Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 16, 2008, 02:41:54  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ölüm Kapısı Serisi  (Okunma Sayısı 973 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Kasım 26, 2006, 23:43:17 »

aA Zeynep (apla) bana tavsiye etmişti.... Dil Çıkaran  deee. bakalım ancak yazın..... :/

Bahsedilen kişi bensem evet tavsiye etmiş olabilirim Kahkaha Ama sadece ilk iki kitabını okudum umarım devamını da getirebilirim çünkü harika bir seri ve herkese tavsiye ediyorum Gülümseyen

ki arkadaşlar haplo ile alfredin arasında ki ilişki gün geçtikçe çok ilginçleşiyor

Ben bu ikisine bitiyorum ama bir numaralı kahramanım kesinlikle Haplo Gözlerini Deviren Apayrı bir havası var, ne iyi ne de kötü ama ben onu hep iyi biri olarak düşünmüşümdür...Neyse daha hikayeyi alacağım da okuyacağım da...Bu sene içinde yapabilirim umarım Kararsız

ahh zifnab yahu çok şeker,komik,saf,saf numarası yapıyo,ay ay =)
zaten bi yerde bi lotr a gandalf a bi gönderme yapmıştı =)

Ben kopmuştum orada Sırıtan Adam resmen dalga geçmişti:S Ama Zifnab'ı mı daha çok sevdim Fizban'ı mı bilemeyeceğim....Ejderha Mızrağını okuyanlar Fizban'ı tanırlar zaten Kahkaha Neyse ben konuyu dağıtmayayım...Kısaca tavsye ediyorum işte .....

Edit: Bu arada Ercan mesaj sayın dikkatimi çekti Kahkaha

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Ölüm Kapısı Serisi
« Eklendi: Ekim 16, 2008, 02:41:54 »

Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Şubat 05, 2007, 19:36:51 »

yani arna saol bu seriye bi bulaştım sorma Acayip
süperler sahiden.dün gece saat dörde kadar kıtabı bitircem diye neler çektim bilemezsiniz Sırıtan
fizbana bayıldımmmmm.saol fırat Sarılan

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Şubat 11, 2007, 16:20:51 »

Ben bunu 2002 yılında okumuştum. Bu kadar kesin tarihi bilmemin nedeni Yılan Büyücüsü daha piyasada yoktu ben 4. kitaba geldiğimde Dil Çıkaran Çıkmasını bekleyip alıyordum resmen...

Weis ve Hickman'dan yine bir şaheser Sırıtan Ne kadar Ejderha Mızrağı kadar eğlenceli olmasa da çok daha felsefik ve biraz daha yaşlı gençlere hitap ediyor Dil Çıkaran (Kendime genç diyemiyorum artık büüüüüüüüüüü) Bu türü sevenlerin mutlaka okuması gerekenlerden Sırıtan Hatta Fant depresyona girdiğinde bana haber verecek Dil Çıkaran Bu seriyle tedaviyi düşünüyorum Hede Hödö tez yazacağım Sırıtan (Şaka yaptım Fant Sırıtan)
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #18 : Şubat 11, 2007, 18:31:26 »

Ben bunu 2002 yılında okumuştum. Bu kadar kesin tarihi bilmemin nedeni Yılan Büyücüsü daha piyasada yoktu ben 4. kitaba geldiğimde Dil Çıkaran Çıkmasını bekleyip alıyordum resmen...

Weis ve Hickman'dan yine bir şaheser Sırıtan Ne kadar Ejderha Mızrağı kadar eğlenceli olmasa da çok daha felsefik ve biraz daha yaşlı gençlere hitap ediyor Dil Çıkaran (Kendime genç diyemiyorum artık büüüüüüüüüüü) Bu türü sevenlerin mutlaka okuması gerekenlerden Sırıtan Hatta Fant depresyona girdiğinde bana haber verecek Dil Çıkaran Bu seriyle tedaviyi düşünüyorum Hede Hödö tez yazacağım Sırıtan (Şaka yaptım Fant Sırıtan)

depresyona girmem imkansız, luth Kahkaha hayatım şu anda son derece güzel. Dil Çıkaran belki yaz tatilinde lazım olabilir Hede Hödö

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
zeynikey
Demleme Çay

mordor adına, aç!

zeyni-key@hotmail.com
« Yanıtla #19 : Şubat 19, 2007, 15:47:29 »

fiyatlarını da yazsaydın ya Gülümseyen

başına buyruk ejderha süvarisi
herşey burda....  fantastikefsaneler
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Şubat 21, 2007, 07:06:52 »

zeynikey 16-28 ytl arasında kitaplar Hede Hödö

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
Arna Belorn
Pimps and Queens and Criminal Queers
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Druid Power On Darnassus's Forest

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Şubat 21, 2007, 08:10:55 »

Margaret Weisin bütn serilerini okumuş biri olarak söyleyebilirim ki, başlarda geliyor bu serisi benim beğeni sıramda. Okurken

" Haplooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " veya " ohaaaaa corien !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " diye krize girdiğimi biliyorum Kahkaha

Fakat seride büyük bir süprizle karşılaşmak isterseniz, Ejderha Mızrağı serinin 4 mevsim kitaplarını okuduktan sonra okumanızı tavsiye ederim. Ki o süpriz beni kalp krizinden götürüyordu neredeyse.

Edit : Öeh, başlığı zaten ben açmışım bi kez daha yorum yapmış oldum Dil Çıkaran

fiyatlarını da yazsaydın ya Gülümseyen

E onu da bir zahmet araştırıverin be Kahkaha
« Son Düzenleme: Şubat 21, 2007, 08:14:47 Gönderen: Arna Belorn » Logged

"Anlamaya başlamanın ilk belirtilerinden biri ölme isteğidir." - Franz Kafka

We could leave
I'll dim the stars
We'll steal away from here
We'll run so fast and so far
We'll burn up these streets
Our mystery complete
The moon will die of shame

" Bir adam ölmeden önce, ona mutlu bir adam denilemez" - Sokrates
Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Şubat 21, 2007, 10:59:20 »

Sakın Ejderha Mızrağındaki 4 mevsimi arka arkaya okumayın Dil Çıkaran Yaz Alevi Ejderhaları o üçlemenin içinde değil yahu!!! Onu İkizlerin Zamanı, İkizlerin Sınavı ve İkizlerin Savaşı'ndan sonra bir de İkinci Nesil'i okuduktan sonra okumanız lazım Sırıtan İkizleri sakın atlamayın Sırıtan En sevdiğim üçlemedir kendileri Ejderha Mızrağından Dil Çıkaran
zeynikey
Demleme Çay

mordor adına, aç!

zeyni-key@hotmail.com
« Yanıtla #23 : Şubat 23, 2007, 16:16:31 »

ya çok uzunlar karışıyor biririneee

başına buyruk ejderha süvarisi
herşey burda....  fantastikefsaneler
Alustriel
Lady Hope of Luruar
Şeker
**

**^_-EROŞ-_^**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Eylül 22, 2007, 23:00:59 »

7 kitabı da okudum. 1. ve 2. kitaplar o kadar bayıcıydı ki neredeyse bırakacaktım. ama başka kitabım okumadığından kendimi zorlayarak 3'e geçtim. bir anda "noluyo lan burda" derken buldum kendimi. 4. kitaba başladım hemen, ondan sonra dananın kuyruğu koptu. Sırıtan günlerimi uykusuz geçirdim, yemek yemeği unuttum kitabı okuyacağım diye. 6 kitapla 7. kitap arasında tatile gitmiştik, kitabı da alamamıştım tatilden önce, 1 haftalık tatili anneme zehir etmiştim. "anne, burda kitapçı yokmu? yedinci kitabı okumam lazım..." XD XD XD
ancak 7. kitap tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. diğer kitaplar kadar detaylı olmasını ve koca bir savaşı şıp diye bitirmemesini dilerdim. Cool
kitapseverler, seriyi kesinlikle tavsiye ediyorum, elinizden bırakamayacaksınız...

"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" - Joneleth Irenicus
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance - John Lennon

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Kasım 20, 2007, 02:07:53 »

ben de okumak istiyorummmm (buraya bakınca gördüm ki meğer okuncak ne çok kitap varmış yav Kahkaha )  ) 

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too