Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Ekim 08, 2008, 00:15:03
Duyurular
:
Harry Potter Cafe ve
Facebook
birleşirse ne olur?
Harry Potter Cafe | Forum
/
Harry Potter Konuları
/
Harry Potter
/
Kitaplar
(Moderatör:
Rüya
) / Konu:
en çılgınca ne yaptırdı?
Sayfa:
1
2
3
[
4
]
5
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: en çılgınca ne yaptırdı? (Okunma Sayısı 2169 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
StaticPulse
"En sıcak CAFE!!..^i love DAN!
Sıcak Çikolata
emmahermione ben oluyorum .. :P :D
Ynt: en çılgınca ne yaptırdı?
«
Yanıtla #45 :
Şubat 06, 2008, 14:44:49 »
aslında çok çok fazla şey yaptım ama çoğu aklımda değil....
lisede en yakn arkdşım olan biri var, hp yi sevyo die başlamıştı benim yakınlığım
o varken ne zmn kapı açılmasa fln büyülü sözler söylerim.. hala hala
tüy saklamışlığım hatta o tüylerle birlikte kahverengi dosya kağıtlarını birleştirip defter yapmışlığım ardında hp karakterlerini yazmışlığım var... bir yaz boyu evde tıkılıp kalmam üzerine kocaman bi "harry potter" yazısı işlemişiliğim var ve hp modundaki yazı şekliyle... sayısız kere tüm edebiyat- türkçe- dil anlatım öğretmenleriyle kavga etmişliğim, bıktırıp derlerinde enine boyuna hp okumuşluğm var.. rehberlikçiye durmadan hp anlatmışlığm.. onun getirdikleri, kndimi buluşumu anlatmışlığım var... hp ye laf atan birisini gördüğümde sakin sakin hp anlattığım, ardından da "Madem öyle okumadan hiç birşey hakkında birşey söyleme!!!!" diye bağırdığım çok oldu... Sırf hp okuyorum diye hareketlerimin değiştiğini savunan, hareketlerim, konuşmama herşey değişti diye garipsenen ve bu olaylar çerçevesinde SATANİST diye adlandırılan biri haline gelmiştim... zaman geçti zaman hala geçiyor... ben yine aynı ben, hala sokaklarda okulda evde hp için kavga edenlerdenim, hala ağcın tepesinde hp için bişeyler yaparım.. hiç unutmam... erkek ark. dan ayrıldığım sabah elimde hp7 vardı.. okuyodum ardında o gelmişti "seni tek mutlu eden bu!" demişti.. güldüm geçtim sadece... o knştu bn "gitsede artık şu kitabı okusam!" diyodum, çok sevmiştim ama o da hp ye karşıydı..
:D öle işte hp7 yi bitirdiğimde sayfalarca yazı yazmıştım buraya eklicem inş. aslında 7. kitabın ardından çok şey yapmıştım
elimde 7.kitap "bitti!!!!çok güzeldi! hayatımın en güzel kitabıydı ! ooof!" diye bağırmıştım okul çıkışında..
baya varda hatırlamıorum ya..
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni...
~
Ben HarryPotter çocuğuyum!!
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: en çılgınca ne yaptırdı?
«
Eklendi:
Ekim 08, 2008, 00:15:03 »
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi
Daima Severus...
«
Yanıtla #46 :
Şubat 06, 2008, 18:44:45 »
Alıntı sahibi: StaticPulse üzerinde Şubat 06, 2008, 14:44:49
aslında çok çok fazla şey yaptım ama çoğu aklımda değil....
lisede en yakn arkdşım olan biri var, hp yi sevyo die başlamıştı benim yakınlığım
o varken ne zmn kapı açılmasa fln büyülü sözler söylerim.. hala hala
tüy saklamışlığım hatta o tüylerle birlikte kahverengi dosya kağıtlarını birleştirip defter yapmışlığım ardında hp karakterlerini yazmışlığım var... bir yaz boyu evde tıkılıp kalmam üzerine kocaman bi "harry potter" yazısı işlemişiliğim var ve hp modundaki yazı şekliyle... sayısız kere tüm edebiyat- türkçe- dil anlatım öğretmenleriyle kavga etmişliğim, bıktırıp derlerinde enine boyuna hp okumuşluğm var.. rehberlikçiye durmadan hp anlatmışlığm.. onun getirdikleri, kndimi buluşumu anlatmışlığım var... hp ye laf atan birisini gördüğümde sakin sakin hp anlattığım, ardından da "Madem öyle okumadan hiç birşey hakkında birşey söyleme!!!!" diye bağırdığım çok oldu... Sırf hp okuyorum diye hareketlerimin değiştiğini savunan, hareketlerim, konuşmama herşey değişti diye garipsenen ve bu olaylar çerçevesinde SATANİST diye adlandırılan biri haline gelmiştim... zaman geçti zaman hala geçiyor... ben yine aynı ben, hala sokaklarda okulda evde hp için kavga edenlerdenim, hala ağcın tepesinde hp için bişeyler yaparım.. hiç unutmam... erkek ark. dan ayrıldığım sabah elimde hp7 vardı.. okuyodum ardında o gelmişti "seni tek mutlu eden bu!" demişti.. güldüm geçtim sadece... o knştu bn "gitsede artık şu kitabı okusam!" diyodum, çok sevmiştim ama o da hp ye karşıydı..
:D öle işte hp7 yi bitirdiğimde sayfalarca yazı yazmıştım buraya eklicem inş. aslında 7. kitabın ardından çok şey yapmıştım
elimde 7.kitap "bitti!!!!çok güzeldi! hayatımın en güzel kitabıydı ! ooof!" diye bağırmıştım okul çıkışında..
baya varda hatırlamıorum ya..
vay anasını bee
bende harry potter yazmışımdım şimşek şimşek böle.. annem fazla kafayı taktın diip benim sinirlerimi bozuyodu.O da flimlerini seviyor ama okumaz kitabını
işte paniniden harry potter çıkartma kitabı var yanımda (hala biriktiriyorum)
bi tüy kalem alcam yakında bide mürekkep özene bezene proje ödevimi yapcam onla
zaten hp hikayesi yayınlıyorum şu sıralar
yani yapmadaığım kalmadı en çok annemi kızdırıyodum ama o da bana HP kitaplarını almaktan geri kalmıodu (bitanesii)
«
Son Düzenleme: Şubat 06, 2008, 18:45:31 Gönderen: snape
»
Lily&Severus
(Snape Ailesi)/7.Kitap (2. Sezon) Bölüm 3: VEDA / I.Kısım /
Dignified
!Reach Out and Touch me!
Role Playing
Sert Espresso
Ex-Deathlycaner90
«
Yanıtla #47 :
Şubat 07, 2008, 03:23:30 »
Alıntı sahibi: hp-95 üzerinde Şubat 02, 2008, 13:30:13
dedemlerin bahçesinden bir sopa bulup sprey boyayla boyayıp asa yapmıştım.
gerçi bu senelerde oldu ama
sakın beni yadırgamayın olur mu
Alıntı sahibi: bellatrix03 üzerinde Şubat 02, 2008, 15:36:48
niye yadırgayalım canım ben hala ortalıklarda avada kedavra diye gezinip duruyom
yanlız olmadığımı anladım valla bende öle dolaşıorum oh be bi an delirdim sandm
http://www.youtube.com/watch?v=mWa8CfuwW3o
Hilary Duff Fan Klübü
hilary duff reach out
StaticPulse
"En sıcak CAFE!!..^i love DAN!
Sıcak Çikolata
emmahermione ben oluyorum .. :P :D
«
Yanıtla #48 :
Şubat 15, 2008, 14:25:49 »
Alıntı sahibi: snape üzerinde Şubat 06, 2008, 18:44:45
yani yapmadaığım kalmadı en çok annemi kızdırıyodum ama o da bana HP kitaplarını almaktan geri kalmıodu (bitanesii)
aynen bnm de annem fena kızar onun yüzünden köşe bucak kaçıodum evde okurken.. bu yüzden en ideal yerler ağaç tepesi ama soğukta kötü oluo :d sağolsun hp konusunda hiç yrdm etmez hayat boyu bn aldım kitaplarımıda cd lerimi de
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni...
~
Ben HarryPotter çocuğuyum!!
_bellatrixx_
Süt
...BeLlAtRiX LeStRaNgE...
«
Yanıtla #49 :
Mart 16, 2008, 16:44:34 »
ilk felsefe tşını islediimde 9 yaşımdaydım ve komşunun süpergesini çalıp elimi üstüne koyup yukarı diye bağırmıştım.ve havalanmayınca süpürgeyi sinirimden çöpe atmıştım
snra anneannmin oklavasını kırıp asa yapmştm ohooo....
Victimm
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..Çünkü nefretin sahtesi olmaz
Kakao
YarınLaR KimiN içiN
«
Yanıtla #50 :
Mart 16, 2008, 18:08:01 »
bende sırlar odasını izlediğimde evdeki bütün musluklardan sırlar odasını aramıştım bide fen dersinde deney için asalara benzeyen ebonit çubuklar vardı daha küçüktük btn sınıf wingardium leviiiiosa diodu ben de diodum leviiiosa deil levioosa diodum
Paramore
God hates us all...
LiLySeveruS
Kakao
♥Sirius Black-Severus Snape♥
«
Yanıtla #51 :
Mart 16, 2008, 19:05:53 »
5 yıL kdr önce işte mahalleden arkdşlar fln toplanır HP oynardık
kalemler de asa olurdu
ben saçlarımı açar bi de üstüme battaniye gibi bişe alır ordan oraya uçup Snape olurdum
( ordan beri gelior Snape aşkm canısmm ) bi de Harry e dayak atardım hehe
başka bişe yapmıodm kanmca
şimdilerde gördüğm her kişiye sectumsempra die mırıldanmam hariç
––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
severus sirius
Kakao
vecihiiiiiiim benim
«
Yanıtla #52 :
Nisan 26, 2008, 23:07:32 »
zümrüdü anka yoldaşlığı için param yoktu ve satılan yere gitcek param bile yoktu.yürüdüm.borç aldım.geri yürüdüm.aldım.bidaha geri yürüdüm.yürüdüğüm yer ankarayı bilenler bilir kızılay dosttan ulus metrosuna kadar o yolu 3 kere geldim gittim.borcu arkadaşımdan aldım oraya getirttim kızı.paramıda konser biletine yatırmıştım.yaz mevsimiydi.öffffffff deli ve yorucuydu.
bikerede sinemadan çıkarken dondurma çubuğunu karşımdan gelen çocuğa doğrultup expekto patronum diye böğürdüm
Cho_Chang
Chloé...
Role Playing
Demleme Çay
üstümde mahalle baskısı var:P
«
Yanıtla #53 :
Nisan 26, 2008, 23:15:14 »
4 yıl boyunca belki içimde parşömen büyür diye hp kitaplarının sayfalarının kenarlarını yedim(hala da yiyorum
)
Korkacak birşey yok nefes al gitsin...
Hayat güzel şey,neticede...
Biri aşk derse önce kalbine sor...
Kim ne derse yalan,o ne derse öyle...
Feridun Düzağaç
bezroko
Kakao
«
Yanıtla #54 :
Nisan 27, 2008, 00:04:54 »
bende kedilere acaba animagus mu diye bakıyorum aslında bu yeni bişi değil eskiden de luna(ay savaşçısındaki) mı diye bakardım ama o o kadar abartı deildi. bazen derste falan yada yolda yürürken arkama fln bakarım böle kimsenin olmadığı taraflara gülümserim fln ani sanki birisi varmış beni gözetliyomuş da ben hissetmişim gibi. heralde öle yapınca görünmezlik pelerininin altından çıkıp nerden anladın fln dicek die bekliodun:D bnm hiç hp hayranı arkadaşım olmadı.. yani aslında olmuştuda benim kadar deillerdi ve zaten küsmüştüm onlarla. o yüzden evde tek başıma aynaya karşı fln düello yapıodum. bi kere mutfakta öle yaparken tam asayı yani kalemi kapıya tutmuştumki ablam önüme çıktı. o olaydan sora 1 ay dalga geçti benimle. bide geçen sene yazlıkta 9- 10 yaşında arkadaşlar bulmuştum kendime bizim yalığın tam karşısında bi orman var orayı yasak orman yapmıştık bide kendimie asalar bulmştuk böle oduumsu bşilerdi birbirimize sectumsempra fln yapıoduk:D:D kimseye söylemiodum hp hayranlığımı çünkü dalga geçiyolardı ve bilmiolardı. hatta ailem bile bilmiyo bnm hp hayranı olduumu. ama geceleri böle bakardm baykuş fln gelicekmi diye:Dçok komikti yaa. arada bir yinebakıorm gökyüzünde bşi gözüme çarpınca acaba süpürgeye binmiş bi cadı fln mıdır diye:D bnde harbi kafayı yemiştim hee.voleybol oyarken de düello yapıomuş gibi oynardım nasıl diye sormayın anlatması çok zor:D
vs. vs. vs. işte
ama 3 yaşındaki çocuğu snitch yapmak da süper fikirmiş gerçekten kutlarım sizi.
Arminas
seviyorum sormadan..!
Has Türk Kahvesi
Çoğunluğun İyilği İçin
«
Yanıtla #55 :
Mayıs 07, 2008, 19:47:42 »
bizde bi kere sınfıta turnuva gibi bişe yapmıştık ne manyaklıkmış yaa...
hem kitaplarını kaç defa okuduumu bilmiorum nerdeyse hatim ettim kitapları....
Rowling'in son savaş esnasında değinmediği bütün noktalar! Ayrıntılar için tıklayın!
ron!_hermione!
Blower's Daughter
Telve
lost lost loooossttt!!!!
«
Yanıtla #56 :
Mayıs 29, 2008, 14:30:45 »
yaa beniim cevreemde hiiiç hp delisii kişiliikleer yook aa ağlıycaam şimdii!!bide herkes bnlee dalga geçiyooo!! bnde ewde kendi başıma hp diyologları yazar oynardım ki halla yapıyorum... bide şu sıralar barbie ve barbie esyalarıyla vee kendi yaptığım şeylerle küçük hp maketi gibi şey yapıyorum yakında fotorafını çekip yollıycam!
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm
[
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso
-EvANesCeNCe-
«
Yanıtla #57 :
Mayıs 29, 2008, 14:51:43 »
Hmm bilmem Hp ile ilgi her şeyde bi çılgunlık yapma gibi bir meğilim vardır
hmm aklımda kalan bazı şeyler hp7 çıkmadan 25 gün itibariyle her gün okulda her tenefüs bütün bahçeyi koşup dönüp hp ile ilgili bi şeyler sayıklardım enerji ve heyecan fazlalığından dostlarım artık alışmıştı. Sonra hp kitap kapağının çıktığını görünce onun kopyalarından 100 ü aşkın bastırdım galiba her tarafa serpiyordum
sonraa kittap çıktığı zaman (yani kargoyla elime ulaştığında) 5 kilometre elimde kitapla koşup gerisinde bi yandan yürüyüp bi yandan kitabı okumuştum (ama çok komikti kitab bitmesin diye bi kapıyordum merak edip tekrar açıyordum kitap artık yalama olmaya başlamıştı)
hmm başka Tr hocam hp hakkında psikolojiyi bozar gibi bi şey demişti bi ara o gün o hocayla bi kavga etmiştim kesin beni sevmese disiplinde süründürürdü
ama napayım kendi kaşım hem artık tek kelime edemiyor.
eh işte şimdilik bunlar aklıma geliyo
AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Demleme Çay
Neden hep iyiler kazanır, kötüler kaybeder?
«
Yanıtla #58 :
Mayıs 29, 2008, 18:22:45 »
uu neler yapmadım kı
kankamla adım deliye cıktı ..sınıfta...
kagıtlardan asa yaptık arkadasımla düello yapıyorduk
mıllet bıze bakıp bakıp guluodu
ÖLÜM ŞİİRİ
Kanımı alın,
Kefenimi,
Ve
Ne varsa benden kalanı.
Mezar başı yalnızlığında cesedimin,
Fotoğrafını çekin.
Dünya görsün,
Görsün yargıçlarınız,
Vicdanlı insanlarınız,
Görsün,
Ben ilkeliyim,
Hak yemem diyenler.
Dünyanın, tarihin önünde,
Çocuklarımın karşısında,
Taşısınlar
Bu masum canın yükünü.
Sözde barışı kollayanların elinde,
Bu günahsız canın,
Çaresiz acılara mahkumiyetini görsünler.
Cuma ed-Dussari
Guantanamo'dan Şiirler : Mahkumlar Konuşuyor
#hp-melezprens*
Süt
«
Yanıtla #59 :
Haziran 10, 2008, 17:52:35 »
biz de arkadaşımla şemsiyelerle düello ediyorduk ayrıca ikili oyunlarda aklıma slytherin ve griyffindor geliyor
Sayfa:
1
2
3
[
4
]
5
Yukarı git
Yazdır
« önceki
sonraki »