Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 08, 2008, 00:12:06  

Sayfa: [1] 2 3 4 5   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: en çılgınca ne yaptırdı?  (Okunma Sayısı 2168 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eylem-daniel
Emy
Telve

.::THE LOST.::.

eylemsayin@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« : Ekim 30, 2007, 14:35:47 »

Sevgili arkadaşlar bu konuyu merakımdan açtım Harry Potter size en çılgın ne yaptırdı.Bu aklınıza gelen herşey olabilir.

mesela ben kese kağıdı alıp çapulcu haritası çizmeye kalkıştım.Hede Hödö Kedileri görünce aklıma Harry Potter geliyo.Bunun gibi şeyler işte Gülümseyen
« Son Düzenleme: Ekim 30, 2007, 14:37:03 Gönderen: eylem-daniel » Logged

.:EVANESCENCE:.
Bring me to life&My immortal

KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI
FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: en çılgınca ne yaptırdı?
« Eklendi: Ekim 08, 2008, 00:12:06 »

Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 30, 2007, 16:12:58 »

dayımın bagetlerini alıp, "wingardium leviosa" diye mal mal, yaklaşık 40 dakika boyunca dolaştığımı hatırlıyorum (yıl 2001, yani felsefe taşı'nın geldiği yıl, vay be, ne maziymiş Dil Çıkaran)

not: daha 8 yaşındaymışım efenim, yadırgamayın Hede Hödö

27 July 2008
Ali Sami Yen Stadium
sehzaden27
Demleme Çay

how ı met your mother ???

furkan_neslisah@hotmail.com furkanpatan@yahoo.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Ekim 30, 2007, 17:24:12 »

kendi kendime büyü yapmaya çalıştım uzun bir süre Sırıtan  ama olmadı nedense Dil Çıkaran Sırıtan arada deniyorum hala Kahkaha avada kedavra Sırıtan

Lost... bir kaçıştır...

siriusblack_hedo
Kakao

!!!!ToUjOuRs PuR!!!!lost!!!

hedoblack@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : Ekim 30, 2007, 18:28:39 »

valla ben kendime fimo hamurundan bir asa yaptım ve onu 2 sene boyunca hep kotumun cebinde taşıdım bide bizim herşeye kızan türkçe öğretmeninin dersinde türkçe kitabının arasında 5. harry potter kitabını okuduğumu biliyorumm. hakketten çılgınlıkmış.

!!!!!!!!KaLbİmİ Ve rUhUmU VeRmİŞtİm GeRi AlIyOrUm!!!!!!!!
(Sirius Black ve Çapulcular hayran klübü)
Nélindë Urithrawiel
~Lostie and a Waterbender :P :)
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ekim 30, 2007, 21:03:08 »

ben kalın bi beyaz kağıdı alıp siyah-kahverengiye boyamıştım sonra onu asaya benzer bi hale getirmiştim.. daha sonra o asa kırılmıştı (Hede Hödö) ben de uzun bi çubuğu kırıp kenarlarını düzeltip iki tane asa yapmıştım içine de asanın içinde ne olduğu yazılı olan bi kağıt bi de tüy kalem gibi yapılmış bi kalem vardı onu koymuştum anka teleği diye Kahkaha Sırıtan sonra birini ben almış diğer tekini hp okumuş bi akrabama verip hadi düello yapalım demiştim Kahkaha asalar hala duruyor Gülümseyen Dil Çıkaran Gülümseyen daha birsürü şey var ama şu anda aklıma gelmiyor Hede Hödö
« Son Düzenleme: Haziran 10, 2008, 19:01:11 Gönderen: Nélindë Urithrawiel » Logged

Water.. Earth.. Fire.. Air..

~
"She lied to you! She was protecting
the last Waterbender." [~Katara]
"But for me, it takes all the mistakes
I've made in my life, and shoves
them back in my face." [~Zuko]

~~
Türkiye        Cafemi Seviyorum !
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ekim 30, 2007, 21:48:09 »

Melez Prens' e gelmeden 10 gün önceden itibaren her gün iki kere kitapçıya sordum. Hatta şimdi aklıma geldi, felsefe taşını izlediğim gün başı kapalı kadınlara pis pis baktığımıda hatırlıyorum. Zararlıymış cidden bu hp

One little Sailor boy left all alone;
He went out and hanged himself and then there were none.
JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

HPC'deki 1. yılım :P XD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Kasım 01, 2007, 19:55:59 »

ben de derste zay.'ı okuyodum..hoca tahtaya bişi yazıodu ben de kitap okuyordm..hoca görünce kızmıştı Şeytani bi de beden dersinde bedmıntin(okunuşu böle yazılışını bilmiorum) oynarken;heni 2. filmde draco ile harry düello etmeden önce selam veriolar ya..ben de raketlerle selam verip öle başlıorum..bi de Sırıtan kağıdı havaya kaldırmaya çalışmıştım..kalkmayınca üfledim biraz havalandı.. Şeytani çok saçmalamışım tabi..ama selam verme olayı daha yeni yapılmış bişi..çocukça ama olsun  Dil Çıkaran
glitter_girl
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Kasım 01, 2007, 22:43:45 »

Ben yaklaşık 4 yıl boyunca hogwartstan mektup gelmiş midir diye her gün posta kutusuna bakmıştım, arada da pencereden baykuş var mı diye kontrol ederdim... iki yıl öncesine kadar da umudum vardı... aslında hala.... Dudaklarını Mühürlemiş  neyse yok bişey...  Sırıtan
harrydelisi(melike)
Krema

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Kasım 01, 2007, 22:58:05 »

ben daha yeni kendime süper bi asa yaptım okula onla gidiom melez prens çıktındada türkçe dersinde türkçe kitabı yerine onu okuodum

hsyn
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Kasım 01, 2007, 23:14:16 »

ben kuzenlerimle Quidditch oynamaya kalktım.. çimlerin üstüne öle uçuyomuş gibi yapıp tenekeden sandalyelerin üstüne koyduğumuz deliklere küçük futbol topunu sokmaya çalışıoduk.. en son benm takım 60-10 öndeyken, yaşanan kargaşada benm arkadaşı havaya uçurmamla birlikte maç tatil deildi... snitch neydi die sormayın, onu da komşunun çocuğu yaptık, daha 3 yaşındaydı, napsın sevindi o da birileri peşinden koşturunca Kahkaha

There are signs on the Ring
Which makes me feel so down
There's one to enslave all Rings
To find them all in time
And drive them into darkness
Forever they'll be bound
Three for the Kings
Of the elves high in light
Nine to the mortal
Which cry..
Claire Pace
~Angels of Darkness~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

~~Claire~Charlie~~:)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #10 : Kasım 01, 2007, 23:31:05 »

ben sırlar odasını izledikten sonra riddle güncesine benzer siyah kaplı saman sayfalı günce arayıp durduğumu hatırlıorum maltepenin altını üstüne getirmiştim bulacam die ama bulmadım ona benzer bi günce buldum ginny nin ağzından tom riddle ye yazılar yazıordum bi gün okula götürdüm ve hoca bunu yakaladı bana''eğer biraz harry potter aleminden çıkarsan rahat ders dinlersin''demişti rezil olmuştum!!!! Utanmış Gözlerini Deviren

lord_draco
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Kasım 02, 2007, 02:07:54 »

yok allaha şükür ben öle çılgınca şeyler yapmadım yaptığım ufak tefek bişiler var ama ginnys gibi öğretmene de yakalanmadım en azından Sırıtan Kahkaha

Stupefy
Asphyxiated.
UU Seherbazları
Telve

I'm not worried. I'm with you.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Kasım 02, 2007, 02:21:30 »

Daha geçtiğimiz cumartesi günü, Dame, Missvoldy ve birkaç arkadaşım daha bizim evde toplandık. (buraya kadar tamam:)) Üstümüzde annemizin/teyzelerimizin giysileri, elimizde kıytırık, kartondan asalar, salonun ortasında, her replikten sonra gülerek "Harry Potter'cılık oynadık desem, yeterli olur sanırım. Salonun ortasında, her hatırladığımız büyüden sonra "Başka ne büyü var kiii?" diye bağırmak suretiyle düello bile yapmaya çalıştığımızı da ekleyeyim.

Bir de ben bunlar gittikten sonra evin içinde, bir elimde asa, "Impedimenta", "Relashio" diyerek dolaşıp durdum.Sırıtan

Rezil olmak pahasına yazdım bunu buraya. Çocukluğumuzu yaşayamadık biz n'apalım?! Kahkaha:D

Nobody can tell ya:
There's only one song worth singin'!
They may try and sell ya
'cause it hangs them up to see someone like you..!
But you've gotta make your own kind of music!
Sing your own special song!
Make your own kind of music
Even if nobody sings along!

Dame
Damla, Damlaş, Damma artık nasıl istersen ~ Gırrrrrrrr ~ Hmpff ~ Sessiz Korist
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

theory of knowledge....it looks like I've none!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Kasım 02, 2007, 02:39:13 »

Al bende de o kadar Gülce. Hatta buna ek olarak imzalarımız rezilliğimizin kanıtıdır. Ayrıca UU'dan da büyüler kullandık hatta oynarken gülme krizine girdik diye on kez falan baştan başladık. Hazal (Missvoldy) Lavender Brown olup Gülce ile sohbet ederken asasında bulunan tek boynuzlu at kılının nereden ve nasıl alındığını sordu. Belltrix (ki o bendim) sapıttı ama sonunda crucio ile kendini yere atınca yaralandı. Ayağım hala acıyor.

Bunların dışında 2. sınıfta tüm sınıfı ayartıp (Gülce bunu unutmuşsun sen de vardın) Harry Potter tiyatrosu adı altında birinci kitabı sahnelemeye karar vermiştik. Quittich de zıplıycaktık falan. Ha tabi benim de çoğu hp'ci gibi derste ZAY bitirmişliğim (şimdi yazacaklarım bu seneden) sıra arkadaşımla ZAY kalemimle düello etmişliğim (o başlattı) günde on bin defa tek düze bir tonla tepemde Damla DAKSİİİİL diye bağıranları Everbero diye bağırarak patlatmaya çalışmışlığım. Derste bana stupefy diye bağıran arkadaşın kalem kutusunu diffindo diye fısıldayarak patlatmaya çalışmışlığım ve ve nivea mı asa olarak (bu konuda yalnız değilim Missvoldy de var) kullanmışlığım var. Bunların bu sene olması da gayet doğal çünkü hp'ye şu manyak lise hayatımda bir çıkış yolu olarak bakıyorum ve sanırım bu gidişle Missvoldy ve Stupefy00 ile "Mamak çöplüğünde Hogwarts arıyorlarmış!!!" diye gazate vb yerlerde görebilme ihtimaliniz var.

Deli olduğumu düşünmeyin lütfen Kahkaha

yazan bir yazar!

Resimciğe tıklasana bi XD XD XD

I saw Susie sitting in a shoe shine shop.
Where she sits she shines, and where she shines she sits.

(Tam olarak okuyabilenden diksiyon dersi istiyorum Hede Hödö)
Missvoldy
Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : Kasım 02, 2007, 02:48:17 »

Ben de vardım heyoo
Sayfa: [1] 2 3 4 5   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: