|
Night Blue
|
 |
« Yanıtla #60 : Mart 09, 2007, 01:03:46 » |
|
canım Banu'da kıskanılmayacak gibide değilki ama...Bu arada aslına bakılırsa yani ben kitabı pek beğenmedim...Sürekli güncel olaylar vardı...Bana kalırsa insan yeniliklere açık olmalı ama orda bana göre sadece üç tane önemli olay vardı; 1.Burak'ın evlenmesi 2.Dilek'in düşük yapması 3.Sırma'nın hamile olması Eskiden dedesine çok gülerdim valla bu kitapta dedesinin bahsi çok az geçiyor maşşallah kitapta en çok anlatılanlardan biride Pembe...Off çok konuştum bende yaa!!  bence de niye direk yazdın ya puff 
neyse zaten 7. kitap çıksa bile okumama kararı almıştım 6. kitabın sonu yüzünden ipek onguna pek bi sinir olmuştum 
ama belki okurum bilemiycem
|
|
|
|
|
|
mmm..
♥ i saw an angel in blue jeans ♥

|
|
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #61 : Mart 14, 2007, 18:14:38 » |
|
Yeni görüyorum bu konuyu :S Çok sevindim yenisinin çıkmasına,nasıl bişey acaba  (önceki sayfaları okumadım öğrenmeyeyim diye  ) Çok saol ya haber verdiğin için 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #62 : Mart 14, 2007, 19:22:55 » |
|
ya ne bileyim okuması zevkli itiraf ediyorum bütün serisini okudum ama nedense bana çok itici geliyor..sanki brunch ı bilmezssek cahil kalırmışız gibi...ya da temizlikçi kadınlar kola kutusunu bile açmayı bilemiycek kadar geri kafalıymış gibi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
d!lara
|
 |
« Yanıtla #63 : Mart 15, 2007, 11:55:19 » |
|
neyse zaten 7. kitap çıksa bile okumama kararı almıştım  6. kitabın sonu yüzünden ipek onguna pek bi sinir olmuştum  ama belki okurum bilemiycem[/b] ben de öyle düşünmüştüm nie oktayla deil de özgürle evlendi diye sinirlenmiştim! ama şimdi 7. kitabı okuyunca iyi ki de özgürle evlenmiş dedim  okumanı tavsiye ederim 
|
|
|
|
|
|
Love is all I'm praying for stay with me Give me strength to carry on stay with me And hearts will surely find the way to go stay with me Be my shelter when the angels disappear!!
"...Doch ach, schon mit der Morgensonne Verengt der Abschied mir das Herz..."
|
|
|
|
|
|
|
|
cookie monster
|
 |
« Yanıtla #66 : Temmuz 23, 2007, 19:12:24 » |
|
allahımmm! inanmıyorum. bu kadının paraya ihtiyacı vardı sanırım. bu değil miydi, "artık yolun sonuna geldik bu kitap son" diye 6. kitabın kapağına yazan? nedir yani? para tatlı geldi heralde. yani bu serranın çocukluk huysuzlukları, ergenlik salaklıkları ve de üniversite hoppalıkları bitti bir de evcilik oynamasını okuyacağız!! ay ne güzel(!)... ps: bu kitabın tek doğru yanı var . "özgür'lerle evlenilebilir. tam evlenmelik erkeklerdir" 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 23, 2007, 19:13:57 Gönderen: cookie monster »
|
|
|
|
|
|
gössde
|
 |
« Yanıtla #67 : Temmuz 25, 2007, 14:54:37 » |
|
YAAAA kitabın çıktığını daha yeni öğrendim inanamıyorum daha o gün okuyacak kitap bulamayıp 6. kitabı tekrar okumuştumm en kısa zamanda alıcamm çok saolun bilgilendirdiğiniz için biraz geciktim ama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*sarah_dan*
|
 |
« Yanıtla #68 : Temmuz 25, 2007, 15:18:32 » |
|
allahımmm! inanmıyorum. bu kadının paraya ihtiyacı vardı sanırım. bu değil miydi, "artık yolun sonuna geldik bu kitap son" diye 6. kitabın kapağına yazan? nedir yani? para tatlı geldi heralde. yani bu serranın çocukluk huysuzlukları, ergenlik salaklıkları ve de üniversite hoppalıkları bitti bir de evcilik oynamasını okuyacağız!! ay ne güzel(!)... ps: bu kitabın tek doğru yanı var . "özgür'lerle evlenilebilir. tam evlenmelik erkeklerdir"  aslında kitabı gerçektende bitirmişti ama gelen mektuplar üzerne son kez yazmaya karar vermiş.hatta bir mektuptan o kadar çok etkilenmiş ki tekrar yazamasına en büyük etkenlerden birisi de odur.kadın mektubu kitabın başına bile koymuş ya. 
|
|
|
|
|
|
Dünyadaki Son Robot Wall.E

|
|
|
|
elcin
|
 |
« Yanıtla #69 : Temmuz 30, 2007, 15:39:15 » |
|
hatta hatırlıorum bi ara birisiyle oktay ne kadar romantiik die konuşmuştukk Tahmin ettigim kişi olmasin,Dilara?  bana bu mutlu haberi ilk Dilara vermişti,çok sevindim ama bi türlü alma fırsatim olmadi  aslinda oldu ama baska kitaplar aldim,şimdi gidip almaya üşeniyorum,eve kapattim kendimi  en kısa zamanda alicam ama haber için saol D!laracuum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gössde
|
 |
« Yanıtla #70 : Temmuz 31, 2007, 20:57:31 » |
|
5 gündür arıyorum kitabı bulamadım daha uyuz oldum yaaaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #71 : Temmuz 31, 2007, 21:37:16 » |
|
allahımmm! inanmıyorum. bu kadının paraya ihtiyacı vardı sanırım. bu değil miydi, "artık yolun sonuna geldik bu kitap son" diye 6. kitabın kapağına yazan? nedir yani? para tatlı geldi heralde. yani bu serranın çocukluk huysuzlukları, ergenlik salaklıkları ve de üniversite hoppalıkları bitti bir de evcilik oynamasını okuyacağız!! ay ne güzel(!)... ps: bu kitabın tek doğru yanı var . "özgür'lerle evlenilebilir. tam evlenmelik erkeklerdir"  aslında kitabı gerçektende bitirmişti ama gelen mektuplar üzerne son kez yazmaya karar vermiş.hatta bir mektuptan o kadar çok etkilenmiş ki tekrar yazamasına en büyük etkenlerden birisi de odur.kadın mektubu kitabın başına bile koymuş ya.  ne yazıyo merak ettim ya 
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
thor
Şeker

Bir Tutam Mutluluk
|
 |
« Yanıtla #72 : Ağustos 04, 2007, 19:42:46 » |
|
nerdeyse bütün kitaplarini okudum ama ( alınmasın... ) kataplar çokkk sıkıcı ve hiç birini sonuna kadar biteremedim son kitabi almaya hiç niyetim yok ama belki ark. larimdan alirim çünkü onlar ipek ongun hastasilar ...
|
|
|
|
|
|
MAsH!ARa
AŞK ÖLDÜ.....! <3
|
|
|
|
BilgeNazz
|
 |
« Yanıtla #73 : Ağustos 10, 2007, 21:42:34 » |
|
okudum sonunda kitabı bir günde bitti dili çok sade olduğundan. güzel kitaptı devamını da bekleriz 
|
|
|
|
|
|
кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяıEylül yıldızları gibi Benden çok, uzağa yakın Ve Eylülün yaz sonuna gelişi gibi, O cananın gelişi; Ömrümün sonuna yakın...
|
|
|
|
hainElf
|
 |
« Yanıtla #74 : Ağustos 14, 2007, 18:04:00 » |
|
yaw var ya gerçekten o Özgür le son süperdi bakiiim bu nasılmış 
|
|