
|
|
|
|
Shiniko
|
 |
« Yanıtla #198 : Temmuz 28, 2007, 01:56:16 » |
|
Zümrüdüanka Yoldaşlığı, uzunluğundan ve verdiği bilgilerden dolayı. Seride şu ana kadar en çok bilgiyi o kitaptan aldık ve beraberinde de bir sürü soru gelmişti.
|
|
|
|
|
|
NBA Hayran Klubü
|
|
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #200 : Ağustos 02, 2007, 01:51:49 » |
|
tabii zay en güzeli  ama ben hepsi dedim biraz yanlışlık oldu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lost_relic
luna&stewie&sylar& buruşuk boynuzlu hırgüre inanan bir kız, psikopat bir çocuk, beyin yemekten hoşlanan bir adam...
Şeker

Tülün hemen ardında, sadece gözden uzaklar.
|
 |
« Yanıtla #201 : Ağustos 03, 2007, 00:30:58 » |
|
zay en uzunu ve güzeliydi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #203 : Kasım 05, 2007, 01:29:31 » |
|
melez prens ve ölüm yadigarlarını okurkene zevk aldıımı hatırlıorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #204 : Kasım 05, 2007, 19:14:37 » |
|
en sevdiğim kitap 3.kitaptı çünkü diğer iki kitaptan çok farklıydı duygusal olarak  üstelik sonraki kitaplar için çok fazla ipucu içeriyordu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #205 : Kasım 06, 2007, 14:03:22 » |
|
hepsini sevdim ama melez prens i ayrı bi sefiorum yaw 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nothing
|
 |
« Yanıtla #206 : Kasım 06, 2007, 18:53:18 » |
|
hepsi çok gzldi ama bugüen kadar ki kitaplar içinde en heyacanlı ve duygulu kitap son kitapdı yani Harry Potter ve Ölüm Yadigarları
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #207 : Kasım 28, 2007, 13:33:22 » |
|
azkaban tutsağı (sirius )
|
|
|
|
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE
|
|
|
|
potterginny
|
 |
« Yanıtla #208 : Kasım 30, 2007, 19:56:44 » |
|
hepsi insanı içine alan, elle tutulacak kadar gerçek ve mütişti ama son kitaptan hepsinden cok etkilendim. 19 yıl sonra ve harry.nin ölmesi gerektiğini bilerek ormana yürüdüğü bölümde cok ama cok ağladım. zaten jo da ormana yürüdüğü bölüm için aynını söylemiş, "yazarken aglamadım ama bölümü bitirdiğimde ağladım ağladım ağladım.."
|
|
|
|
|
|
Ginny Weasley Hayran Klubü!!
|
|
|
|
Poledra