Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 06:59:25  

Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: PengueN  (Okunma Sayısı 3067 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hainElf
Şeker
**

pek köklü ve asiL BLACK ailesi

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #45 : Ağustos 14, 2007, 17:58:40 »

abi Ersinle Yiğit i harbi deli takip ederdim üzüldüm ya koskaca penguen ne zamandır takip edioz. Kararsız  nese hayırlısı Kahkaha

PEK KÖKLÜ VE ASİL BLACK AİLESİ
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: PengueN
« Eklendi: Ekim 13, 2008, 06:59:25 »

Gece
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : Aralık 27, 2007, 17:01:31 »

ersin karabulut,yiğit özgür,uğur gürsoy penguen okuma sebebimdi
Şimdi Uykusuz alıyorum
Penguen tadı var mı?bence yok
ama Penguen'in de onlarsız tadı yok Acayip

"İnci,Kaptan Sparrow'un!"

"Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu;diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir.Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin,öte yanda mecbur değilsin.Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim.Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir."

MeLix
Has Türk Kahvesi

! ๓єlเร !

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #47 : Aralık 27, 2007, 21:21:25 »

ayda yılda bir kere penguen aldım bugün,şöyle bir baktım uzaktan,eski günleri hatırladım,her hafta nasıl heyecanla yeni sayısını almayı iple çektiğim dergiydi bu dergi...sonra uykusuzu doğurdu..papuçu dama atıldı penguenimin..dedim içimden "unutmadım seni,güzel günlerdi.." ,aldım uykusuzla beraber..evde şuan.selamı var sizlere,öyle bakıyor bana =)

bu hafta uykusuzun da pengueninde 2008 takvimi vermesi süper olmuş..ama uykusuzda ersin karabulutunkini alacaktım,bulamadım,zaten rezil oldum bütün uykusuzların penguenlerin içini karıştırdım takvim için Kahkaha en güzeli hangisi diye ayıkladım bu güzel şu güzel hepsine baktım ama ersinimin çizdiği takvimi bulamadım:( bulursanız haber verin yollayın banada:P

Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #48 : Aralık 27, 2007, 22:07:56 »

a-ha! bu hafta ayaklarım popoma vura vura gittim, aldım takvimli uykusuzumu, içinden ersin çıktı XD çizdiği her kareye yaklaşık 4 saat bakabilirim. bir insan bu kadar mı güzel ayrıntı anlatır anacım... neyse efenim penguen'e de şöyle bir baktım.
cem dinlenmiş ve alpay erdem, ha bir de servet&sönmez için hala alınabilir durumda. yeni bi çocuk gelmiş, o da güldürüor ama ender yıldızhan havası sezdim hafif. uykusuz'da engin günaydın gitti sanırım, onun yerine oh yes gibimsi yazılar yazan bi eleman veya benim favorim olan cem dinlenmiş veyahut alpay erdem alınabilir. pinguyin'e dokununca bi yalnızlık, bi hüzün, bi incelik hissediyorum nedense Dil Çıkaran terk edilmişlik var sanırım üstünde, veya ben sallıyorum şu an Dil Çıkaran ama tadı, dokusu fln artık çok uzaktan geliyor bana, her çarşamba (alternatif: perşembe) koşa koşa almaya gittiğim zamanki, o ilk sayfasını açıp, şimdiki halinden daha kalın sayfalarına dokunduğum zamanki hazzı alamıyorum. alla alla, bi buhranlı anlattım bu durumu nedense Dil Çıkaran ama yine de insan bi penguen alıp okumak istior arada.

27 July 2008
Ali Sami Yen Stadium
ante mortem
Kakao

We all deserve to die..even you Mrs.Lovett even I!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #49 : Ocak 04, 2008, 03:17:08 »

Ersin Karabulut, Yiğit Özgür Uykusuz da olunca Pengueni arada bir alır oldum Terleyen

"Bir adam öldürülemiyorsa eğer, yaşıyor olabilir mi?
Tam olarak anlamıyorum...
ama mesele şu ki; bir bedeni var ve yürüyor,konuşuyor,öldürüyor ve bu yüzden de,
evet yaşıyor diyebiliriz
!"

Yaklaşıyor!

MeLix
Has Türk Kahvesi

! ๓єlเร !

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #50 : Ocak 04, 2008, 22:58:27 »

bu haftada verdi takvim yine rezil oldum seçmece yaptım hangisi en güzel sonunda ersininkini aldım geçen bulamamıştım onunkini Kahkaha aslında şeytan dedi ki bi ara bütün takvimleri al birinin içine koy kim ne görücek sanki Dil Çıkaran ehue ama tabi uymadım şeytanın sesine:Puysamıydım yoksa zuhuhau:D yok yok..neyse bu hafta acı kaybımız : at kopardı beni ya...hakkaten acı kaybımız ama gitti güzelim at nasılda atmıştı üstünden tayyibi muhuha:D:D

edit : sonradan farkettim ya uykusuz konusuna yazıcaktım allah beni napsın!
« Son Düzenleme: Ocak 04, 2008, 22:59:32 Gönderen: MeLix » Logged

Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: