d_requem_d
Süt
●вєℓℓ-яυρ.ѕηαρє..!!!
|
 |
« Yanıtla #210 : Ocak 11, 2008, 18:28:49 » |
|
kesinlikle zümrüdü anka yoldaşilığı sonrada ölüm yadigarları sora melez prens gerisini boşverin zaten
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #211 : Ocak 11, 2008, 21:13:53 » |
|
fikrim değişti kitapları tekrar okudum ve en güzel kitabın zümrüdüanka olduğuna karar verdim  çok güzel ipuçları içeriyor ve daha duygusal 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #212 : Ocak 11, 2008, 21:21:27 » |
|
Hmm sanırım ilk okuduğum kitap olmasından kayanklandığını düşündüğüm kitap olan Ateş kadehi 
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #213 : Ocak 11, 2008, 22:27:38 » |
|
ben hepsine de bayılıyorum yaa  ama en çok zümrüdüankayoldaşlığı,ölüm yadigarları,ve azkaban tuutsağı(ahh sirius ah  )
|
|
|
|
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta... 
|
|
|
|
rowena rawenclaw
|
 |
« Yanıtla #214 : Ocak 20, 2008, 20:57:28 » |
|
bence ölüm yadigarları
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serseri_bludger
|
 |
« Yanıtla #215 : Temmuz 06, 2008, 19:29:47 » |
|
8. kitabı en çok sevicem
(yeter ki çıksın)
|
|
|
|
|
|
kelid aynasındaki yazı : ''Erised stra ehru oyt ube cafru oyt on wohsi" tersten okursak : "I show not your face but your heart's desire" türkçesi : ''Sana yüzünü gösteremem ama kalbindeki dilekleri gösterebilirim'' aynanın orjinal ismi erised, tersten okunuşu desire, desire ingilizcede dilek anlamına gelir, dileğin tersten okunuşu kelid DÜŞÜNSELİ'DEN GERÇEKLER
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #216 : Temmuz 06, 2008, 20:12:32 » |
|
en sevdiğim melez prens ama ölüm yadigarlarıda çok heyecanlıydı onuda seviyorum bence en iyileri ikisiydi 
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|
Beyond Help
|
 |
« Yanıtla #217 : Temmuz 07, 2008, 09:44:39 » |
|
En çok sevdiğim galiba(  ) Zümrüdüanka Yoldaşlığı çünkü çok uzundu insanın daHa da okuyası geliyodu gerçi diğerleri de öyle ama uzun deillerdi keşke hepsi 1000 sayfanın üzerinde olsaydı ne güzel olurdu yaw  ZAY dan sonra Melez Prens ve Ölüm Yadigarları ve Ateş Kadehi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emma_watson_1996
Süt
<º))))><.·´¯`·.`·.¸¸.·´´¯`··._.·»-(¯`v´¯)-»£MM¥»-(
|
 |
« Yanıtla #218 : Temmuz 07, 2008, 21:03:37 » |
|
bence en güseli zümrüdüanka hem çok uzun hemde insan okurken kendini ordaymış gibi hissettirio spr yaaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Weasley
|
 |
« Yanıtla #219 : Temmuz 15, 2008, 18:18:04 » |
|
Aslında hepsine bayılıyorum  (tekrar tekrar hepsini okumam bunun kanıtıdır hiç de sıkılmam hiç birinde) ama en güzel derseniz Ölüm Yadigarları ve ZAY harika ötesi kitaplardır_ZAY'de gül gül ölmüştüm çünkü orda Weasley ailesine(ve ikizlere tabi ki) daha çok yer verilmişti ve Ölüm Yadigarları da her şeyi barındıran bir kitap..Ron/Hermione..  cümlem uzun olduğundan biraz saçma olabilir affola 
|
|
|
|
|
|
 Bonnie çok güzelsin:) Rupert+Emma=Love:) Emma sen de çok güzelsin<3 Ron Weasley_Keeper,Knight and King:) I support R/EALITY Dünya tatlısı Saliha'ya bu muhteşem imzalar ve harika avatar için teşekkürler Blooms sen bir numarasın canımm.. Avatar Son Hava Bükücü Hayran Klübü Üyesi,Emma Hayran Klübü Üyesi,Weasley İkizleri Hayran Klübü Üyesi,R/Hr Hayran Klübü Üyesi,Formula 1 Sevenler Klübü Üyesi,How I Met Your Mother Hayran Kulübü Üyesi...
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #220 : Temmuz 16, 2008, 14:25:45 » |
|
Azkaban Tutsağı,Sirius'un ortaya gerçeklerle beraber çıkması,müthiş güzel bir hikaye oluşturmuş.Tabi ki Çapulcular'ın keşfinin bu kitapta olması da ayrı güzel  İlk kitapta güzel gerçi;üçlünün keşiflerinin,yaramazlıklarının başlangıcı... 
|
|
|
|
|
|
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"  "Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu;diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir.Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin,öte yanda mecbur değilsin.Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim.Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir."
|
|
|
|
ANgeLiCiOuZz
|
 |
« Yanıtla #221 : Temmuz 16, 2008, 14:28:34 » |
|
ben en çok zümrüdüanka yoldaşlığını seviyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|HésTia|
|
 |
« Yanıtla #222 : Temmuz 29, 2008, 11:27:05 » |
|
Hepsini de çok sevdim
ama en sevdiğimi sorarsanız ölüm yadiğarları
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coci
Şeker

Don't Forget Petunia! :P
|
 |
« Yanıtla #223 : Temmuz 29, 2008, 11:53:23 » |
|
Seçmek çok zor. Hepsi birbirinden güzelller. Ama bana o heyecanı en son Ölüm Yadigarları yaşattığı için seçimimi o yönde yaptım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ko4ever
Süt
|