Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« : Aralık 24, 2006, 20:32:01 » |
|
J. K. Rowling Cadılar bayramında son kitap için 3 başlık arasında kaldığını söylemiş, salı günü de son kitabın adını Deathly Hallows olarak açıklamıştı. Şimdi diğer ikisini de açıkladı "Heart of Rawenclaw"(Rawenclaw' ın Kalbi) ve Deadly Veil(Öldüren Tül) Eh bunlarla birlikte iyi teoriler çıkar artık  kaynak: veritaserum.com
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 24, 2006, 20:33:44 Gönderen: Pureblood »
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
|
|
|
|
MuSe
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 24, 2006, 22:12:35 » |
|
rawenclaw ha çok ilginç... alakası ne acaba çok merak ettim şincik:
haber için teşekkürler!!!!
|
|
|
|
|
|
 Glacier'S MelTing !n tHe Dead of nigHt and tHe SuperStaR suCKed İnto tHe SupeRmaSSive......
|
|
|
|
Sangre
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 24, 2006, 22:18:26 » |
|
yaw bnm kafam karıştı deathly hallows kesinleşmemiş miydi?
|
|
|
|
|
|
The Seven Deadly SinsSuperbia Luxuria Gula Avaritia Acedia Ira Invidia
|
|
|
|
delidir
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 24, 2006, 22:21:50 » |
|
ben bu tülün bi yerden başımıza ağ olcağını biliyodum zaten
ben nasıl beklicem o kitabı yaa bu isimlerden çok şey çıkardaa kafa patlatmak lazım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MuSe
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 24, 2006, 22:22:50 » |
|
yooook bu kesinleşmişte hani merak edenler vardır dye bunlarıda açıklamış:))))) yani böle bişey
|
|
|
|
|
|
 Glacier'S MelTing !n tHe Dead of nigHt and tHe SuperStaR suCKed İnto tHe SupeRmaSSive......
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 24, 2006, 22:29:32 » |
|
kesin zaten bunlar şey hani hangisini yapsam diye karar veremiyorum üçü arasında kaldım diyodu ya. Bunlar diğer ikisi işte
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 24, 2006, 22:35:18 » |
|
Rawenclaw' ın Kalbi....Hortkuluklardan biri olabilirmi?Ama bir hortkuluğun da bir kitaba adını vereceğini sanmam.Belki de bulacağı son hortkuluktur?Baştan beri biliyordur ama kitabın sonunda anca bulur...daha önemli bir şey olmalı...Mesela  önemli bir şeyler rawenclaw binasında gizlenmiş olabilir...yada önemli bir kişi rawenclaw ın soyundan da olabilir...tabi soyu tükenmediyse....
|
|
|
|
|
|
Farketmez zaten... Ha öyle ha böyle... Benim için hepsi aynı. Herkes aynı. Basmakalıpsınız. Çoğunuzdan tiksiniyorum ama hayatın amacı bu; tiksindiğin insanlarla yaşayabilmek. Bunu başarırsan, hayatta kalırsın. Başaramazsan, mutsuz bir dünya seni bekler. N'apayım? Belki ben de sizden biri olurum bir gün. Lanet olsun.
|
|
|
|
elmind
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 24, 2006, 22:39:02 » |
|
kitabın isminin hakikaten deadly hallows deil deathly hallows olması ilgiiinç... deadly veil' gördümkalbim güm güm attı yauuu  sirius geri dööööööööööööön siriuuuuuuuuus rowling söz sana şeker vercem yap bi kıyak dönsün beee veya voldemort'uda oraya atalım gitsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 24, 2006, 23:40:03 » |
|
kitabın isminin hakikaten deadly hallows deil deathly hallows olması ilgiiinç... deadly veil' gördümkalbim güm güm attı yauuu  sirius geri dööööööööööööön siriuuuuuuuuus rowling söz sana şeker vercem yap bi kıyak dönsün beee veya voldemort'uda oraya atalım gitsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 25, 2006, 09:14:09 » |
|
HarryLatino sitesinin söylediğine göre "Field Fisher Waterhouse" isimli firma taaa 5 Aralıkta "Deathly Hallows" ismini web sitesinden yayınlamış. Hatta bununla birlikte diğer iki ismi de söylemiş. Pureblood'ın yukarıda söylediği gibi "Heart of Ravenclaw" ve "Deadly Veil"... Aynı firma 24 Temmuz 2003 tarihinde "Harry Potter and the Hogwarts Hallows" ve "Harry Potter and the Hallows of Hogwarts" gibi isimler ileri de sürmüş ve şimdiye kadar yapılan tahminler arasında gerçeğe en çok yaklaşan öneriler bunlarmış. helal olsun vallahi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eftelya
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 25, 2006, 09:37:15 » |
|
"Heart of Ravenclaw"bir arkadaş Ravenclaw son kitapta çok önemli olacak demişti.o arkadaşı tebrik ediyorum:) bu arada leakyde rowlingin patentini aldığı bir sürü isim başlık bulunuyor.bunlardan bazıları çok ilginç. Revenge of Dumbledore.Dumbledoreun intikamı :dumbicim intikam alacak biri olmadığı için bu muhtemelen kardeşi aberforth Last Prophecy:son kehanet umarım neville seçilmiş kişi değildir ve umarım harrynin hayatı boşa gitmez. Grey Lady acaba kim?
|
|
|
|
|
|
Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk'üz
|
|
|
|
sakura
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 25, 2006, 10:02:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
_!Uzayacağa benzer tutuştuğumuz LaDeS(...) "öLüM"(!)(!!) beni Kandıramazsın(!) Aklımda(.)(.)(.)_!_
|
|
|
|
elmind
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 25, 2006, 11:13:57 » |
|
çok ilginç ve daha da akıl karıştıran isimler gerçekten  kesinlikle rowling'in bile bile yapabileceği bir şey ilizyonistlerin numarasını nasıl açıklyamıyorsanız (Çünkü yanlış yere bakıyorsunuzdur) Rowling'te mutlaka dikkat dağıtmalı ve olayın esrarını korumalı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 25, 2006, 12:02:45 » |
|
bu başlıklardan hareketle varsayımda bulunursak, geriye kalan hortkuluklardan biri Rowena Rawenclaw'a ait bir eşya olabilir. 6. kitabı hemen tekrar okumalıyım, kaç hortkuluk kaldı hatırlamıyorum  tüle gelince, birileri daha orada ölüyor veya Sirius geri geliyor (hiç sanmam ama  ) veya tülün gizini öğreneceğiz. ama Ölümcül Kutsama adı bana hiç bir ipucu vermiyor  haber için teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|