Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 06:57:48  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: En gereksiz???  (Okunma Sayısı 765 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
charmed
Lanetli
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Etkisi altında : ÖSS !

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Mayıs 10, 2008, 23:47:37 »

Ewt sirius'un annesi biraz gereksizdi. Birde son kitapta dumbledore'un burnunun kırılışını anlatırken fln çok sıkılmıştım ben. Sayfalarca dumbledore Hede Hödö Fazla gereksiz ayrıntı vardı. Tmm geçmişini öğrenmek gerekiodu ama çok abartmıştı bence rowling.

Karamel Kokusu
Bazen bir fısıltı çıkar bağırmaya çalışınca.
Tek bir umut bile yok mu insan geçmişte yaşayınca?
Son kez inan yalan olsa da, bazen bir rüya yeter...
Kendimi kandırabilirim; ikimizde görürsek eğer.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: En gereksiz???
« Eklendi: Ekim 13, 2008, 06:57:48 »

LiLySeveruS
Kakao

♥Sirius Black-Severus Snape♥

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Mayıs 13, 2008, 21:35:41 »

mundungus u sevmiyorum gereksiz Kahkaha

––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Sıcak Çikolata

Ateşten gelen ruh...

467973795 the-atesoku@hotmail.com olumyadigarlari@yahoo.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #17 : Mayıs 13, 2008, 21:41:58 »

Ewt sirius'un annesi biraz gereksizdi. Birde son kitapta dumbledore'un burnunun kırılışını anlatırken fln çok sıkılmıştım ben. Sayfalarca dumbledore Hede Hödö Fazla gereksiz ayrıntı vardı. Tmm geçmişini öğrenmek gerekiodu ama çok abartmıştı bence rowling.

+ 999...

İlk okuyuşumdan sonra oraları atlamak zorunda kaldım. Bu kadar mı sıkıcı olur bir bölüm...
<.<

Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...

Nepenthe
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Mayıs 14, 2008, 14:41:08 »

kitaptakilerin hepsi gerekliydi ama j.k.nın kitap ve karakterler hakkında yaptığı ve bence saçma sapan olan açıklamaları (dumbledore'un gay çıkması, harry ve ginny'nin boşanmaları vb.) çok gereksizdi Hede Hödö
« Son Düzenleme: Mayıs 14, 2008, 14:44:03 Gönderen: _özge_ » Logged

İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
Nélindë Urithrawiel
~Lostie and a Waterbender :P :)
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Mayıs 20, 2008, 08:14:30 »

kitapta gereksiz bir şey yoktu ama bence de son kitabı yazdıktan sonra yaptığı açıklamalar çok çok gereksizdi. dumbledore'un cinsel seçimlerinden (en gereksiziydi tabii Hede Hödö böyle bir şey ortaya atması çok abuk oldu), ginny'nin harry'den boşanmasından (devam ettirmesi imkansızmış bıdı vıdı Hede Hödö niye 20 sene evli kalmış), neville'nin kiminle evlenip nerede çalışıp nerede oturduğuna kadar (inciğine cıncığına kadar Hede Hödö) birsürü şeyden bize ne? bırakta gerisini düşünmek hayal etmek bize kalsın yaw Hede Hödö hem madem açıklamayı çok istiyormuş voldemort'un ölümünden sonra kitabı pat diye bitirmeseymiş de anlatsaymış Hede Hödö Kahkaha
« Son Düzenleme: Mayıs 20, 2008, 08:15:18 Gönderen: Nélindë Urithrawiel » Logged

Water.. Earth.. Fire.. Air..

~
"She lied to you! She was protecting
the last Waterbender." [~Katara]
"But for me, it takes all the mistakes
I've made in my life, and shoves
them back in my face." [~Zuko]

~~
Türkiye        Cafemi Seviyorum !
lilyevans
Kakao

Toph ~ Earth Bender

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Haziran 15, 2008, 16:07:50 »

kitapta gereksiz bir şey yoktu ama bence de son kitabı yazdıktan sonra yaptığı açıklamalar çok çok gereksizdi. dumbledore'un cinsel seçimlerinden (en gereksiziydi tabii Hede Hödö böyle bir şey ortaya atması çok abuk oldu), ginny'nin harry'den boşanmasından (devam ettirmesi imkansızmış bıdı vıdı Hede Hödö niye 20 sene evli kalmış), neville'nin kiminle evlenip nerede çalışıp nerede oturduğuna kadar (inciğine cıncığına kadar Hede Hödö) birsürü şeyden bize ne? bırakta gerisini düşünmek hayal etmek bize kalsın yaw Hede Hödö hem madem açıklamayı çok istiyormuş voldemort'un ölümünden sonra kitabı pat diye bitirmeseymiş de anlatsaymış Hede Hödö Kahkaha
Bence de kitapta gereksiz bişi yoktu.

Yaa Ginny Harry'den ayrılıyomuymuşş!!??  Şaşırmış Yeni duyuyorum ben bunu yaa. Şimdi çok pis kızdım Jo ya hakkaten. Sana da katılıyorum; madem açıklicaktı niye kitapta anlatmadı? Kitapta anlatmadıyysa da sonradan açıklamasaydı bariii!!  Ağlayan  Kızgın

Aayla Secura
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #21 : Haziran 16, 2008, 20:37:58 »

kitaptakilerin hepsi gerekliydi ama j.k.nın kitap ve karakterler hakkında yaptığı ve bence saçma sapan olan açıklamaları (dumbledore'un gay çıkması, harry ve ginny'nin boşanmaları vb.) çok gereksizdi Hede Hödö
Evet aynen. Sen kitabı yazıp bitirmişsin artık ne kafandan uydurup yok Ginny'le Harry ayrılmış, yok Dumbledore gay. Saçmalıyo. Gereksiz laflar.

rowena rawenclaw
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Haziran 25, 2008, 22:21:33 »

ben de katılıyorum ve ben bütün bu gereksiz açıklamaları umursamamaya çalışıyorum. bu açıklamaları kendi hayal dünyama sokmadım ve sokmayacağım

ZEYNEP HAZAL
Şeker
**

GELECEĞİ BİLMEK İÇİN... GEÇMİŞE DÖNMELİ

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Ağustos 03, 2008, 22:41:04 »

bence teyzesi ve eniştesinin onu gereksiz yere hırpalaması gereksiz zaten yaşadığı onca şey yetmiyo gibi  Sırıtan Sırıtan Sırıtan
« Son Düzenleme: Ağustos 03, 2008, 22:42:41 Gönderen: ZEYNEP HAZAL » Logged
Ozz_tormenter
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Ağustos 09, 2008, 19:21:42 »

Katılıyorum kitap içinde yoktu gereksiz şeyler ama Rowling in yaptığı açıklamalar beni şaşırttı açıkçası  Şaşırmış

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: