|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #825 : Nisan 30, 2008, 20:38:11 » |
|
Harry Potter Ve Felsefe Taşı (yeni başladım)
|
|
|
|
|
|
E=mc² Fan ClubKatılmak için.. Tık!..
|
|
|
|
|
|
BilgeNazz
|
 |
« Yanıtla #826 : Mayıs 01, 2008, 18:00:11 » |
|
Veda-Ayşe Kulin  Ayşe Kulin'in her kitabı gibi harika (sevdalinla ve füreya hariç; nedense okuyamadım onları )
|
|
|
|
|
|
кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяıEylül yıldızları gibi Benden çok, uzağa yakın Ve Eylülün yaz sonuna gelişi gibi, O cananın gelişi; Ömrümün sonuna yakın...
|
|
|
melinda_HP
Süt
|
 |
« Yanıtla #827 : Mayıs 03, 2008, 20:26:09 » |
|
Veda-Ayşe Kulin  Ayşe Kulin'in her kitabı gibi harika (sevdalinla ve füreya hariç; nedense okuyamadım onları ) Sevdalinka yı en kısa sürede okumalısın gerçekten en iyi çalışması odur bence:D Ben su anda George Orwell'dan Hayvan çiftliği okuyorum.Komünizmi merak edenlere önerrim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #828 : Mayıs 03, 2008, 20:36:40 » |
|
İki Şehrin Hikayesi
|
|
|
|
|
|
E=mc² Fan ClubKatılmak için.. Tık!..
|
|
|
|
BilgeNazz
|
 |
« Yanıtla #829 : Mayıs 04, 2008, 09:09:10 » |
|
Jay Parini- Son İstasyon ~Tolstoy'un son yılı Güzel bir kitap ama yavaş gidiyor ( ya da okumada ben yavaşlaım  )
|
|
|
|
|
|
кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяıEylül yıldızları gibi Benden çok, uzağa yakın Ve Eylülün yaz sonuna gelişi gibi, O cananın gelişi; Ömrümün sonuna yakın...
|
|
|
|
polyanna_(elif)
|
 |
« Yanıtla #830 : Mayıs 04, 2008, 09:26:58 » |
|
balzac'ın vadideki zambak kitabı <(KLaSiKLeRe BaYıLıYoRuMmM!!!)>
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 04, 2008, 09:28:11 Gönderen: polyanna_(elif) »
|
|
Harry Potter Cafe Ya ümitsizsiniz, Ya da ümit sizsiniz. Ya çaresizsiniz. Ya da çare sizsiniz.
|
|
|
|
Apus
|
 |
« Yanıtla #831 : Mayıs 04, 2008, 11:01:07 » |
|
Paulo Coelho-Portobello Cadısı
|
|
|
|
|
|
Savulun atlar,eşekler,camışlar..  Şekerler geliyor 
|
|
|
wiseva
Şeker

(= ...eL NiNo.. =)
|
 |
« Yanıtla #832 : Mayıs 05, 2008, 00:27:08 » |
|
halide edip adıvar--sinekli bakkal önyargılı olmayalım arkadaşlar çok güzel bir kitap..  hep karşılaştım yani herkes önyargılı bu konuda..
|
|
|
|
|
|
éğéR aşK ßuYsa sévgi ßuYsa isTémiYoruM.. ßu şeHir sensiz Yaşanmaz oLdu ..DayanaMıyoRum..
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #833 : Mayıs 05, 2008, 08:08:17 » |
|
halide edip adıvar--sinekli bakkal önyargılı olmayalım arkadaşlar çok güzel bir kitap..  hep karşılaştım yani herkes önyargılı bu konuda.. şu yaşıma kadar halide edip adıvarın sinekli bakkalına karşı önyargılı kimse görmedim de duymadım da ne önyargısı nesine önyargılı olcakmışız?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laila
|
 |
« Yanıtla #835 : Mayıs 05, 2008, 22:56:01 » |
|
Gölgeleri Öldürmek ~Val McDermid
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #836 : Mayıs 06, 2008, 14:57:38 » |
|
adada macera-enid blyton (hoş bi kitap) ve karanlık tepeler hattı-patrick carmen(yeniden okuyorum)
|
|
|
|
|
|
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm
|
|
|
havita
Sirius Black
Kakao

Ejderha Süvarisi
|
 |
« Yanıtla #837 : Mayıs 07, 2008, 14:43:45 » |
|
Zaman Çarkı - Göğün Ateşleri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wiseva
Şeker

(= ...eL NiNo.. =)
|
 |
« Yanıtla #838 : Mayıs 08, 2008, 14:56:53 » |
|
halide edip adıvar--sinekli bakkal önyargılı olmayalım arkadaşlar çok güzel bir kitap..  hep karşılaştım yani herkes önyargılı bu konuda.. şu yaşıma kadar halide edip adıvarın sinekli bakkalına karşı önyargılı kimse görmedim de duymadım da ne önyargısı nesine önyargılı olcakmışız? herkesin karşılaşması gerekmiyor zaten.. önyargıdan kastım da kitabı okumayan bazı insanlar kitabın sıkıcı olduğunu düşünüyorlar ben de böyle düşünenlere kitabın çok güzel olduğunu anlatmaya çalışıyorum.. tabiki herkes böyle düşünmeyebilir ama düşünenler de vardır...
|
|
|
|
|
|
éğéR aşK ßuYsa sévgi ßuYsa isTémiYoruM.. ßu şeHir sensiz Yaşanmaz oLdu ..DayanaMıyoRum..
|
|
|
|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #839 : Mayıs 08, 2008, 17:15:07 » |
|
yolların başlangıcı_amin maalouf
|
|