|
Fantasticc
|
 |
« : Kasım 20, 2007, 22:18:38 » |
|
J.K. Rowling tarafından yazılan Harry Potter kitapları, İngiliz okuyucular tarafından en çok yeniden okunan kitap seçildi. Okuyucuların en sevdikleri kitabı beş kereden fazla okudukları kaydedilirlen, en fazla okunanların tam listesi şöye:
1. Harry Potter serisi - JK Rowling 2. Yüzüklerin Efendisi serisi - JRR Tolkien 3. Gurur ve Önyargı - Jane Austen 4. The Hobbit - JRR Tolkien 5. Jane Eyre - Charlotte Bronte 6. 1984 - George Orwell 7. Da Vinci Şifresi- Dan Brown 8. Aslan, Cadı ve Dolap - CS Lewis 9. Wuthering Heights - Emily Bronte 10. Catch 22 - Joseph Helle
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 20, 2007, 22:19:26 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 20, 2007, 23:12:44 » |
|
ehe nedense böyle olacağını biliyordum  ilk üç de kesinlikle aynı fikirdeyim 
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
|
|
barışım_sirius
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 19, 2007, 20:06:04 » |
|
yüzüklerin efendisi nasıl ikinci olmuş ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hsyn
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 24, 2007, 20:13:31 » |
|
bence çok normal  bende bi hft önce ölüm yadigarlarını 2. defa okumaya başladım 
|
|
|
|
|
|
There are signs on the Ring Which makes me feel so down There's one to enslave all Rings To find them all in time And drive them into darkness Forever they'll be bound Three for the Kings Of the elves high in light Nine to the mortal Which cry..
|
|
|
|
rowena rawenclaw
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 24, 2007, 20:24:51 » |
|
bence böyle olması doğal. her kitabını 7-8 defa okudum  (ölüm yadigarları hariç  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 24, 2007, 23:42:43 » |
|
ehuhehehe şahsen benim için öyle oldu  normalde tekrar okumayı sevmem ama hp'yi okudum valla  haber için teşekkürler 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 24, 2007, 23:43:29 Gönderen: _starlight_ »
|
|
Tek bir oyun, Sonra kalkıp gidersin.And July 27, 2008...
|
|
|
|
Poledra
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 31, 2007, 16:30:34 » |
|
Bende bende bulunanları 4-5 kere okumuşumdur.Bırakamıyorum ki.Bu kadar bağlanmışken nasıl okumıyım.
|
|
|
|
|
|
Katy Perry!
|
|
|
gök kuşağı
Süt
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 01, 2008, 21:24:25 » |
|
ben en çok z.anka yoldaşlığını okudum sayısını net hatırlamayacak kadar çok okudum.7-8 defa falan heralde.haryy potter kitapalrı hariç hiç bi kitabi 2.kez okumadm henüz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 01, 2008, 21:57:02 » |
|
Bende şu zamanları atlatayım tekrar okuyacağım 
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!  Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 10, 2008, 10:30:45 » |
|
e doğru bir tespit çünkü hiç okumadıysan ölüm yadigarlarını dört kez okudum bu da bunu kanıtlıyor zaten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 27, 2008, 22:04:00 » |
|
Normal ve doğru olmuş  ben de tüm HP kitaplarını en az 5 kez okumuşumdur.. Harry Potter, Yüzüklerin Efendisi ve Narnia'nın bu listede olmasına hiç şaşırmadım 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 27, 2008, 22:04:39 Gönderen: Nélindë Urithrawiel »
|
|
|
|
|
dilosch
Şeker

artık MeLeK değilim...
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 27, 2008, 22:06:59 » |
|
evet ben her yaz tatilinde bütün hp kitaplarını baştan sona hatim ederim=) Deli mi bu kız ya diyebilirsiniz...
|
|
|
|
|
|
Dan fan clup Emma Fun Clup Kafkas Derneği
|
|
|
|
|