|
duha diggory
|
 |
« Yanıtla #75 : Eylül 16, 2006, 00:09:35 » |
|
çanakkale mahşeri we yemende çok aladm ha bide çalıkuşunu okudumda küçüktm onuda okudumda herşee alıodm gülse birseln kitaplarnda güldm en çokda
|
|
|
|
|
|
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE(TüRkİyE FaN cLuP) WEASLEY İKİZLERİ FAN CLUP
|
|
|
|
|
|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #76 : Eylül 16, 2006, 13:29:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Snow_Queen
Bir kar Kraliçesiyim! ^^
Şeker

SiL BaŞtaN!..
|
 |
« Yanıtla #77 : Eylül 16, 2006, 14:07:01 » |
|
Nazlı ERay-Sizin hiç Babanız Öldü mü? 
|
|
|
|
|
|
FotoğRaf Fan CluB ba$kanı FaShİoN FaN cLuB TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTİ-EMMACIYIZ Canım!!!...  ...Ya son filmde çok az rolün vardı!6.filmi sabırsızlıkla bekliyorum!... Spongebob SquarepantsANTI BUSH!!!tệфmằn fan club  
|
|
|
|
milkshake
|
 |
« Yanıtla #78 : Eylül 17, 2006, 02:12:27 » |
|
valla ben pollyannayı okuduğum zaman çok ağlıyorum kitabın gerçeği var bende 20 senelik falan kısaltılmamış hali ve ben hüngür hüngür ağlıyorum!!!!!!! güldüğüm kitap da sevgili salak günlük die bi kitap ay kopuyodum onu okurken yaa  harry potterı söylemiyorum zaten gerek bile yoq bazı yerlerde kopuyorum bazı yerlerde de çok ağlıyorum özellikle de dumbledoreun ölümünde ve cedricin ölümünde çok ağladım....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 17, 2006, 02:16:56 Gönderen: milkshake »
|
|
|
|
|
pink
Süt
|
 |
« Yanıtla #79 : Ekim 03, 2006, 18:08:34 » |
|
benim güldüğüm kitapda ağladığım kitapda hp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Eternal Glory
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #81 : Ekim 05, 2006, 22:21:38 » |
|
Dün Azkaban Tutsağı'nı okurken ağladım...
|
|
|
|
|
|
Memur beni kanun adına tutukladı, ben onu özgürlük adına tokatladım.
|
|
|
|
daRk_RockeR
|
 |
« Yanıtla #82 : Ekim 13, 2006, 15:08:31 » |
|
ben hp zümrüdüankada; hermione ron'a sırf sen bir çay kaşığının duygusallığına sahipsin die herkesi öle sanma dediğinde cok gülmüştüm ağladıklarım: ipek ongun-şimdidüğün zamanı(her okuduğumda ağlıyorum) konuş benimle angel-evelyn valarino bir milyon küçük parcada hem agladım hem güldüm baska hatırlamıorm sonra yazarm 
|
|
|
|
|
|
 ~.~ GerçekLeşmemiş istekLer mezarLıqı qibi içim. GerçekLeşmeden öLen istekLerin mezartaşLarı var içimde. Ne zaman kendi içimde yürüyüşe çıksam ayakLarım bu mezartaşLarına takıLıyor, tökezLiyorum. BunaLtıyor bu beni.
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #83 : Ekim 13, 2006, 23:02:54 » |
|
weasleylere çok gülmüşümür  ağladığım ise şu çılgın türkeler birde dumbledorenin cenazesi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ginny_Gizem
|
 |
« Yanıtla #85 : Ekim 24, 2006, 21:14:16 » |
|
Jose Mario De Vasconcelos - Şeker Portakalı Bu kitabı birçok bölümünde ağlayarak okudum.Beni bu kadar ağlatan ve duygulandıran bir kitap okumadım şimdiye kadar.Okumayan arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
Mutluluk her zaman vardır, yeter ki en karanlık anlarımızda ışığı açmayı bilelim.
Ne hasta bekler sabahı ne taze ölüyü mezar Ne de şeytan bir günahı benim seni beklediğim kadar. Geçti artık istemem gelmeni, yokluğunda buldum seni Bırak vehmimde gölgeni... gelme artık neye yarar
harry&ginny fun club
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #86 : Ekim 24, 2006, 21:33:14 » |
|
bu güne kadar okuduum kitaplardn bi tek harry potter dumb ve sirius'un ölümleri ve prıorı incantantem sırasında asadn ana baba potter fırlayınca çok ağlamıştım en çok güldüklerim ise yine hp ve gülse birsel'in kitapları
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IncurabLe
|
 |
« Yanıtla #88 : Kasım 01, 2006, 19:57:07 » |
|
zeki kayhan çokşunun kitaplarının bir çoğunu okurken gülmekten kırılıp gitmiştim
Ve Kırmızı Eğrelti Otunun Büyüdüğü Yer.
Hayatımda ağladığım tek kitap melez prensten sonra
Melez Prenstede Dumbledore vedada ağlamıştım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #89 : Kasım 05, 2006, 15:38:35 » |
|
şeker portakalı ve devamında ağladım hp'de siriusun ölümünde ağladım ve tabi dumbledorenin ölümünde yine hp'de lavender-ron ilişkisinde gülmekten kırıldım başka vardır ama aklıma gelmiyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|