|
sukran.oz
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 28, 2006, 16:42:52 » |
|
atlantisi yeni bitirdim baya güseldi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
delidir
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 28, 2006, 16:52:19 » |
|
simyacıya yeni başladım bir haftadır bir sürü kitap deniyorum hiç biri açmadı beni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bells_lestrange
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 03, 2006, 21:51:07 » |
|
dan brown - dijital kale 1 aydır nihayet başlayabildim
|
|
|
|
|
|
Nightwish Hayran Kulübü
|
|
|
|
|
Öykücüq
Eternal Glory
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 04, 2006, 02:01:55 » |
|
C.S. Lewis - Narnia Günlükleri:Prens Caspian kitabını okuyorum şu an...
|
|
|
|
|
|
Memur beni kanun adına tutukladı, ben onu özgürlük adına tokatladım.
|
|
|
|
|
anita blake
½ Tuğçe ½
Kakao

kan prensesi
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 09, 2006, 02:58:30 » |
|
ben bu sabah yeni bitane aldım.. :Robin Hobb dan Suikastçının çırağı güzele benziyo... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginny weasly
kara kartalllll
Kakao

|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 09, 2006, 04:35:17 » |
|
melekler ve şeytanlar dan brown un
|
|
|
|
|
|
 harry&ginny fun club[img]
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 09, 2006, 04:42:08 » |
|
susanna tamaro---daha çok ateş daha çok rüzgar
|
|
|
|
|
|
~ Twilight ~
|
|
|
|
Isla
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 10, 2006, 16:24:00 » |
|
Dan Brown - Da Vinci Sifresi ikinci defa okuyorum
|
|
|
|
|
|
 I memorise every line And I kiss the name that you sign And darling then I read again right from the start Love letters straight from your heart
|
|
|
|
daRk_RockeR
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 10, 2006, 17:48:30 » |
|
Turgut Özakman- Şu ÇIlgın Türkler
|
|
|
|
|
|
 ~.~ GerçekLeşmemiş istekLer mezarLıqı qibi içim. GerçekLeşmeden öLen istekLerin mezartaşLarı var içimde. Ne zaman kendi içimde yürüyüşe çıksam ayakLarım bu mezartaşLarına takıLıyor, tökezLiyorum. BunaLtıyor bu beni.
|
|
|
|
|
|
Frank McCourt
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 15, 2006, 21:59:51 » |
|
bende Şu Çılgın Türklere başladım gayet güzel bi kitap
|
|
|
|
|
|
“Müzik, izledikten bir saat sonra unutup hayatınıza aynen devam ettiğiniz o salak fimler gibi değildir. O sizi bir şeyler yapmak için ateşlendirmelidir. Sanatın, insanların bok içinde yüzmekten memnun olduğu şu dönemde herşeyi değiştirebileceğini düşünmek belki safça olabilir, ama Jack Nicholson’un One Flew Over the Cuckoo’s Nest'de dediği gibi: En azından denedim, kahretsin... En azından bunu da yapmış oldum...” (Darren White)
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 15, 2006, 23:20:34 » |
|
ölüm kapısı serisi birinci kitap - ejder kanadı 
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
|
OnLy-U 4eVeR
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 15, 2006, 23:26:57 » |
|
halide edip adıvarın sinekli bakkal kitabına başladım çok hoş bi kitap bende sinekli bakkal nie demişler die düşünüodum meğer o yerin ismiymiş baya yeni osamanlıca kelimenin anlamını öörendim ayrıca....tawsiye ederim;D
|
|
|
|
|
|
Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeLdir. Herkes biLiyorsa o bence hiç güzeL değiLdir. Onun güzeLLiğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir. YaLnız ben biLiyorsam bu aşktır. Hiç kimse görmüyorsa bu !!...YALNIZLIKTIR..!!
|
|
|
|