Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 07:27:02  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Üçüncü Dünya Savaşı ~ Burak Turna  (Okunma Sayısı 130 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Bursa & Didim. Eylül'e kadar yokum.

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 23, 2008, 22:58:35 »

Yıl 2010 " Medeniyetler Çatışması " patlak verdi. Doğu ve Batı'nın nihai savaşı bütün şiddetiyle başladı. Dünya tarihinin kanlı ve acı dolu sayfalarına yenileri ekleniyor. Daha önce kimsenin hayal bile edemediği kitlesel ölüm silahları harekete geçiriliyor. Türk ordusu savaşa katılıyor. Türk savaşçı timii , yok olma eşiğindeki dünya için son umut !

Bu kitabı 3 yıl önce yaz tatilinde okumuştum. Çok hoşuma gitmişti. Okuduğum ilk Politik Kurgu - Romandır kendileri. Ama zorla okudum. Okutmadılar anacım Dil Çıkaran ! Tatile gittiğimiz yerde , havuz kenarında okumayı tercih ettim bazen Hede Hödö

Akılsızlığa bak Hede Hödö Orda da bir - afedersiniz - hanzo , <.< vardı. O her havuza girip " cup , güp , çıppss " vb sesler eşliğinde atlayıp , kovalarca su sıçrattığında , ben kitaba hamle ediyordum. Ama çok geç oluyordu , kitabım rezil oldu <.< Böhüü Ağlayan <.<

Kitap için asıl yorumuma gelince , devletler , bireyler , herşey işin içinde. Çok heyecanlı bir kitap. Yalnız bittiği yer , bana yarım bırakılmış gibi bir izlenim bırakmıştı. Neyse , başları sıkıcı gelebilir ama tavsiye ederim Gözlerini Deviren

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Üçüncü Dünya Savaşı ~ Burak Turna
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 07:27:02 »

Gece
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ocak 23, 2008, 23:41:12 »

ya ben ucunu bucağını kaçırdım bunların kitaplarının Metal Fırtına'yla bir başladılar sonra bir sürü devam kitabı çıktı;büyük bir ihtimal bununda devamı vardır,ondan yarım gibi gelmiştir sana sonu Kahkaha
ama çok güzeldi serileri hakikaten çok ilginç tespit,idea ve kurguları var Öpücük

"İnci,Kaptan Sparrow'un!"
Harrius
Kakao

Erkin

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Ocak 29, 2008, 01:24:01 »

Okumadım ama okumak isterim. Metal Fırtına serisini okudum. Güzeldi. Tavsiyen için teşekkürler!

Yazan Bir Yazar

Belki bir ömür, belki bir an...
Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Sıcak Çikolata

Ateşten gelen ruh...

the-atesoku@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #3 : Mayıs 16, 2008, 00:10:55 »

Metal Fırtına serisinde okuduğum 4. ve son kitaptır, biraz sıkıcı gelse de güzel bir kitap.

Albus Dumbledore   ve  Gellert Grindelwald   arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düsünseli'den Gerçekler  'de...

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: