|
|
|
|
|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #31 : Temmuz 06, 2007, 22:41:26 » |
|
evet güsel bi de onun kaleminden çıkmış film olmuş bi kitap var düş kapanı tavsiye ederim yeni tv de verdiler zatn süpr bi film
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cookie monster
|
 |
« Yanıtla #32 : Temmuz 23, 2007, 16:25:25 » |
|
medyum adlı kitabı açık ara favorimdir. bu adamın en sevdiğim yani olayları "abartmadan" anlatması, fakat öyle bir tarzı var ki okurken direk olayın içinde hissediyorsunuz kendinizi. aslında "korku" ve "gerilim" öğeleri olarak kullandığı şeyler günlük hayatta çok rahat yaşayabileceğimiz şeyler olduğu için etkisi de çok daha fazla oluyor. hatta şu an içinde bulunduğum durumda bile bir gerilim yaratabilir bence. "sıcaktan oksijeni tükenmiş gibi hissettiren odasında cookie bilgisayarının başında oturmuş yazı yazıyordu. arkasını döndüğü bahçe kapısı açıktı. odanın perdelerini havalandıran hafif rüzgar da onu boğuluyormuş hissinden kurtaramıyordu. arka fonda çalan frank sinatra da ona dedesiyle beraber izlediği eski amerikan filmlerini hatırlatıyordu içten içe. o sırada annesi odaya girdi. hiçbir şey söylemeden bahçeye çıktı. 5 dakika sonra perde haşin bir hareketle açıldı ve kapıdan........" diye gider bu  kısaca "büyüksün king" diyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #34 : Temmuz 25, 2007, 15:03:23 » |
|
ben de sadece ''kemik torbası''nı okudum.şu evdeki kitapları bitince alıcam diğer kitaplarını. gece herkes uyurken ben kitabı okuyodum sabah okuyunca korkunç olmuyo çünkü.kendimi olayların içinde gibi hissediyodum.sürükleyici olduğundan insan kaptırıyo kendini 
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
ewrimm
|
 |
« Yanıtla #35 : Temmuz 25, 2007, 21:57:50 » |
|
evet bu adam müthiş yazıoo:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lostsoul
|
 |
« Yanıtla #36 : Temmuz 22, 2008, 17:56:19 » |
|
benim okuduklarım ; cep düzenleyiciler karanlık öyküler çağrı o çorak topraklar sis kara ev bence hiç bi kitabı sıkıcı deil en fazla 3 günde bitiriyorum sebebi. kitaplara baslayınca kendini öle kaptırıyorsun ki dünyadan hayattan tüm bağların kopuyor gibi. hatta resmen o korkuyu yaşamak istiyorsun. istiyorsun ki bir kanalizasyon çukurundan bir palyaço çıksın ve kasabanızda balikçi adıyla tanınan bir katil olsun ya da bir insanın elini tuttuğunda onun hayatına dair görüntüleri görebilesin veya çizgi film karakterleri kasabayı bassın ve cep telefonları insanlığı bitirsin. harika. Stephen King Dünya'ya bahşedilmiş bir hazine gibi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozicano_1
Süt
|
 |
« Yanıtla #40 : Temmuz 24, 2008, 21:49:29 » |
|
Fantastik gerilimin büyük ustası... Üretkenliği, hayal gücü ve başarısının önünde saygıyla eğiliyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #41 : Temmuz 25, 2008, 01:21:23 » |
|
idollerimden biri... kendime örnek aldığım bir numaralı yazar. harika insan. bir gün mutlaka tanışacağımı bildiğim kişilik. kitaplarına hasta olduğum insan. bana yazı yazmada bazı şeyler kazandırdığına emin olduğum şahıs. ne diyebilirim ki onun için. o muhteşem biri. müzik zevki olsun, yazdıkları olsun... kendimi ona çok yakın hissediyorum niyeyse. ve harbiden yazmayı çok ciddiye alıyor bunu bilmem bile yeter kitaplarının eşsiz olması için (benim açımdan).
|
|
|
|
|
|
~ Su ~
|
|
|
|
rockçıkız
|
 |
« Yanıtla #42 : Temmuz 27, 2008, 13:31:52 » |
|
Korku gibi kitaplarının yazması yanı sıra favorilerimden biri.Sis ve Kara ev en çok beğendğim kitapları arasında...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hilarie
|
 |
« Yanıtla #43 : Ağustos 02, 2008, 13:32:19 » |
|
Şimdi "Medyum" adlı kitabını okuyorum-daha öncede okumuştum- ve tekrar tekrar korktum babam en sonunda adamın bütün kitaplarını yakacak. Dün ban kızıyordu "Bu evde Stephen King kitabı görmek istemiyorum, hadi sen neyse, kardeşin geçen merak edip okumuş beni sıkıştırıp duruyodu,'babaaaa korkuyorum', diye. Sen sonlandırmazsan ben yakıcam bu adamın evdeki kitaplarını, haberin olsun kızım!". Hehe, şuan bütün kitaplarımı saklıcak yer arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim 
|
|
|
|
|
|
... xoxo Gossip Girl (serena)
|
|
|
ko4ever
Süt
|
 |
« Yanıtla #44 : Ağustos 03, 2008, 20:52:17 » |
|
hayvan mezarligini okudum guzel olms. simdi duma adasina basladim. hic sarmior :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|