|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #30 : Eylül 14, 2006, 13:51:24 » |
|
siz ruh meici teknikleriyle voldemort un tekniklerini bir tutuyosanız eger dicek bi şey yok heralde ben konunun dısında kalırım ama bilmelisinizki ruh emicilerde voldemort un hizmetkarı tıpkı ölüm yiyenler gibi ve onların hata yapma payı voldi ninkinden daha fazla.
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #31 : Eylül 14, 2006, 17:22:41 » |
|
siz ruh meici teknikleriyle voldemort un tekniklerini bir tutuyosanız eger dicek bi şey yok heralde ben konunun dısında kalırım ama bilmelisinizki ruh emicilerde voldemort un hizmetkarı tıpkı ölüm yiyenler gibi ve onların hata yapma payı voldi ninkinden daha fazla.
ama voldemort bile bi animagısun gerçek bi insan mı yoksa gerçektende bi hayvan mı olduğunu anlayamazki.yani çünkü benim bildiğim kadarıyla animagus olunca ortaya çıkan genel özelliklerden biride bu  yani sihir güçlerin animagus oluncaa normal insan olduğundaki kadar fazla olmuyor çünkü o sırada bi hayvana dönüştüğün içn güçlerin insan olduğun sıradakinden daha az ve etkisiz oluyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
x_profer
Süt
sonsuza ulaşmak kolaydeği olsun denemeden gitmem
|
 |
« Yanıtla #32 : Eylül 14, 2006, 18:08:46 » |
|
ama voldi en yakın hizmetkarlarından birirnin animagus olduu nu mutlaka biliyodur ayrıca voldi animaguslar için mutlaka bişi düşünmüştür tamtersini düşünmek voldi yi hafife almak olur bence orda snape olamaz saten kitaptada olduuna göre snpe o saatlerde uuyodu orda herhalikarda olamaz ama deilmi
|
|
|
|
|
|
sonsuz ölümse ben varım yaşamsa yokum düşünsene sonsuza ulaştığında elinde koca bir boşluk olcak güzel olan ulaşmmayı düşlemek
...DENİZDE BOĞULAN TEK SEN DEĞİLSİN O ZAMAN NİYE BOĞULMAYASIN NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !! (Türkiye FaN KlÜp) ÇaPuLcUlAr FaN cluP
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #33 : Eylül 15, 2006, 17:49:56 » |
|
voldinin en önemli özelligide çok iii bir zihinbendar olmasıdır siz snape nin voldinin gözüne baka baka yalan söyleme ihtimalinin ne olabilirki birde onun ölüm yiyenlerini kontrol etmek için kendi teknikleri var 5.kitapta oldugu gibi ya arkadaslar lord voldemort tan söz ediyoruz burda 3.sınıf hogwatrs ögrencisinden degil voldi bukadar salak olsaydı nasıl bütün büyücülerin korkulu rüyası olabilirdiki lütfen bir az mantık.
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #34 : Eylül 15, 2006, 17:55:29 » |
|
evt voldemort gerçektende çok iyi bir zihinfendar ama 5.kitaptan beride snape'in ne kadar ii bi zihinfendarolduğu durmadan vurgulanıyor ve 6.kitapta snape draco'ya şöle bişi diyodu:''anlaşılan bella teyzen sana zihinfend yapmayı öğretmiş,efendinden ne sakılıyorsun draco?'' diodu malfoy bile voldemort'tan bişiler saklabiliyosa zihinfend le bu konuda çok iyi olduğunu bildiğimiz snape'te çok rahat bi şekilde voldemort'tan bişileri saklayabilir bence 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #35 : Eylül 17, 2006, 14:28:05 » |
|
draco nun voldemorttan bi şey saklayabildigini zannetmiyorum onun ne yaptıgını dumbledore onun yüzüne bakmadan anladı ki voldimi anlıyamıcak snape e gelince oda çok iyi bir zihinfendar bile olsa yine kendisinin dedigi gibi (bkz 5,litap) eger voldemort senin zihnine girmeyi gerçekten istiyorsa yapabilecegin pek fazlada bir şey yok üstelik snape bir nimagus olsa btün animagusların ortaya çıktıgı 4.kitapta onunda ortaya çıkması lazımdı diyelimki çıkmadı bir başka antiteorim de bütün animaguslar yani çapulcular okuldayken animagus olmustu yani bunun için en uygun yer okul sihir bakanlıgı orada yapılan sihirlere karısamıyodu falan muhtemelen snape te animagus olsa okulda olurdu ve o kadar küçük bi hayvan oldugu içinde çapulcuları rahatca gözleyip okudan attırabilirdi ve bu onun hayatının emeli neden attıramadı neden çapulcu haritasıyla bir ilgisi yok neden 2.kitapta örümceklerle konusup sırlar odasında ne oldugunu ögrenemedi gibi bir sürü sorunun altından snape animagus çıkarsa ben o kitabı okumam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #36 : Eylül 17, 2006, 15:06:38 » |
|
ya bi kere 4.kitpta kim hangi animagus ortaya çıktı hiçbişi anlamadım ondan ve animagus olduğunu saklaması gerekiyodu snape'in yoksa ne anlamı kalcaktı ki?ayrıca voldemor'u bu kadar gözünğzde büyütmeniz bence saçma sonuçta isterse çok ii bi zihinfendar voldi'den bi takım şeyleri saklayabilir ve dumbledore'un draco'nun yaptıklarından haberdar olmasının sebebide snape'in draco'nun görevini dumb'a sölemesi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #37 : Eylül 18, 2006, 13:47:39 » |
|
ya demek böyle düsünüyosun sen böyle kutsal bir yemin etmişken onu bozup gidip dumb a söylermiydin planını belki sen söylerdin ama snape söylemicek kadar aklıllı biri gibi göründü bana neden sen katıksız muhalefet yapmak yerine olaya tarafsız bakmıyosun baksan görceksin eminim ama sen sırf bana muhalefet olsun diye inandıgın inanmadıgın her seyi söylüyorsun ne yani bende mi bunu yapayım eger biz böyle devam edersek bu konu bizim yüzümüzden sayfalarca gereksiz yere uzar gider.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #38 : Eylül 18, 2006, 15:49:47 » |
|
bi kere konuya tarafsız bakmayan sensin ben değil ayrıca voldemort'un snape'e kutsal bi yemin ettirdiğini kastederken bozylmaz yeminden bahsediyosan; 1.bu konuda elimizde kesin bi bilgi yok ama narcissa'la yaptığı yeminden bahsediyosan orda draco'yu korucağına söz veriyodu bu görevi dumby'e sölemiceğine değil 2.ben inanıp inanmadığım konılar hakkında konuşmuyorum ve bu kadar sert bi çıkışı nie yaptın onuda anlamış değilim  ben Rickmaniac'ın teorsini çok mantıklı buldum ve kitaptaki bi kaçşeyede baktığımızda snape'in animagus olma ihtimali çok yüksek görünüyo ama sen böle düşünmüyosan kendi düşnceni karşındaki kişiye zorla kabul ettiremezsin. ve son olarak konumuz snape'in animagus olup olamayacağıydı snape'in voldmort'tan bişeyler saklayıp saklamadığı değil bence konuya dönsek daha ii olur
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 13, 2007, 15:31:45 Gönderen: mls_hp »
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #39 : Eylül 25, 2006, 16:34:55 » |
|
bozulmaz yemini neden ettigini unutuyosun ama görevi yapmada draco ya yardım etcegine eger draco yapmazsada kendisi yapcagına yemin etti aman bende kavgaya dogru gittigimizi hissediyorum ve bu konuyu uzatmıcam bana ne snape animagusmu degilmi ya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #40 : Eylül 25, 2006, 16:42:54 » |
|
e zmn seninle tartışmanın bi anlmıyok.  bu konu burda kapansın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #41 : Eylül 26, 2006, 22:29:22 » |
|
bence de ama yinede neyse bosver ya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
felix felicis
müdahelesiz hayat için elele =D
Kakao

avucumda gökyüzü
|
 |
« Yanıtla #42 : Aralık 09, 2006, 13:53:17 » |
|
sitenin başka bi yerindede buna benzer bişe okumuştum bana sorarsanız snape kesinlikle bi örümcek 
|
|
|
|
|
|
bütün ciddiyetimle yemin ederim ki hayırlı bir şey düşünmüyorum  yaşamak için yazmak yalnızlıkla şeviş karanlığa boşal !!! [/color]
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #43 : Aralık 10, 2006, 21:58:12 » |
|
snape bence de animagus. Bununla ilgili bir teorim var bu siteye koymuştum ama bunu okumadan önce sakın alıntı olduğunu sanmayın, ikisi de paralel gerçi. Neyse bi de benimkini okuyun Yapıştırıyorum Seni tahmin edebileceğinden bile yakından izliyordum Harry Albus Dumbledore
Bu sözü Dumbledore söylüyor. Bu cümleyi okuduğumda gerçekten merak etmiştim Dumbledore Harry'i nasıl izliyor diye. Besbelli gözcüleri vardı. Privet Drive' ı Arabella Figg gözlüyordu ve Harry dışarı çıktığında bir büyücüyle(muhtemelen gözcü) karşılaşıyordu.
Bir keresinde Petunia Teyze ve Dudley'le alışverişteyken mor silindir şapkalı, ufak tefek bir adam selam vermişti ona
Tepeden tırnağa yeşiller içindeki uçuk bir ihtiyar kadının teki neşeyle el sallamıştı ona
Geçen gün sokakta upuzun mor bir palto giymiş saçsız bir adam elini sıkmış, sonra da tek söz söylemeden uzaklaşmıştı< Peki bunlar kim olabilir??? Birincisi Dedalus Diggle ki bunu kendisi söylüyor.
Bence diğeri Kingsley Shacklebot. Çünkü Shacklebot da kel,ciddi ve konuşmayı sevmiyor.
Tabi eğer bu kişiler Dumbledore tarafından yollandıysa Yoldaşlıktalar demektir. El sallayan kadının Harry' i acayip sevdiği aşikâr. O da yoldaşlıktaysa Harry' i almaya gelmiştir diye düşündüm. O geceye bakıldığında iki kadın var: Emmeline Vance ve Hestia Jones. Tabi bu kişiler saydıklarımdan biri olmayabilir ama Dumbledore' un adamı olduğuna eminim.
Peki Dumbledore 4 Numara' da nasıl gözlüyordu Harry'i.(Orada bir gözcü olma ihtimali oldukça yüksek çünkü hayatının çoğu orada geçiyor) Tabii ki bir animagus ya da başka bir yöntemle biçim değiştirmiş bir büyücü. Ama animagus ihtimali daha yüksek çünkü bu tür bir dönüşüm daha pratik.
Eğer gözcü bir animagussa farkedilmeyen bir hayvan olmalı mesela: Yatağının altında bir çift buldu, teklerden birinin üzerindeki örümceği çekip aldıktan sonra ayaklarına geçirdi.Örümceklere alışıktı, merdiven altındaki dolap örümceklerle doluydu çünkü Gerçekten merak ediyorum şu çok titiz Petunia teyze örümcekelri neden temizlememiş?Orası Harry'nin dolabı da ondan diyebilirsiniz ama bu: "KES"diye bağırdı Vernon Enişte tavandan birkaç örümcek düştü Titiz Petunia' nın mutfağında örümcekler ne arıyor? Evet örümcek bir casus için uygun bir beden. Peki örümcek kim olabilir?
Harry'nin oturacaqını sandıqı bir sürü istiflenmiş ve örümcek aqlarıyla kaplanmış kutu vardı...(Snape'in odası)
Ders başlarken Harry orada öylece oturup Snape'e bakarak, onun başına korkunç şeyler geldiğini canlandırdı kafasında... ah, Cruciatus lanetini yapmayı bir bilseydi... Snape'i tıpkı bir örümcekmiş gibi yerde sırtüstü süründürür, titretir, kasardı...
Harry etrafa baktı ve biraz ileride, masaların arasından Giriş Salonu'na açılan kapıya doğru ilerleyen Snape'i gördü, hâlâ kendi soru kâğıdına dalmış gibiydi. Yuvarlak omuzlu ama bir deri bir kemikti, bir örümceği hatırlatır şekilde sarsıla sarsıla yürüyordu ve yağlı saçları yüzünün etrafında hoplayıp zıplıyordu.(Snape'in en kötü anısı)
Evet bir örümcek bir casus ve ya bir gözcü için mükemmel bir bedendir.
Snape'in saçları ve gözleri kapkara ki bu da örümcek özelliği. Bence aragog gezisindeki küçük örümceklerden biri de snape'di bir durum olursa onu korumak için.
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
dangerous
|
 |
« Yanıtla #44 : Aralık 11, 2006, 16:15:06 » |
|
çok kanıtlayıcı teoriler mükenbell
|
|