|
Hezarfen
|
 |
« Yanıtla #30 : Kasım 21, 2007, 16:48:02 » |
|
Bu kitaptan daha önce "Ölü Ozanlar Derneği" ni okumuştum.O zamandan uykumu azaltma kararı almıştım.Bu kitaptada uykunun aptal yönlerini güzel güzel açıklıyor  (uyanmışsın saat 2, kalmış 4 saatin, ne yapılabilirki  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #31 : Kasım 21, 2007, 17:39:23 » |
|
İlginç bir kitaba benziyor.
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!  Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #32 : Aralık 02, 2007, 19:03:39 » |
|
Uykunun yedi-sekiz saatten azı da fazlası da insanı öldürüyor
Gereğinden çok uyuma veya yeterince uyumama ölüm riskini önemli şekilde artırıyor. 1985-1993 yıllarında 35-55 yaş grubundan 10 bin 308 kişi üzerinde yapılan araştırmada, bu kişiler birkaç yıl süreyle takip edildi. Sonuçlar genellikle altı, yedi veya sekiz saat uyuyan insanların uyku sürelerindeki azalmanın, kalp damar hastalıklarına bağlı ölüm riskinin yüzde 110 oranında artmasına yol açacağını ortaya koydu. Araştırmayı yapanlardan Londra Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Dr. Jane Ferrie, uyku sürelerindeki artışın da ölüm riskini yüzde 110 oranında artırdığını söyledi. Ferrie, yedi veya sekiz saatlik uykunun yetişkin bir insanın sağlığı için ideal olduğunu açıkladı.
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #33 : Aralık 02, 2007, 19:16:45 » |
|
Kitap güzele benziyoda şimdi uyumakta insna bazen mutluluk veriyo aam bünya alıştımı çok önemli bir zaman kazanımı  cümle devrik oldu ama 
|
|
|
|
|
|
B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...  | Twilight | Twilight | Twilight | 
|
|
|
|
Harrius
|
 |
« Yanıtla #34 : Aralık 14, 2007, 22:22:26 » |
|
Benim kitabı okumama sebebim çok başka...Bu kitabı yazan şahıs bizim sınıftaki bir kızın akrabasıdır ve o kız bu yazarla çok övündüğü ve bana 8 saat uyuyup uyumadığımı sorduğu ve alay etmeye kalkıştığı için ikisinden de nefret ettim.
Ayrıca,kitabın üzerinde "Dünyanın En Akıllı İnsanı" mı ne yazıyor.Allah aşkına ben böyle bir adamın kitabını neden okuyayım?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 17, 2007, 18:16:06 Gönderen: Harrius »
|
|
Yazan Bir Yazar
Belki bir ömür, belki bir an...
|
|
|
|
Nepenthe
|
 |
« Yanıtla #35 : Aralık 14, 2007, 23:08:30 » |
|
bence 8 saat uyuyup uyumamakla zekanın bi alakası yok zaten bu aralar şunu yap zekan gelişir şunu yapma salak olursun o kadar çok yaygınlaştı ki herşeye bi kalıp buluyolar bi kere zekayı etkileyen iki şey vardır biri bünyesel etmenler; bunları değiştiremezsiniz zaten genetik olan şeylerdir. biriside çevresel etmenler bunlar sayesinde de zekanız bi aşağı beş yukarı gelişir ve ya geriler o kadar, bu da sadece 6-7 yaşına kadar geçerlidir
|
|
|
|
|
|
İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #36 : Aralık 14, 2007, 23:17:17 » |
|
Çok bilmiş ukala. Uyku hayatın temelidir ve sürekli '4' saat uyursan kâr etmeye çalıştığın zamandan fazlasını kaybedersin.
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #37 : Aralık 14, 2007, 23:27:20 » |
|
çoğuda azıda zarar .herşey kararında iyidir.
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #38 : Aralık 14, 2007, 23:45:09 » |
|
çoğuda azıda zarar .herşey kararında iyidir.
zekanın fazlası neden zarar olsun ki sana şu sözü hatırlatırım : sınır tanımayan bir zeka en büyük hediyedir inasana! uykudan bahsediyorum yalnız ,zekadan değil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GrimmauldMeydanı
Süt
TERÖRE LANET
|
 |
« Yanıtla #39 : Aralık 15, 2007, 02:36:42 » |
|
abi bu adam çok deli.züpper fikirleri var dünyanın en akıllı insanı 
|
|
|
|
|
|
~YaLNIzLIk GüzeLdir ! ~
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #40 : Aralık 17, 2007, 02:29:33 » |
|
vayy be çok merak ettim
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #41 : Aralık 17, 2007, 21:03:37 » |
|
Açıkçası, uyumadan enerji toplayıp yararlı bir şeyler gerçekleştirmeyi düşünemiyorum. Ki 8 saat yeterince normal... Daha fazlası ve azı zararlı esas  Ve kişisel gelişim kitaplarına da inanmam. Kısaca, uykumu almak aptallıksa, ben koca bir aptalım!
|
|
|
|
|
|
Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
|
|
|
|
rowena rawenclaw
|
 |
« Yanıtla #42 : Ocak 06, 2008, 19:49:33 » |
|
arkadaslar ben aptallık etmeye gidiyorum. kitap okumakta fayda var.ama uyku gibisiiii var mı ya  katılıyorum uyku gibisi yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ante mortem
|
 |
« Yanıtla #43 : Ocak 07, 2008, 00:43:51 » |
|
Evet adam çok küstah görünüyor olabilir ama bence herhangi bir kitabını okuyun öyle karar verin derim  Dünyanın en akıllı insanı kitabı; ben ilk onu okumuştum ve çok eğlendiğimi hatırlıyorum ayrıca sadece aptallar sekiz saat uyur kitabı da beni güldürmüştü ha bir de Yerim seni ÖSSsi var bence bir deneyin birşey kaybetmezsiniz 
|
|
|
|
|
|
" Bir adam öldürülemiyorsa eğer, yaşıyor olabilir mi? Tam olarak anlamıyorum... ama mesele şu ki; bir bedeni var ve yürüyor,konuşuyor,öldürüyor ve bu yüzden de, evet yaşıyor diyebiliriz!" Yaklaşıyor!
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #44 : Ocak 07, 2008, 00:56:23 » |
|
çöşşşşş  vay anasını sayın seyirciler demek istiyorum şu anda  ben ne aptalmışım yahu  gerçi okuldan ve geç yatma sevdasından bırakın 8 saati 5 saat uykuya şükreder oldum  ama şu an final tatili ve patlayana kadar uyuyorum nihoha  tutmayun benüüü 
|
|
|
|
|
|
Tek bir oyun, Sonra kalkıp gidersin.And July 27, 2008...
|
|
|
|