|
Marvolo
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 06, 2007, 19:27:24 » |
|
ben günde rahat 8 u bulurum  tabii 1 de falan uyudğm için zamanım olmuyor.O yüzden öğlen 13 gibi falanda uyuyorum 3 saat kadar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MaRaUdEr
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 11, 2007, 14:40:54 » |
|
eveeeeet akıllılar daha fazla uyur :p bnce çok saçma bi kitap uyuma süresi kişiden kişiye değişir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 11, 2007, 14:55:42 » |
|
kitabı okumadan yorum yapmayın bence...
|
|
|
|
|
|
~ Su ~
|
|
|
|
MaRaUdEr
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 11, 2007, 16:13:00 » |
|
kitabı okumadan yorum yapmayın bence...
kitabı okudum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
busbus
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 26, 2007, 16:58:46 » |
|
uzmanlar 8 saat ukunun yaralı olduğunu söylüyor.bunun üstüne laf tanımam.
|
|
|
|
|
|
tom felton fun club
|
|
|
|
|Nrsd@|
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 26, 2007, 22:00:17 » |
|
ben çok sewdim yaa yarın alıorum bu kitabı uyku wakit kaybı gibi gelio bana tmm çok gerekli fln ama 8 saat uyuyunca sabah uyanamıorum ama 4 saat uyusam bile daa dinç kalkabiiorum :S O.o her neyse kişisel gelişim iidir okumak lasım...
|
|
|
|
|
|
Yine alacakaranlık..Başka bir son daha..Günün ne kadar mükemmel olduğunun önemi yok,her zaman sona ermek zorunda... dayanamaz kalbimin içinden çıkardım utanmadan dünyaya tepeden bakardım! kimse beni bilmez, bilmez beni bilmez, bilmez beni kimse, ben hep saklandım..ayrıca xD Tek başımayım;güzel değil bu Hiç özlememişim kendimi Rutubetinden şişmiş kalbim Artık açılmıyor bir türlü
|
|
|
|
|
hiwa
Süt
yaşamak ne güzel olurdu hiç başlamamışsan..
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 30, 2007, 15:16:49 » |
|
kitabı bitirdikten sonraki sabah güneşle birlikte uyandım ki ben uykucunun tekiyimdir.güzel bir kitap
|
|
|
|
|
|
şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek ya sen olacaksın eylemimde,sürgünümde ya da ben ıssız karanlık bir kabirde..
|
|
|
Aphrael
Kakao

Bazen herşey birazdan fazladır...
|
 |
« Yanıtla #23 : Kasım 15, 2007, 06:05:21 » |
|
Aslında 7 saat normaldir.Ama 24 saat az geliyor ve bir şeyler yapmak istiyorsanız üzgünüm ki fedakarlık yapmak zorundasınız.Bu çok ünlü yazar,bilimadamı 2 ila 4 saat uyumuştur.Bir şeyler yapmayacaksanız zaten uyuyun hatta zararınız varsa kalmayın bence.Ancak hedefleriniz varsa uyku zaten sizin için birşey değildir.Nasıl daha az uyurum derseniz tavsiye ederim işinize yarar Beğenmeyenleriniz olucak tabi ki bazen çok uç düşünceleri savunanları çok sevenler kadar çok kötü bulanlar da olucaktır.Örn:JKR
|
|
|
|
|
|
Seçimlerimiz siyahı beyazdan ayırmak gibi olsa keşke.Turkuazı nasıl anlatabilirim sana ? Gri aydınlık mı karanlık mı ? Nasıl seçebilirim ?
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #24 : Kasım 20, 2007, 01:29:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #25 : Kasım 20, 2007, 03:40:36 » |
|
yaw ben çalıştığım zaman ne kadar az uyudum mu okadar dinç oluyorum nedense çözemedim hala  ama bu aralar saldım kendimi hiç iyi birşey değil biliyorum ama geç yatıp geç boşluğa düştüm iyiçe :S
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #26 : Kasım 20, 2007, 04:31:16 » |
|
ah ne güzel mi özellik ya keşke bende de olsa  bu arada kitabın içeriğinden biraz daha bahsedebilir misiniz arkadaşlar?
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
Aphrael
Kakao

Bazen herşey birazdan fazladır...
|
 |
« Yanıtla #27 : Kasım 20, 2007, 05:33:36 » |
|
İşte yalnızca aptallar 8 saat uyurda önce 8 saatten az uyunabileceği sonra da bunun nasıl yağılacağı anlatılıyor.  Tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
Seçimlerimiz siyahı beyazdan ayırmak gibi olsa keşke.Turkuazı nasıl anlatabilirim sana ? Gri aydınlık mı karanlık mı ? Nasıl seçebilirim ?
|
|
|
|
|
|
Sydney
|
 |
« Yanıtla #29 : Kasım 20, 2007, 21:50:59 » |
|
aptallar 8 saat uyuyorsa ben aptal değilim çünkü kesinlikle 8 saatten fazla uyurum. uyku gibisi var mı ya. isabelle bristow vaughn sana kesinlikle katılıyorum önyargıyla yaklaşmayın diyenler var ama gerçekten de kitabın kendisi en başta önyargı zaten.
|
|
|
|
|
|
-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House) adamım yaa  You can't always get what you want...
|
|
|
|