LadyLord_Voldemort
H@YkO M@NyAğI
Şeker

kArAyİp KoRsAnLaRı FaN cLuB YöNeTiCiSi
|
 |
« : Temmuz 25, 2006, 17:26:25 » |
|
Arkiler sofinin dünyasını okuyanınız var mı yani eğer okuduysanız bana nasıl bir kitap olduğunu anlatabilir misiniz 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 17, 2007, 23:07:49 Gönderen: Rüya »
|
|
|
|
|
|
|
Amortentia
Süt
Do you believe in life after love?
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 25, 2006, 17:36:08 » |
|
ben şu an da okuyorum felsefi bi roman
sofi bi gün eve geliyo ve posta kutusunda kendine ait bi mektup olduğunu görüyo bu beyaz zarfta iki kelime yazıyo ''Sen Kimsin?''. bunu takiben hergün mektuplar gelmeye başlıyo ve bu mektupların bir felsefe kursu olduğu yazıyor. mektuplarda felsefe tarihi e filozoflar hakkında bilgiler var...
ben daha hepsini okumadım bitirince yine yazarım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 27, 2006, 17:09:46 » |
|
Okudum çok beğendim ve herkese tavsiye ederim  Ödevleri siz de yapmaya çalışın... Acele etmeyin okurken Kitap felsefe tarihini olabilecek en zevkli şekillerden biriyle anlatmış  Yaşı küçük üyelerimiz bazen sıkılabilir ama biraz sıkın dişinizi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LadyLord_Voldemort
H@YkO M@NyAğI
Şeker

kArAyİp KoRsAnLaRı FaN cLuB YöNeTiCiSi
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 28, 2006, 10:43:05 » |
|
bende alcam da o kitaptan onun için sormuştum verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Phoenixia Beaunifty
Veela ;)
Şeker

Puccaa & Garuu --Funny Love^^
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 29, 2006, 22:45:56 » |
|
Geçen sene okumuştum o kitabi ve etkisini hala taşıyorum hem ansiklopedi niteliğinde hem de asla ansiklopedi gibi olmayan,akıcı bir dille felsefeyi anlatmayı başarmış bir kitap. Kesinlikle tavsiye ederim ^^ Yazarı da Jostein Gaarder. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aragonaise
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 30, 2006, 16:08:00 » |
|
çok güzzel bir kitaptı.felsefik bşr kitap olmasına rağmen serüven niteliğinde akıcıydı.josteein gaarder a hayranım zaten
|
|
|
|
|
|
 The Show Must Go On Mr. Mercury...
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 19, 2006, 22:33:14 » |
|
Okudum çok beğendim ve herkese tavsiye ederim  Ödevleri siz de yapmaya çalışın... Acele etmeyin okurken Kitap felsefe tarihini olabilecek en zevkli şekillerden biriyle anlatmış  Yaşı küçük üyelerimiz bazen sıkılabilir ama biraz sıkın dişinizi  bence asıl küçükken okunması gerekir sıksın yine de okunmalı ilk okuduğumda beni de sıkmıştı ama bence iyi oldu sıktığı yoksa bi daha merak edip tekrar okumayabilridim =) ayrıca belirtmeden geçemiiciiiim  hayatımı değiştiren kitaptır bu kitap =)
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
|
|Nrsd@|
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 04, 2006, 16:59:57 » |
|
bazen felsefe bazende 15 yaşına girecek 2 kız wardı sonu çok değişik bitiyordu gerçekten şaşırmıştım belkide onun sayesinde başlları sıkıcı kitaplara sempati duyuyorum kitap okumayaı sewnlere kesinlikle önerilir yaşa bakmaya da kelime hazneniz we sabrınız iise gerek yok çünkü bn 10 yaşında okuyup çokta beğenmiştim...
|
|
|
|
|
|
Yine alacakaranlık..Başka bir son daha..Günün ne kadar mükemmel olduğunun önemi yok,her zaman sona ermek zorunda... dayanamaz kalbimin içinden çıkardım utanmadan dünyaya tepeden bakardım! kimse beni bilmez, bilmez beni bilmez, bilmez beni kimse, ben hep saklandım..ayrıca xD Tek başımayım;güzel değil bu Hiç özlememişim kendimi Rutubetinden şişmiş kalbim Artık açılmıyor bir türlü
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 13, 2006, 17:27:52 » |
|
okumaya çalıştım ama bitiremedim canım sıkıldı..ama çoğu güzel bir kitap olduğunu söylüyor 
|
|
|
|
|
|
Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
|
|
|
|
|
|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 16, 2006, 21:00:56 » |
|
kalın bir kitap...müzikal formasyon hocam zorla alıcaksın fln demişti kütüphaneden sonra en fazla 20 gün veriolarmış bende 20 günde okuyamayacaığm için alamamıştım açıkçası merak ediyorm okumak isterm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Frank McCourt
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 23, 2006, 11:32:56 » |
|
bende var o dostoyevski leri bitirim okuycam...
|
|
|
|
|
|
“Müzik, izledikten bir saat sonra unutup hayatınıza aynen devam ettiğiniz o salak fimler gibi değildir. O sizi bir şeyler yapmak için ateşlendirmelidir. Sanatın, insanların bok içinde yüzmekten memnun olduğu şu dönemde herşeyi değiştirebileceğini düşünmek belki safça olabilir, ama Jack Nicholson’un One Flew Over the Cuckoo’s Nest'de dediği gibi: En azından denedim, kahretsin... En azından bunu da yapmış oldum...” (Darren White)
|
|
|
kızıl mürekkep
Süt
böö!
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 26, 2006, 11:27:03 » |
|
sıkıcı olmayanender felsefe kitaplardan biri...okumayanlar mutlaka okumalı...
|
|
|
|
|
|
hayat duygulananlar için trajedi,düşünenler için komedidir.
|
|
|
THe_DaRK_MaRK
Süt
denizdeki dalgalar gibiyim...öylesine deli ve özgü
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 06, 2007, 17:29:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
" SAKIN! bana arkanı dönme Potter! Seni öldürürken bana, gözlerimin içine bakmanı istiyorum... GÖZLERİNDEKİ IŞIĞIN SÖNMESİNİ İZLEMEK İSTİYORUM..."
|
|
|
|