|
esn
|
 |
« Yanıtla #45 : Kasım 08, 2007, 00:34:51 » |
|
ya eet ben de çok zorlamayla başladım ama güsel bir kitapmış öneririm herkese (özellikle beenim gibi duygu yoksunu biriyse birazcık etkileyebilyor  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GrimmauldMeydanı
Süt
TERÖRE LANET
|
 |
« Yanıtla #46 : Kasım 10, 2007, 03:12:04 » |
|
okudum ama bilmiyorum belki kendimi verememişimdr pek etkilemedi beni
|
|
|
|
|
|
~YaLNIzLIk GüzeLdir ! ~
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #47 : Kasım 09, 2007, 21:55:12 » |
|
Ya ben bu tarz sırf dram kitapları sevmiyorum; ama ayrı bi özelliği varsa orasını bilemicem
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
sena-1903-rup
|
 |
« Yanıtla #48 : Kasım 09, 2007, 22:15:34 » |
|
bize de zorunluydun zor okumuştum ama çok beğenmemiştim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #49 : Kasım 09, 2007, 22:16:32 » |
|
Ya ben bu tarz sırf dram kitapları sevmiyorum; ama ayrı bi özelliği varsa orasını bilemicem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #50 : Mayıs 23, 2008, 23:24:40 » |
|
Okuduğum en iyi kitaplardan diyebilirim.Pek dram kitaplarını sevmem hayatımızda yeterince dram var ama bu kitap bir başkaydı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #51 : Haziran 27, 2008, 23:17:21 » |
|
Annem geçen günlerde almış,getirmiş,okumalısın demişti.Sınavdan sonra okurum demiştim;ama sınavda o kitapla ilgili bir soru çıkınca kitaptan soğuyuverdim 
|
|
|
|
|
|
...Nefesim kesildiginde kimse beni özlemeyecek... Her saat, her dakika boğazimda düğümlenecek, artık cevap arama.
...Ama sen ağlayamazsin, sen erkek adamsın. Gülen yüzünün ardında gizlice kanayansın... Bunlara ağlayamazsın, sen erkek adamsın. Gülümsemenin ardında gizlice kanayansın...
...Acı çeksem de alışmalıyım, tuza muptela benim yaralarim. Gizlice kahrolacağım. Kurşun geçirmez benim yalnızlığım...
|
|
|
|
Rüya
|
 |
« Yanıtla #52 : Temmuz 04, 2008, 18:01:10 » |
|
Annem geçen günlerde almış,getirmiş,okumalısın demişti.Sınavdan sonra okurum demiştim;ama sınavda o kitapla ilgili bir soru çıkınca kitaptan soğuyuverdim  Bir de okumayı dene bakalım soğumakta haklımıymışsın (: Okul döneminde okumuştum bu kitabı. Konusu baya bi ilginç gelmişti ve edebiyat öğretmenimde elimde görünce arkadaşlarıma tavsiye etmemi falan söylemişti  Oldukça okunası ve ilginç bir kitap. Filmi de varmış bir ara onu da izlicem.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 04, 2008, 18:03:03 Gönderen: Rüya »
|
|
Sahip olduğumu tek şey bugünken, neden yarından korkalım ki?
|
|
|
|
redmoon
|
 |
« Yanıtla #53 : Temmuz 08, 2008, 18:43:46 » |
|
ben okumuştum..Çok beğendim. Mutlaka okunması gereken kitaplardan...Herkeze şiddetle tavsiye ediyorum....Sadece sonları biraz sıkıcıydı....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dilash_lupin
|
 |
« Yanıtla #54 : Ağustos 12, 2008, 00:04:42 » |
|
muhteşem bi kitaptı... annem almıştı bna, elimden bırakamamıştım... kesinlikle insanlara zorun başarıldığını anlatan bi kitap...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BaHarry
Süt
LostİnLost
|
 |
« Yanıtla #56 : Ağustos 12, 2008, 13:01:40 » |
|
Kitapçıda şans eseri gözüme takılmıştı arkadaşımda tavsiye edince almıştım gerçekten okunması gereken bir kitep insan azminin en güzel örneği bu kitabı okuduktan sonra insan isteyipte yapamayacağı bir şeyin olmadığını anlıyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hilarie
|
 |
« Yanıtla #57 : Ağustos 12, 2008, 15:09:28 » |
|
güzel bi kitapt
|
|
|
|
|
|
... The Simpsons
|
|
|
|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #58 : Ağustos 14, 2008, 14:40:29 » |
|
çok sıkıcı geldi bitirene kadar akla karayı seçtim yani
|
|
|
|
|
|
Acınacak durumda olduğum için mi pop müzik dinliorum , Yoksa pop müzik dinlediğim için mi acınacak durumdayım?
|
|
|
|
Hilarie
|
 |
« Yanıtla #59 : Ağustos 14, 2008, 15:11:27 » |
|
bence güzel bi kitaptı baya önce okumuştum 15 yaşındaydım galiba 
|
|